- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.941
selam kızlar bende aranızda yeni sayılırım bu benim 3. Gebeliğim biri düşük biri ölü bebek oldu bu da birz zor geçiyo erken doğum tehlikesi var bunun için dr ilaç vericekmiş bebişimin ciğerleri ve organları daha iyi gelişsin diye eşimin ve benim içimizde bir korku var ya bişey olursa diye bunun için hiç bir şey almadık ama ben çok istiyorum almak neyse zeynep cim öğrenebilirmiyim hangi dr gidiyorsun
ben özel sağlık rıdvan erdemir gidiyorum
öğleden sonra bir koptum ancak bağlanabildim siteye....nurgün birşey sormak istiyorum bu doğum parası ile ilgili...sanırım senin anlattığın doğum izni süresindeki maaşımız...hani 16 haftalık ücretli iznimiz var ya...o süredki maaşımız...bir de benim duyduğum bundan ayrı bir doğum parası varmış...ssk nin doğum masraflarına yardımı gibi bi şi...bunu biliyor musun?
Ah canım ya üzüldüm ben sana şimdi.Ben de midemi rahatsız eden şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.Ama bu dönemlerimizde olacağı varsa engelleyemiyoruz sanırım bazı durumları.Ben doktora bu konuda birşey sormadım.Bu tür sorunu olanlara şurup dışında bir çözüm yok mu ki:uhm:Son aylara yakın mide yanması tamam da, bulantıların bitmesi gerekir diye biliyorum.Umarım en kısa zamanda bu şikayetlerden kurtulursun ve hamileliğin tadını çıkarırsın.:CüvCüv:
sagol canım balık tazeydi aslında yani bayat olsa hepimize dokunabilirdi ama birtek esim fena oldu herhalde iftarda oruçlu olduğu için ağir geldi...
QUOTE]
canım geçmiş olsun,
benimde eşim geçen hafta yediğimiz tavuktan zehirlendi ben yapmıştım yemeği ablamda vardı hepimiz yedik ama bi ona dokundu. hastaneye gittik serum taktılar, sonrasında 3 gün yattı evde. demekki hassas anlarına denk geliyor ilginç bir durum.
canım sanada çok geçmiş olsun
kızlar babalara da doğum izni geliyormuş.öylemi,hemide 6ay:uhm:
zeren cim sanada günaydın canım.a.s.gold cum sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim gözün aydınhihoyyyt..ilkimcim 6 ay izin vermezler canım hem olduki verselerde ücretsiz izin verirler..şutarafagitti
zeynepcim dünürüm çok geçmiş olsun canım dualarımız kardeşinle canını sıkıp bebeğide kendinide üzme canım Allahın izniyle iyi haberlerini alıcaz kardeşinin:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?