- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.861
benimde ellerim çok uyuşuyor zeynepcim budamı
hamilelilten yaw
günaydın kızlar.. akşam bir ara geldim yazışayım diye ama kendimi iyi hissetmeyince çıktım:1no2:.. grip oluyorum sanırım gece bir üşüdüm bir terledim hafif boğazım acıyo:1no2:..el ayak uyuşması bendede var ama çok değil gittiğimde sorayım doktoruma bakalım ne dicek..CADIARZU.. belki izin alır eve giderim işin durumuna bağlı.. ya şu iznim gelsede kuzumla evde dinlensek of çok yorgunum Allahım sen yardım et :Saruboceq:
Arkadaşlar salmayın kendinizi biraz sıkın dişinizi ben her gün 5 kat merdiven çıkıp bütün gün çalışıyorum ve son 3 haftaya kadar da Allah izin verirse çalışmayı düşünüyorum.Doğumdan sonra çok daha fazla izne ihtiyacımız olacak onu düşünün..hihoyyyt
:1shok:ay nasıl yani ya :1shok: korkunç bişi sağa dön hamile sola dön hamile bütün erkeklerin psikolojisi bozulmuştur kendilerinde bir eksiklik hissetmeye başlamışlardır..:roflol:
sagol canım balık tazeydi aslında yani bayat olsa hepimize dokunabilirdi ama birtek esim fena oldu herhalde iftarda oruçlu olduğu için ağir geldi...
QUOTE]
canım geçmiş olsun,
benimde eşim geçen hafta yediğimiz tavuktan zehirlendi ben yapmıştım yemeği ablamda vardı hepimiz yedik ama bi ona dokundu. hastaneye gittik serum taktılar, sonrasında 3 gün yattı evde. demekki hassas anlarına denk geliyor ilginç bir durum.
Arkadaşlar salmayın kendinizi biraz sıkın dişinizi ben her gün 5 kat merdiven çıkıp bütün gün çalışıyorum ve son 3 haftaya kadar da Allah izin verirse çalışmayı düşünüyorum.Doğumdan sonra çok daha fazla izne ihtiyacımız olacak onu düşünün..hihoyyyt
zeynepciiim nasıl oldun canım? dün niye gittin kız sorduk cevap yazmamışsın sitede sorunluydu zaten doğru düzgün giremedik. ağrınmı vardı? ne oldu?
yazdım canım ama bizim evde badana vardı tabi arkasından temizlik yaptık annemle biraz yormuşum galiba biraz da griptim hepsi bir olunca baya kötü oldum canım bugün daha iyiyim canım
geçmiş olsun, dikkat et kendine. sen sık grip oluyorsun hassassın sanırım.:CüvCüv:
annen yakın mı sana canım?
Zeren'cim klimayı kapattırma olasılığın yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?