2008 Aralık Anneleri

günaydın anniş adayları, herkese hayırlı cumalar
mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun.
hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım, sağlıklı sıhhatli olsunlar. İsteyenlere de allah nasip etsin,kucaklarını boş bırakmasın.

günaydın kızlar...

ben oğlumun hareketlerini hiç hissetmiyorum ne zamandır, daha önce de böyle olmuştu, doktora giderken yolda tepiklemeye başlamıştı.. şimdi yine ses yok seda yok..

geçmiş olsun ilkim, çok mu yordun kendini sen de, aşağı indi ilkimcim.
sen dinlenince o yerini bulur annesi, merak etme sen.
çorap filan da giy CADIARZU

ben varım burdayım sabahtan beri benim kız tekme üstüne tekme yolluyorda ona bakıyorum sürekli sağ tarafımdaydı az önce sol tarafımı işgal etti allahın verdiği mücizeye hayran hayran izliyom a.s

ben varım burdayım sabahtan beri benim kız tekme üstüne tekme yolluyorda ona bakıyorum sürekli sağ tarafımdaydı az önce sol tarafımı işgal etti allahın verdiği mücizeye hayran hayran izliyom a.s

evetya çok güzel bir duygu canım benimkide ya sağda ya solda şuandada tam ortada göbüşümün
ALLAH yavrularımızı korusun:Saruboceq:

günaydın kızlar benim kızında maşallahı var yerinde duramıyo benim kız genelde sağ tarafım da birde sağ tarafta taş gibi oluyo bazen artık sırtınımı dayıyo poposunumu anlamıyom

günaydın elif,
ne zamandan beri yok hareket

çok güçlü hareketler dışında hissedemiyorum herhalde. o da pek nadir oluyor bu aralar. nerdeyse 2 haftadır böyle, ama az önce sağlık ocağına gittim, kalp sesini dinledi hekim, "çok hareketli sürekli hareket halinde olduğundan sesleri düzgün alamadım" dedi, hakkaten de aleti gezdirip durdurmak zorunda kaldı...

bu sağlık ocakları ne güzel ilgileniyormuş yaa vay be, bilmiyordum. aşı olmaya gittim, kan tahlili idrar tahlili hepsini aldılar, bir de bebeğin kalp seslerini dinlediler. bilgi verdiler bir sürü. valla pek beğendim.

dugun yapmadık canım ya okadar cok iş varki bitmiyor valla zaten aileler istemese hiç yapmayı dusunmuyoruz bakalım kısmet dogumdan sonra olur ancak bu saatten sonra yeni eve tasındık yeni esyalar onları sec al beyen offf hala bitmedi acıkcası bole zormuymus evlenmek hepinizi tebrik ediyorum valla hepiniz cok cesursunuz :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın can anneler herkesin cuması mubarek olsun a.s. kızlar bişe dikkatimi çekti son zamanlarda şikayetler hemen hemen aynı kasık ağrısı bebeğin aşağıda olması vs vs.. sanırım korkulacak bişi yok normal seyrinde gidiyor herşey :CüvCüv:.. bu arada gece kramp girdi bacağıma hala çok acıyo.. nasıl geçircem çaresini bilen varmı..yürümekte acayip zorlanıyorum :çok üzgünüm:

http://www.uzmantv.com/hamilelikte-yasanan-kramplara-karsi-neler-yenebilir

http://www.uzmantv.com/geceleri-kramp-sorunu-yasayan-hamileler-ne-yapmali

bunları izle canım, yardımı olur. krampda bana tek iyi gelen eşimin yaptığı masaj, masaj yaptırma imkanın varsa tavsiye ederim.

aynen canım krap agrısını girdii an mudahale edip masaj yapmak gerek ozellikle kasılıan yerden degilde ayaktan yapılan ileri ve geriye dogru yapılması gerek tendomları ancak o sekilde acabilirsiniz hemen rahatlıcaksın em,in ol :1rolleyes::1rolleyes:

canım verdiğin linkler için tşk ederim.. magnezyum içilmesi öneriliyor + masaj tabi. magnezyum alıyorum gebelik öncesi bile almıştım buna ragmen oluyor.. masaj fikri hoşuma gitti eşime akşam izleteyim bari :teytey: oda gece bağırtılarımdan çok korkmuştu doğuruyorum sanmış:roflol:

ben ayağımın arka tarafına yani baldırına girdiği an bacağımı kendime doğru çekip ayak parmaklarımı içeri doğru elimle bastırıyorum.. buda krampın çözülmesine yardımcı oluyor kızlar. umarım yaşamazsın diyim ama yaşarsanızda aklınızda bulunsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…