2008 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar!
Zeynep,ne şanslıymışsın sen ve kızın.Benim kızıma bu siteden bir talip bile çıkmazken,senin kızına iki talip birden var.Bir de tartışılıyor kız kime gidecek diye.Helal olsun vallahi.

eee olcak okadar anası güzel kızı güzel baştan şansı yoktu kızımın sonradan bahtı acıldı valla

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın,

çok yaşayın emi. çok güldüm sabah sabah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nazımızın bahtı şimdiden açık annesi kaydirigubbakcemile2

Hoşeldin ikiz bebeklerin güzel annesi:CüvCüv:Nereden buluyorsun şu gif.leri.Çok değişik şeyler var.Neyse söyleme.Sen yolladıkça şaşırmaya devam edelim.:1rolleyes:

bu arada zeynepcim haftasonu doktorun şeker yüklemesi yaptımı yada ne zaman olacaksın :uhm:

canım mehmetcik mah.uzak değil camlıkğı biliyormusun bilmiyorum ama oraya cok yakın canım sen annemlerin oraya cok yakın bir yerde oturuyorsun canım görev için mi geldin denizliye

eşim burda çalışıyor turizm karahayıt de oda buralı değil zayen evet iş için burdayız ben çamlığı biliyorum geleli 2.5sene oldu denizli küçük bir şehir ama ben bi çok yerini bilmiyorum çalışmıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…