K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.821
valla zeynep cim hiç güzeldeğil ew hanımı olmak keşke çalışıyo olsaydım bundan sonra da çalışmam çok zor belki ailem falan yakın olsaydı sıkılmazdım bu kadar
neden öyle söylüyorsun kiz valla bende e hanimi olup evde oturmak isterim hem çalişmak hemde ev hanimi olmak cok zor canim
şimdiye kadar çalışsaydım çok isterdim evde patlıyorum sıkınrtıdan eşim çok geç geliyo eşim dışın da gördüğüm tek insan bakkal amca :1rolleyes:bebişim bir doğsa ben burdaki herşeyim olcak
ah canim ya yenimi taşindin sen canim eger istersen görüşürüz
teşekkür ederim zeynep çok düşüncelisin dr 10 evde yatıcaksın dedi bu 10 gün geçsin sonra kontrole gidicem ondan sonra görüşürüz ama sen çalışan bir bayansın sonuçta bir hafta sonu var onuda dinlenerek geçirmeni isterim ben
kızlar günaydın iyi haftasonları tatail bugun ama uyku tutmadı ...bişey sorucam siz bebeğinizin daha iyi beslenmesi için ekstra bişeyler yapıyormusunuz yani vitaminler süt ürünleri vs dışında paylasırsanız sevinirim benim bebeğim 1 hfta geriden geliyomus ben bunu çok kafaya taktımda umarım farkı kapatır...
kızlar selam,
valla bir haftada ne kadar çok yazışmışsınız masallah dunden beri oku oku anca bitirdim :))) oyle ki gece de okuyup yattığım için herhalde ruyamda zeynebi gördüm..
zavallı kocam ramazanda olsa haftalık balığımdan eksik kalmayayım diye iftara balık istedi...Bizde annemle çok guzel balık ve balık çorbası hazırladık ama oruçlu oruçlu yiyince herhalde ağır geldi gece kustu, biz de bebişle babamız iyilesene kadar hiç uyumadık nane limonlar kaynattık; bebişim en hareketli gecesini geçirdi diyebilirim (malum benimki biraz sakin, agir baslı bir velet on kere dusunup bir kere vuruyor) ben sizlerin yazdıklarınızı okurken o da kıpır kıpır babasının iyilesmesini bekledi..
Biz de haberler böyle 10 senelik iş hayatımdan sonra ev hanımı oluyorum dogrusu annem de kayınvalidem de çok yakın oturduğu için oyle komplike bir yemek yapma hayatım olmadı bu yuzden menu yazan arkadaslardan iftar için yemek tarifleri isteyebilirim.
Kizlar ben baya bir kötü oldum izin aldim 1,30 eve gidicem malum burasi köy olunca minibüsleride yarim saatte bir geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?