- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.601
ceyrem canım ya valla yatıp duruyorum yukarı çıksın diye.bu akşam sağ kasığım çok ağrıdı,bide üşüttüm düngece ondan da oldu.benimkide bi ara yukarılardaydı.ne olduysa son zamanlarda oldu gibi hissediyorum.sol ve sağ kasıklarımda gezip duruyır minik kuşum.inş.hayırlısıyla atlatırız canım ya.sen çalışıyosun bide dimi,eğer düzelmezse sezaryan mı olur acaba ya
günaydın kızlar...
ben oğlumun hareketlerini hiç hissetmiyorum ne zamandır, daha önce de böyle olmuştu, doktora giderken yolda tepiklemeye başlamıştı.. şimdi yine ses yok seda yok..
ben varım burdayım sabahtan beri benim kız tekme üstüne tekme yolluyorda ona bakıyorum sürekli sağ tarafımdaydı az önce sol tarafımı işgal etti allahın verdiği mücizeye hayran hayran izliyom a.s
evetya çok güzel bir duygu canım benimkide ya sağda ya solda şuandada tam ortada göbüşümün
ALLAH yavrularımızı korusun:Saruboceq:
gunaydın aralık anneleri ve tatlı bebişler ben ve oglusum geldik neler yaptınız biz yokken ŞenizŞeniz
günaydın elif,
ne zamandan beri yok hareket
günaydın can anneler herkesin cuması mubarek olsun a.s. kızlar bişe dikkatimi çekti son zamanlarda şikayetler hemen hemen aynı kasık ağrısı bebeğin aşağıda olması vs vs.. sanırım korkulacak bişi yok normal seyrinde gidiyor herşey :CüvCüv:.. bu arada gece kramp girdi bacağıma hala çok acıyo.. nasıl geçircem çaresini bilen varmı..yürümekte acayip zorlanıyorum :çok üzgünüm:
günaydın can anneler herkesin cuması mubarek olsun a.s. kızlar bişe dikkatimi çekti son zamanlarda şikayetler hemen hemen aynı kasık ağrısı bebeğin aşağıda olması vs vs.. sanırım korkulacak bişi yok normal seyrinde gidiyor herşey :CüvCüv:.. bu arada gece kramp girdi bacağıma hala çok acıyo.. nasıl geçircem çaresini bilen varmı..yürümekte acayip zorlanıyorum :çok üzgünüm:
http://www.uzmantv.com/hamilelikte-yasanan-kramplara-karsi-neler-yenebilir
http://www.uzmantv.com/geceleri-kramp-sorunu-yasayan-hamileler-ne-yapmali
bunları izle canım, yardımı olur. krampda bana tek iyi gelen eşimin yaptığı masaj, masaj yaptırma imkanın varsa tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?