2008 Aralık Anneleri

benimde ellerim çok uyuşuyor zeynepcim budamı
hamilelilten yaw

evet canım dün gece cok ağrıdı ağrısından uyuyamadım eşim araştırdı interneten dr başvurun diye yazıyor hamilelikte el uyuşması parmaklarda karıncalaşma ve uykudan uyandırcak kadar şiddetli bir agrı olabilirmiş dr başvurunuz dr size krem veya özel bir atel varmış elimizi sabit tutucak onlardan veriyormuş canım

günaydın kızlar.. akşam bir ara geldim yazışayım diye ama kendimi iyi hissetmeyince çıktım:1no2:.. grip oluyorum sanırım gece bir üşüdüm bir terledim hafif boğazım acıyo:1no2:..el ayak uyuşması bendede var ama çok değil gittiğimde sorayım doktoruma bakalım ne dicek..CADIARZU.. belki izin alır eve giderim işin durumuna bağlı.. ya şu iznim gelsede kuzumla evde dinlensek of çok yorgunum Allahım sen yardım et :Saruboceq:

canım dikkatet bu sıra herkez grip aman koru kendini izin evet bende artık izin düşünür oldum son 3 haftaya kadar kalırım derken 32 hafta kaçarım sanırım bakalımkaydirigubbakcemile

Arkadaşlar salmayın kendinizi biraz sıkın dişinizi ben her gün 5 kat merdiven çıkıp bütün gün çalışıyorum ve son 3 haftaya kadar da Allah izin verirse çalışmayı düşünüyorum.Doğumdan sonra çok daha fazla izne ihtiyacımız olacak onu düşünün..hihoyyyt

ah canım ne 3 ü ne 5 i ben hergün onlarca merdiven inip çıkıyorum sade merdiven olsa yoğunluktan çıkdırdığım zamanlar oluyor:çok üzgünüm:..aslında kendimizi bıraksak heralde hastanede oluruz ..bende son 3 haftaya kadar çalışayım demiştim ama mümkün görünmüyor bebeğiminde dinlenmesi gerekiyor sadece benim değil tabi bu benim fikrim herkesin düşüncesine saygım var canım.. doğumdan sonra 1 sene çalışmıcam o yüzden önemli değil benim için izin hesabı.a.s.

:1shok:ay nasıl yani ya :1shok: korkunç bişi sağa dön hamile sola dön hamile bütün erkeklerin psikolojisi bozulmuştur kendilerinde bir eksiklik hissetmeye başlamışlardır..:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öyle valla. nereye baksan koca göbek. hatta dün aynı birimde çalıştığım hamiş bir arkadaşla bahçeye indik biraz yürüyelim diye. başka bir birimden hamiş arkadaşı daha gördük oda bize katıldı :))) dedim kızlar uzaklaşın benden utanıyorum bize bakıyorlar. bide bu hafta kayıtlar falan var bir sürü insan okulda veliler falan. bizim personel alıştıda diğerleri hala garip bakıyor kaydirigubbakcemile5

CANIM NASIL DAYANCAKSIN ŞİMDİ BİLE OKADAR COK ZORLUYORKİ BENİ BEN 1 AY SONRASINI BİLE DÜŞÜNEMEZ OLDUM CANIM Kİ ARALIK AYINA DAHA 3 AY VAR fisfisfis

zeynepciiim nasıl oldun canım? dün niye gittin kız sorduk cevap yazmamışsın sitede sorunluydu zaten doğru düzgün giremedik. ağrınmı vardı? ne oldu?

zeynepciiim nasıl oldun canım? dün niye gittin kız sorduk cevap yazmamışsın sitede sorunluydu zaten doğru düzgün giremedik. ağrınmı vardı? ne oldu?

yazdım canım ama bizim evde badana vardı tabi arkasından temizlik yaptık annemle biraz yormuşum galiba biraz da griptim hepsi bir olunca baya kötü oldum canım bugün daha iyiyim canım

yazdım canım ama bizim evde badana vardı tabi arkasından temizlik yaptık annemle biraz yormuşum galiba biraz da griptim hepsi bir olunca baya kötü oldum canım bugün daha iyiyim canım

geçmiş olsun, dikkat et kendine. sen sık grip oluyorsun hassassın sanırım.:CüvCüv:

annen yakın mı sana canım?

kızlar nerelerdesiniz kimse yokmu kaydirigubbakcemile
neler yapıyoruz neler aldık alacagız hastanelerimizle konuştukmu hiç bişey paylaşmaz olduk :CüvCüv:
katılan arkadaşlarda azaldı zaten nerelerdesiniz güzel aralık anneleri:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…