K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.921
bende denizlide özel ege hastanesi ssk ile anlaşması oldugu için normal dogum 80 ytl sezeryan 2.gecelik 200 ytl ama epidurel isterseniz 250 ytl extra veriyorsun birde dogum esnasında cocuk doktoru istersen 60 ytl ona veriyorsun
EPİDURAL NORMAL +COCUK DOKTORU 390 YTL
EPİDUREL SEZERYAN +COCUK DOKTORU 510 YTL
nurgüncüğüm canım hamile olduğumu öğrenince işi bırakmıştım.bebeğimin güsel günlerini onunla geçirmek istiyorum,çalışmayı düşünmüyorum.ama şöyle 1,5 -2 yaşına geldiği zaman çalışmayı düşünüyorum.ona daha iyi bir gelecek hazırlamak için mecbur,ee bide istanbulda yaşam mücadelesi verince mecbursun çalışmaya.
şimdilik bebeğin eşi aşağıda olduğundan sezaryan görünüyor.umarım normal olur yaaa.fiyat konusu aynı hemen hemen.bide sezaryan olunca ben öyle kalmak istemiyorum hastanede ya,acaba kaçgün yatılıyoki.:uhm:
zeynep nerden buldun bunu yaa, ayy gene ağlattınız beni hı :çok üzgünüm:
kızlar zaman azalıyor hazırlıklar ne alemde, neler aldınız bakayım?
ben park yatak aldım 1 tane. ilk aylar kızlarımı beraber yatırıp sonrada ranza olabilen iki yatak alacağım, kenarlarına portatif koruma takılabiliyor onların.
ana kucaklarını aldım.
şişme havuz aldık :))))) bu biraz fantazi oldu :)))))
uyku setlerini, yatağını, nevresim takımlarını aldım.
giysileri tamam.
şimdi internetten elektrikli süt pompası, sterilizatör, ateşölçer, tınak makası fırça vb. şeyleri sipariş ettim.
bi banyo gereçleri, çanta manta kaldı. bide kendime gecelik falan alacağım.
kızlar çıkmam gerek.
görüşürüz
öpüyorum hepinizi.
slm canlarım kusura bakmayın bugün doğru düzgün gelemedim yanınıza. okudum yazdıklarınızı ya kızlar kaynana olayına girersek işin içinden çıkamayız herkes ucundan nasibini alıyor kaynanadan önemli olan eşlerin yanınızda olması ben bunu bilir bunu söylerim..yerimseniben
ben ankarada özel lokman hekim hastanesinde (etlik) doğumumu yapıcam .. doktorum fatma hanım.. sezeryan için 750 ytl ..normal (epidural dahil) 600 ytl ödeyeceğim..tabi bu fiyatlar tek gece dahil fiyatlar..
doğumumuda Allah izin verirse epidural normal doğum yapmak istiyorum ..son anda tırsıp sırnaşık şeysezeryan olmam inşallah gerçi bebeğin eşi önden geliyormuş bu şekilde normal doğum olmaz dedi doktorum ama son aylara doğruda düzelebilir dedi..CADIARZU
doğum iznine 32 haftada çıkıcam doğumdan sonra ise 1 sene çalışmayı düşünmüyorum.. yavrumun en güzel aşamalarını kaçırmak istemiyorum Allahın izniyle..
doğum parası ssk dan alınıyor kızlar doğum izninin 16 haftanın bittiği gün ssk ya doğum izin raporlarını doğum belgesini 4 aylık ücret bordrosu ve vizite kağıdını iş yerinizden alacağınız ... tarih ve.. tarih arasında izinlidir şeklindeki yazıyla beraber iş yerinizin bağlı bulunduğu ssk ya gidip evraklarınızı veriyorsunuz..o esnada 50 ytl süt parası tarafınıza hemen ödeniyor. doğum parası ise 1 ay içinde adınıza ptt ye yatırılıyor.. alacağınız para aylık net ücretinizin 2/3 ü kadar..
ayy bir geldim pir geldim anacım çok uzattım ama neysssee:asigim:
ee kızlar sizde yazın bakalım hastane doğum çalışma ile ilgili düşüncelerinizi paylaşın a.s.bizlerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?