- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.881
CANIM NASIL DAYANCAKSIN ŞİMDİ BİLE OKADAR COK ZORLUYORKİ BENİ BEN 1 AY SONRASINI BİLE DÜŞÜNEMEZ OLDUM CANIM Kİ ARALIK AYINA DAHA 3 AY VAR fisfisfis
ama kapatırsam dahada terlerim sıcak olur bu seferde istanbul yanıyor tatlım
klima sürekli calışıyorsa faranjşt yapıyormuş canım dikkat et ona aman canım :1hug:
yakın canım yürüyerek 20 dk sürüyo evet ya benim kranik bronşitim var en ufak bir rüzgarla grip olabiliyorum canım sen nasılsın kızlar nasıl
sagol canım balık tazeydi aslında yani bayat olsa hepimize dokunabilirdi ama birtek esim fena oldu herhalde iftarda oruçlu olduğu için ağir geldi...
Valla çok acıktım kızlar Allah oruçlulara sabir versin ben hiç dayanamıyorum açlığa zaten bebişin yeterince su alabilmesi ve beslenebilmesi için 6 ogune bolmek lazımmış..Aksi taktirde oksijen alımı bile azaliyormuş..
Bu sene oruçsuz geçiyor ama tabii iftar sofrasının hazzını aramıyor degilim...
Evde olmak super gerçi hala tazminatımdan haber yok ama iyi haber sigortam devam ediyor acaba SSK ya gidip hamile oldugumu bildirmeli miyim?
Bugun iftara yemek hazırladım, yerleri sildim, buzluğa dograyıp yemeklik domates yıgmaya basladım, kitap okudum valla bu saat oldu...bir pilavım kaldı onu da 7 gibi yapsam yetişir...
klima sürekli calışıyorsa faranjşt yapıyormuş canım dikkat et ona aman canım :1hug:
kızlar nerelerdesiniz kimse yokmu kaydirigubbakcemile
neler yapıyoruz neler aldık alacagız hastanelerimizle konuştukmu hiç bişey paylaşmaz olduk :CüvCüv:
katılan arkadaşlarda azaldı zaten nerelerdesiniz güzel aralık anneleri:ecrin_bebek:
sende şanslılardansın canım. ne güzel.
bende bir kaç aya kadar annemin alt katına taşınıyorum sırnaşık şey hep içiçe olucaz süper olacak :icecream:
benimde kronik bronşitim canım yaaa. bütün kış öksürürüm ben. antibiyotikler bile fayda etmez. bakalım bu kış ne yapacağız:1no2:
şimdilik iyiyiz canım, kızlarımda iyiler çok şükür.karnımda dalgalanmalar başladı biliyomusun. sürekli onları izliyorum. çok güzel kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sende şanslılardansın canım. ne güzel.
bende bir kaç aya kadar annemin alt katına taşınıyorum sırnaşık şey hep içiçe olucaz süper olacak :icecream:
benimde kronik bronşitim canım yaaa. bütün kış öksürürüm ben. antibiyotikler bile fayda etmez. bakalım bu kış ne yapacağız:1no2:
şimdilik iyiyiz canım, kızlarımda iyiler çok şükür.karnımda dalgalanmalar başladı biliyomusun. sürekli onları izliyorum. çok güzel kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
28. haftadan sonra yer darlığı sebebiyle hareketler azalıyor diye biliyorum.
zeynep senin 1 haftan kald, moralini bozmak gibi olmasın :) şaka şaka
ama herkes son haftalar daha hareketli diyo, neye inancazzz
bende yer daraldıkca hareketleri daha cok hissediyormuşsun diye duydum
senin de iyi olmuş zeamayscim, tek başına 2 bebek bakmak biraz zor olurdu herhaldehihoyyyt
hamileliğin yaza gelmesi öksürük yönünden iyi olmuş
ayy ne güzel maşallah ikisi birden nasıl dalgalanırlar şimdi
benim kız içinde babası dedi doktor
ayrıca şuara kayınvalideme fena kızıyorum hadi hayırlısıyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?