- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.581
kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim, bakalım yarın da gidip 100 mglık testi yaptırayım İnş sorun çıkmaz. dua edin olur muuuu
dualarım seninle canım.inş.hayırlı haberlerle gelirsin.öpüyorum seni
kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim, bakalım yarın da gidip 100 mglık testi yaptırayım İnş sorun çıkmaz. dua edin olur muuuu
:Saruboceq:canım dualarım seninle dilerim herşey iyi çıkar üzme kandini güzelim:1hug:
valla kız kilo aldık iyice
ayyy seninde 97 gün demek bendede 100 devircez inşaallah :Saruboceq:
merhaba kızlar.artık sürekli yatıyorum canlarım çok korkuyorum.bebeğimin eşi yukarı çıksın diye dinleniyorum ve sizleride takip edemiyorum.şu ayıda atlatsam bişi istemiyorum yaa.kızım kıpır kıpır maşallah sağlığıda yerinde olması ilaç gibi geldi bana ,kanamam olmasın diye dua ediyorum.öpüyorum sizi kızlar ara sıra bakarım sizlere.bebişlere iyi bakına.s.
canım benim yatıyor olmana çok sevindim biliyosun bendede aynı sorun var bebeğimin eşi çok aşağıda .. ayakta çok kalınca sancı vuruyor.. ama benim yatma şansım yok malesef :1no2:.. sen hepimiz için yat olurmu..kaydirigubbakcemile5
ilkim ve nurgun benimde dururmum aynene sizin gibi hatta herkes karnının artık üst tarafında hisseder bebeşini benimki halaa neredeyse kasıklarımda tekmeliyo yavrum benimde yatma şansım yok okullar açıldı malum ama yukarı doğru çıkma şansı çok yuksekmiş drumuz ööle dedi bide ben halaa bebeişimin yuzunu göremedim hem göstermiyo hemde eşiğinden dolayı önünü biraz kapatıyo bende bi ara çok kafaya taktım ama alıstım artık allah hayırlısını sağlıuklısını versin cümlemizee...hadi kızlar kur-an"dan erkek ismi bulun bana aklınıza gelirse yazın..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?