2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar.artık sürekli yatıyorum canlarım çok korkuyorum.bebeğimin eşi yukarı çıksın diye dinleniyorum ve sizleride takip edemiyorum.şu ayıda atlatsam bişi istemiyorum yaa.kızım kıpır kıpır maşallah sağlığıda yerinde olması ilaç gibi geldi bana ,kanamam olmasın diye dua ediyorum.öpüyorum sizi kızlar ara sıra bakarım sizlere.bebişlere iyi bakına.s.

aynen ya kız valla 6 kilo aldım danalar gibiyim yemin ederim oturdugum yerden zorla kalkıyom eşim dalga geçmeye başladı bile hadi tosbam hadi diye offf offf daha 97 gün var aman allahım neolcak bu halimiz

valla kız kilo aldık iyice
ayyy seninde 97 gün demek bendede 100 devircez inşaallah :Saruboceq:

Cocostar ve İlkim dualarım sizinle:Saruboceq:Tüm zorlukları yeneceğizÇok üzgünüm çoookBebeklerimiz Aralıkta kucağımızda olacak merak etmeyinyerimseniben

canım benim yatıyor olmana çok sevindim biliyosun bendede aynı sorun var bebeğimin eşi çok aşağıda .. ayakta çok kalınca sancı vuruyor.. ama benim yatma şansım yok malesef :1no2:.. sen hepimiz için yat olurmu..kaydirigubbakcemile5

cocostar güzel habelerini bekliyoruz canım.
ilkimcim yat sen dinlen ama çok takma kafana herşey yoluna gircek inş.
çok öpüyorum ikinizide a.s.

ilkim ve nurgun benimde dururmum aynene sizin gibi hatta herkes karnının artık üst tarafında hisseder bebeşini benimki halaa neredeyse kasıklarımda tekmeliyo yavrum benimde yatma şansım yok okullar açıldı malum ama yukarı doğru çıkma şansı çok yuksekmiş drumuz ööle dedi bide ben halaa bebeişimin yuzunu göremedim hem göstermiyo hemde eşiğinden dolayı önünü biraz kapatıyo bende bi ara çok kafaya taktım ama alıstım artık allah hayırlısını sağlıuklısını versin cümlemizee...hadi kızlar kur-an"dan erkek ismi bulun bana aklınıza gelirse yazın..a.s

ceyrem canım ya valla yatıp duruyorum yukarı çıksın diye.bu akşam sağ kasığım çok ağrıdı,bide üşüttüm düngece ondan da oldu.benimkide bi ara yukarılardaydı.ne olduysa son zamanlarda oldu gibi hissediyorum.sol ve sağ kasıklarımda gezip duruyır minik kuşum.inş.hayırlısıyla atlatırız canım ya.sen çalışıyosun bide dimi,eğer düzelmezse sezaryan mı olur acaba ya

cok gecmis olsun ilkimimm
canim benimm nasil anladi dr ultrasondamii
yaa benimde kac gundurr kasiklarimda dogum yapavagim gibi bi sancim varr korkar oldumm
hayirlisi olsunn
kendine iyi bak tatlimm
minik kizimadaa

ceyremcim benim oğlum olsaydı ALİ DENİZ OLCAKTI ALİ ismini cok severim hem anlamı güzel hemde peygamber efendimizin damadı senin için biraz araştırdım birtane isim buldum hem anlamı güzel hemde isim güzel

BERA:. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti.

günaydın günaydın güzel aralık anneleri nasılsınız bebişler nasıl:CüvCüv:
tekmeler hızlandımı bebeklerinizin:dance:
ALLAH'ım hepimize yavrularımıza sağsalim hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin dilerim bu mübarek cuma gününde:Saruboceq:
herkeze hayırlı cumalar:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…