2008 Aralık Anneleri

zeynep ben oraya geliyom kızım doğumasırnaşık şey
bana en az 1500 ytl fiyat çıkıyor gerçi hep tanınmış hastaneler ama bakalım doktor ne diyecek

nurgüncüğüm canım hamile olduğumu öğrenince işi bırakmıştım.bebeğimin güsel günlerini onunla geçirmek istiyorum,çalışmayı düşünmüyorum.ama şöyle 1,5 -2 yaşına geldiği zaman çalışmayı düşünüyorum.ona daha iyi bir gelecek hazırlamak için mecbur,ee bide istanbulda yaşam mücadelesi verince mecbursun çalışmaya.
şimdilik bebeğin eşi aşağıda olduğundan sezaryan görünüyor.umarım normal olur yaaa.fiyat konusu aynı hemen hemen.bide sezaryan olunca ben öyle kalmak istemiyorum hastanede ya,acaba kaçgün yatılıyoki.:uhm:

cnm sezeryanda 2 gece kalıosun gazının çıkması bekleniyo eğer erken çıkarsa 1 gece snr çıkarıyorlar.. normal doğumdada 1 gece kalıosun

ilkim cnm sezeryanda 2 gece kalıosun gazının çıkması bekleniyo eğer erken çıkarsa 1 gece snr çıkarıyorlar.. normal doğumdada 1 gece kalıosun

zeynep bu ne yaaaaaaa

çok üzüldüm.

hangimiz adamın söylediklerini yapmıyoruzki ((((

kızlar benim doğum yapacağım hastane bellide fiyatını sormadım hiç. aynı hastanede 3 ay önce arkadaşım doğum yaptı sezeryan 2500 YTL idi. bide istekli sezeryanla zorunlu sezeryan arasında fiyat farkı varmış ne alakaysa. istekli olunca dahamı çok zahmetli oluyor anlamadım. bu fiyat paket fiyatıymış, bende detaylı sorup öğreneceğim bakalım.

izin konusuna gelince, çoğul gebelik olduğu için ben 30. haftadan sonra izne çıkabiliyorum yani Ekim 6'da başlayabilir doğum iznim aslında ama Sağlığımız elverdiği sürece çalışmak istiyorumki kullanmadığım izinler doğum sonrasına kalsın bebişlerimle daha çok vakit geçireyim. İnşallah herşey yolunda gider. doğumdan sonra izinleri 4-5 aya çıkarabilirsem çalışmaya devam etmeyi planlıyorum.

kızlar zaman azalıyor hazırlıklar ne alemde, neler aldınız bakayım?

ben park yatak aldım 1 tane. ilk aylar kızlarımı beraber yatırıp sonrada ranza olabilen iki yatak alacağım, kenarlarına portatif koruma takılabiliyor onların.

ana kucaklarını aldım.

şişme havuz aldık :))))) bu biraz fantazi oldu :)))))

uyku setlerini, yatağını, nevresim takımlarını aldım.

giysileri tamam.

şimdi internetten elektrikli süt pompası, sterilizatör, ateşölçer, tınak makası fırça vb. şeyleri sipariş ettim.

bi banyo gereçleri, çanta manta kaldı. bide kendime gecelik falan alacağım.

Son düzenleme:
kızlar sizi üzmek istemedim ne olur yaa ğlamayın bak şimdi bulupta zeynep e gönderttiğime pişman oldum yazıyı.. kıyamam ben size duygusallarım benim:1hug:

zemays cım maşallah canım güle güle kullansın yavrun.. ben nemi aldım hiççç bişiiiyy alamadım dahaaa ekimde alıcam yavrumun herşeyini.. erken diye almadım ama şimdi geç kaldığımı düşünüyorum.. neyseki annem ve kayınvalidem sağolsunlar 10 günde bitiricez diyorlar bende öyle ce rahatlıyorum

ne güzel canım güle güle kullansın kuzuların

Bende park yatak aldim uyku seti nevresim takimi aldim kulaktan ateş ölcer aldim kiyafetleri zaten cok cok fazla eksikleri kalmadio benimde

öğleden sonra bir koptum ancak bağlanabildim siteye....nurgün birşey sormak istiyorum bu doğum parası ile ilgili...sanırım senin anlattığın doğum izni süresindeki maaşımız...hani 16 haftalık ücretli iznimiz var ya...o süredki maaşımız...bir de benim duyduğum bundan ayrı bir doğum parası varmış...ssk nin doğum masraflarına yardımı gibi bi şi...bunu biliyor musun?

selam kızlar bende aranızda yeni sayılırım bu benim 3. gebeliğim biri düşük biri ölü bebek oldu bu da birz zor geçiyo erken doğum tehlikesi var bunun için dr ilaç vericekmiş bebişimin ciğerleri ve organları daha iyi gelişsin diye eşimin ve benim içimizde bir korku var ya bişey olursa diye bunun için hiç bir şey almadık ama ben çok istiyorum almak neyse zeynep cim öğrenebilirmiyim hangi dr gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…