2008 Aralık Anneleri

kızlar biliyormusnuz bizim işyerinde 48 hamile varmış :)))))))))))

:1shok:ay nasıl yani ya :1shok: korkunç bişi sağa dön hamile sola dön hamile bütün erkeklerin psikolojisi bozulmuştur kendilerinde bir eksiklik hissetmeye başlamışlardır..:roflol:

selam kızlar nasılsınz?
melekleriniz nasıl?
biz çokşkr iyiyiz.
buğün ancak gelebildik oğluşumla :))
hepinizi öpüyor a.s. güzel bir hafta diliyorum.

selam kızlar nasılsınz?
melekleriniz nasıl?
biz çokşkr iyiyiz.
buğün ancak gelebildik oğluşumla :))
hepinizi öpüyor a.s. güzel bir hafta diliyorum.

a.s. cnm hoşgeldin.. bizler ve meleklerimiz iyiyiz çok şükür.. kaç zamandır nerelerdeydin artık eskisi gibi girmiyosun foruma.fisfisfis

hoşgeldin emine iyiyiz sen nasılsın.

zeamays site çok problemli bugün yine, sen nasılsın, ikiz var mı 48 hamile içinde, sen de pek dikkat çekmiyosundur artık o kadar hamile içinde, iyi bişey aslında

kızlar gelemiyorum evet çünkü burda ramazan dolayısıyla mukavele oluyor camimizde seve seve gidiyorum çok güzel geçiyor günde 1saat.
hem komşularımızı tanıyorum.
bu hafta eşim gececi rahatsız olmasın die daha çok kayınvalidemlerle oturup örgü yapıyorumm :)
çok şükür iyiyz.
buğün erenim ilk kez babannesine vurdu:)
babnneside ona dualar okudu.çok hoşumuza gitti :)) hehehhe
hepinizi öpüyorumm
oğlum teyzelerini kocaman öpüyora.s.

sagol canım balık tazeydi aslında yani bayat olsa hepimize dokunabilirdi ama birtek esim fena oldu herhalde iftarda oruçlu olduğu için ağir geldi...
Valla çok acıktım kızlar Allah oruçlulara sabir versin ben hiç dayanamıyorum açlığa zaten bebişin yeterince su alabilmesi ve beslenebilmesi için 6 ogune bolmek lazımmış..Aksi taktirde oksijen alımı bile azaliyormuş..
Bu sene oruçsuz geçiyor ama tabii iftar sofrasının hazzını aramıyor degilim...
Evde olmak super gerçi hala tazminatımdan haber yok ama iyi haber sigortam devam ediyor acaba SSK ya gidip hamile oldugumu bildirmeli miyim?
Bugun iftara yemek hazırladım, yerleri sildim, buzluğa dograyıp yemeklik domates yıgmaya basladım, kitap okudum valla bu saat oldu...bir pilavım kaldı onu da 7 gibi yapsam yetişir...

canım ne guzell valla tam ramazanı ramazan gibi geçiriosun bende akşamları eski yazıda bilmiom ama türkçesini dilimin döndüğünce okuyom işte oğlumla beraber oda öğreniyo :) çalışmayada başladık bugun malum okullar açıldı ben artık akşamları kayınvalidemde yiyip eve gelioz biraz mesafeli evlerimiz ama olsun o bile yetiyo hiç kendi annenden bahsetmiosun mazur gör merak işte benimki hadi öptm oğluşunu :teselli:

ben geldim kızlar sormayın ya işyerinde birden fenalaştım dün cok yormuşum kendimi eve geldim dinlendim baya uyumuşum ama şimdi cok iyiyim kızlarkaydirigubbakcemile2
kız gold rüyanda beni mi? gördün yoksa

evet canım... Denizliye gelmişim senin iş yerine hemen tanıyoruz birbirimizi, sen aynı bu son avatar resminde ki gibisin birbirimizi gördüğümüze çok seviniyoruz, oturup muhabet ediyoruz. Hayırdır inşallah.. Guzel bir ruyaydı..
İyilesmene sevindim çok yorma kendini arkadasım...
Yarın seker testine gidiyorum beni glikozun tadından çok galiba bir iki saat aç kalacakmışım o dusunduruyor bu aralar iyice pis bogaz oldum... -tatlicadiarzu-

güzel bir rüyaymış canım:1hug:
sitede kimler var lora var ama bizimle yazışmıyor artık kız lora küstün mü bize yoksa :çok üzgünüm:
dünürüm nerdesin sende sitede acık görünüyorsun ama

valla iş yerinde ki gibi hızlı dusmuyor yazılar bana ben cevabı görüpte yanıtlayana kadar millet offline oluyoor...
Sen yarının yemegini yaptın mı yoksa saglık sorunları sebebiyle bu gun ara mi verdin?

valla iş yerinde ki gibi hızlı dusmuyor yazılar bana ben cevabı görüpte yanıtlayana kadar millet offline oluyoor...
Sen yarının yemegini yaptın mı yoksa saglık sorunları sebebiyle bu gun ara mi verdin?

yapmadım canım ya yarına corba yapcam sadece evet ben yazıncaya kadar millet siteden cıkıyo

kızlar bu gece uyku tutmadı.gece bi uyandım karnım resmen yamuk sağa doğru top gibi yamuk duruyo bebeğimin neresiydi anlayamadım ama çok korktum sizdede oluyomu yazarsanız sevinirim.birde ara sıra çok sert oluyo karnım bazen normal ağrı sızı yok ama bi garip oldum bu aralar sizde durum nası

valla canım bende hep aynısı oluyo karnım bi tarafta sertşiyo dr soracam cuma günü ama magnezyum eksikliğinden demişti yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…