2008 Aralık Anneleri

CANIM NASIL DAYANCAKSIN ŞİMDİ BİLE OKADAR COK ZORLUYORKİ BENİ BEN 1 AY SONRASINI BİLE DÜŞÜNEMEZ OLDUM CANIM Kİ ARALIK AYINA DAHA 3 AY VAR fisfisfis

ne yapayım canım doğum öncesi 8 hafta doğum sonu 8 hafta izin var doğum öncesinin 5 haftasını doğum sonrasına aktarabiliyosun.Bende elimden geldiği kadar son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum ki sonra rahat edelim.

yakın canım yürüyerek 20 dk sürüyo evet ya benim kranik bronşitim var en ufak bir rüzgarla grip olabiliyorum canım sen nasılsın kızlar nasıl

sende şanslılardansın canım. ne güzel.
bende bir kaç aya kadar annemin alt katına taşınıyorum sırnaşık şey hep içiçe olucaz süper olacak :icecream:

benimde kronik bronşitim canım yaaa. bütün kış öksürürüm ben. antibiyotikler bile fayda etmez. bakalım bu kış ne yapacağız:1no2:

şimdilik iyiyiz canım, kızlarımda iyiler çok şükür. karnımda dalgalanmalar başladı biliyomusun. sürekli onları izliyorum. çok güzel kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

merhaba aralık anişleri, nasıl keyifler
goldgelb iyi alışmısın hemen ev hanımlığına, eline sağlık.
tazminatını konuşmuşmuydun sen, ama sigortanın devam etmesi iyiymiş ya.
evet iftar sofrası ayrı gerçekten de, biz iftar okununca yemeğe çalışıyoz, oruç tutuyormuş gibi :bbo:

haklısın canım paylaşım sıfırlandı bizde. napalım bişeyler paylaştıkça sıkılan arkadaşlarımız oluyor. süreklide geyik yapılmıyor bir yere kadar. o yüzden sessizleşti buralar bence.

neyse uzatmayacağım bu konuyu.

canım hastanemle hiç konuşmadım hatta doğum fiyatını bile soramadım ama bu aydan sonra netleştiririz herşeyi. rapor işleri falan halledeceğiz artık.

senin de iyi olmuş zeamayscim, tek başına 2 bebek bakmak biraz zor olurdu herhaldehihoyyyt
hamileliğin yaza gelmesi öksürük yönünden iyi olmuş
ayy ne güzel maşallah ikisi birden nasıl dalgalanırlar şimdi

evet ya mucize gibi değilmi bizde akşamları eşimle sürekli kızla ugrasşyoruz tekme attırıyoruz bazen kızıyo galiba cok sert tekmeler atıyo bazende yoruluyo hareket etmiyo bize şimdiden evimizin neşesi oldular

28. haftadan sonra yer darlığı sebebiyle hareketler azalıyor diye biliyorum.
zeynep senin 1 haftan kald, moralini bozmak gibi olmasın :) şaka şaka
ama herkes son haftalar daha hareketli diyo, neye inancazzz

benimde tek zevkim kızımın hareketlerini izlemek oldu
eşimde hastane telaşına düştü şimdiden c.tesi doktor bakalım hastane için bilgi verecekmi oda araştıracaktı
ben son 3 haftaya kadar çalışayım diyorum eşimde kızıyor boşver olmazsa rapor alırız diyor 6 ay ücretsiz çıkmazsam tabi kısmet

hadi kızlar hiçmi bişey yaşamaz olduk paylaşalımklava:

28. haftadan sonra yer darlığı sebebiyle hareketler azalıyor diye biliyorum.
zeynep senin 1 haftan kald, moralini bozmak gibi olmasın :) şaka şaka
ama herkes son haftalar daha hareketli diyo, neye inancazzz

bende yer daraldıkca hareketleri daha cok hissediyormuşsun diye duydum

evet kızlar bir paylaşım CADIARZU

bebişlerin yüzleri azcok belli oldı bebişleriniz kime benziyo

ben hemen cevap vereyim benim kızım aynı babasına benziyo sadece burnu bana benziyo dr amcamız bile dedi kız aynı babasına benziyor diye :dilcikar:

Son düzenleme:
senin de iyi olmuş zeamayscim, tek başına 2 bebek bakmak biraz zor olurdu herhaldehihoyyyt
hamileliğin yaza gelmesi öksürük yönünden iyi olmuş
ayy ne güzel maşallah ikisi birden nasıl dalgalanırlar şimdi

sağol canım gerçekten iyi olacak bizim için. annemler yakın olmak. hem babada emekli oldu yeni, kardeşlerimde var akşamlarıda yardımcı olurlar bana. hayırlısı olsun bakalım.

kızlar ben şimdi yemeğe çıkıyorum, 13.30 gibi gelirim
o zaman neler aldığımızı yazacağım

görüşürüz.
öptüm hepinizi!

benim kız içinde babası dedi doktor
ayrıca şuara kayınvalideme fena kızıyorum hadi hayırlısıyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…