2008 Aralık Anneleri

zeynepcim afiyet olsun..ben yemeğe çıkmadım şirkete söyledim yemeğimi..vivid cim hoşgeldin evde olduğun için üzülme ben evde olacağım günleri iple çekiyorum ..o kadar yorgun ve bitkinimki..:bbo:

valla zeynep cim hiç güzeldeğil ew hanımı olmak keşke çalışıyo olsaydım bundan sonra da çalışmam çok zor belki ailem falan yakın olsaydı sıkılmazdım bu kadar

neden öyle söylüyorsun kiz valla bende e hanimi olup evde oturmak isterim hem çalişmak hemde ev hanimi olmak cok zor canim

neden öyle söylüyorsun kiz valla bende e hanimi olup evde oturmak isterim hem çalişmak hemde ev hanimi olmak cok zor canim

şimdiye kadar çalışsaydım çok isterdim evde patlıyorum sıkınrtıdan eşim çok geç geliyo eşim dışın da gördüğüm tek insan bakkal amca :1rolleyes:bebişim bir doğsa ben burdaki herşeyim olcak

Bana da şeker testi yapılmadı henüz.Ay sonuna kalacak artık.Yazlığa gidiyorum ben kızlar.Uzun süre sohbetlerinize katılamayabilirim.Hepinizi aşağıda gördüğünüz şekil göbişlerinizden öpüyorum kocaman:CüvCüv:Beni ve kızımı unutmayın e mi?:teytey:

ah canim ya yenimi taşindin sen canim eger istersen görüşürüz

teşekkür ederim zeynep çok düşüncelisin dr 10 evde yatıcaksın dedi bu 10 gün geçsin sonra kontrole gidicem ondan sonra görüşürüz ama sen çalışan bir bayansın sonuçta bir hafta sonu var onuda dinlenerek geçirmeni isterim ben

VALLA SEN BİLİRSİN CANIM :1hug:BENİM PEK DİNLENME GİBİ DURUMUM YOK HAFTA SONU GENELDE GEZMEYE GİDİYORUM CANIM

edolina sağol canım,
yemeğe gitmiştim şimdi geldim.

bu aralar yeni ilgi alanım gif.ler, çok seviyom onları kullanmayı space'e falanda koydum :))))

kız kış geldi sen ne yazlığına gidiyon? çok mu kalacaksın?

dikkat et kendine ve bebişe.

merhaba aralık annişleri, muz ceviz yemeye çalışıyorum, balık haftada bir. sen de yiyomusun bunları. ama kilosu fazla olunca da problem olduğunu biliyorum. bozma moralini, bir problem yoktur inşallah

zeynepcim ne oldu canım geçmiş olsun.. çok yedim demişdin acaba şişkinlikmi yaptı.. kendine iyi bak canım git iyice dinlen.. bizede haber vermeyi unutma..

hoşgeldin goldgelb, daha fazla dinlenme fırsatı buluyosundur herhalde evde. alıştın mı ev hanımlığına?
hamaratlığa başamışsınız, bebiş de nolyo bu gece herkes ayakta diye meraklanmıştır annesi. balık belki çok taze değildi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…