K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.901
neden kız niye kızdın kayınvalidene
ay tatlım ya yapmacık geliyor bana tavrı beni ne zamandır aramıyor en son ben aradım açmadı eşim söylemiş duymadım demiş ama arayıpta hayırdır demedi bende bidaha aramadım birde oğluna her konuşmada ayyy torunum kimselere bırakmam ben bakacam canım o diyormuş ama birkere bile hastaneye gelmedi birde ne alsak eşim diyormuş mesela beşik alınacak diye aaaa ben alacaktım haftasonu ablam uyku seti almış eşimde demiş aaa ama ben alacaktım yani ne alsak yada alınsa aslında o alacakmış yani canım yapmacık geliyor :dilcikar:
hadi ya offff offff nedir bu gelinlerin kaynanalarından çektikleri valla benimki teklifte bile bulunmuyor canım sıkma canını boşver
kızlar nerelerdesiniz kimse yokmu kaydirigubbakcemile
neler yapıyoruz neler aldık alacagız hastanelerimizle konuştukmu hiç bişey paylaşmaz olduk :CüvCüv:
katılan arkadaşlarda azaldı zaten nerelerdesiniz güzel aralık anneleri:ecrin_bebek:
yokbe canım benimkide numara oğluna öyle davranıyor bana birkere bile sormadı ne yapıyon ne lazım diye işte buda canımı sıkıyor benim eşimde ne yapsın sanıyorki annesi çok ilgili benimle bebekle boşveriyorum ama bazende sinir oluyorum ne yalan diyeyim:jeyyar:
Merhaba arkadaşlar,
Ofiste çok yoğun değilim bu aralar; fırsattan sizlerin yazdıklarını okuyup eksik bilgilerimi tamamlayıp yapılacaklar listesi hazırlıyorum....liste uzayıp gidiyor...alınacaklar-valiz hazırlanması vs...sizlerin hazırlıklar ne durumda?
en hazır hissettiğim konu hastane....nerede doğum yapacağım; ücreti filan konuştum....tek net olan da o zaten...
bu aralar doğum izni/doğum parası olaylarını araştırıyorum...şirketten net bilgi vermiyorlar...ssk yı aradım onlar da ya telefonu açmıyorlar ya da bir oraya bir buraya aktarıp duruyorlar; sbahtan beri sinir oldum valla....sizlerden doğum parası hakkında bilgisi olan var mı?
napcan benimkide öyle eşim varken konuşur benimle ama eşim yoksa yanımda yüzüme bile bakmaz bircok kez eşimle konuştum bu konuyu ama hep beni suçladı artık bende takmıyorum bazen sinirleniyorum ama yapıcak bişey yok canım
canım hangi hastane seninki ne kadar merak ettim ben daha araştırıyorum da:CüvCüv:
canım ben acıbadem hastanesinde doğum yapacağım; 2 sene önce özel sigorta yapmıştım ben doğumu %100 karşılayan...normalde acıbadem epey pahalı...normal doğuma 7000 filan diolar sigortanın indirimiyle 4000 filan ama dedim ya benim poliçem hepsini karşıladığı için ben hastaneye ödeme yapmayacağım; sadece bebek için bir mikta ödeme var...zaten sigortayı yaptırmasaydım hayatta bu hastanede doğum yapamazdım çok pahalı
sen nereleri düşünüyorsun?
ya aslında takmıyorum ama 2 sene yi geçtik evleneli söz nişan dönemi saymıyorum ama eşimin annesi hala alışamadı galiba eşim c.tesi doktora gidecegimizi söylemiş oğluna demişki benide dişçiye götür dişlerime baktırcam yalnız olsa tamam kayınpederim evde görümcem evde oğlu izin alıp doktora götürcek işte bana komik sinir bozucu gelen olaylardan kimisi bu tatlım
canım ben muayeneye avrasyadaki doktora gidiyorum ama orada istemedimi söyledim araştıracak doktorum
merhaba kızlar.nasılsınız bakim,ben ve kızım çok iyiz şükürler olsun.yaramaz şey götünü başını çıkarıp duruyo anasına.eşim 2günden beri çok hasta,çıkarıp duruyor.kocişie bakıyorum anlayacağınız bu aralar.sıra sende diyo bana.allah onları başımızdan eksit etmesin.kaynana konusuna gelmek istemiyorum,canımı sıkıyo zaten bu ara, isim konusunda halen tartışmadayız babamızla.bakalım ne olcak.çocuğum bi gelsinde dünyaya.öpüyorum sizleri canlarım.a.s.
merhaba kızlar.nasılsınız bakim,ben ve kızım çok iyiz şükürler olsun.yaramaz şey götünü başını çıkarıp duruyo anasına.eşim 2günden beri çok hasta,çıkarıp duruyor.kocişie bakıyorum anlayacağınız bu aralar.sıra sende diyo bana.allah onları başımızdan eksit etmesin.kaynana konusuna gelmek istemiyorum,canımı sıkıyo zaten bu ara, isim konusunda halen tartışmadayız babamızla.bakalım ne olcak.çocuğum bi gelsinde dünyaya.öpüyorum sizleri canlarım.a.s.
ordamısınız kııızzzlaaaaaaaaar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?