2008 Aralık Anneleri

merhaba chealnadle kadıkoy acıbademde mi dusunuyorsun dogumu bakırkoy de mi? Kadıkoyse syet odaları çok guzel gezdin mi hiç? Benimde özel saglık sigortam var bende international hospital da yapacagım aynı kurumun hastaneleri...

28. haftadan sonra yer darlığı sebebiyle hareketler azalıyor diye biliyorum.
zeynep senin 1 haftan kald, moralini bozmak gibi olmasın :) şaka şaka
ama herkes son haftalar daha hareketli diyo, neye inancazzz

doktor bana bu haftadan itibaren gunde 3 defa hareketlerini hissetmen lazım dedi...Yemeklerden sonra elini karnına bastır ve tepki vermesini bekle dedi ayrica agrılar konusunda da bundan sonra belden baslayıp yanlarına ve karnına vuracak sancılar tehlikeli olabilir o da gunde 5 kereyi bulursa dedi...
Bu sabah amma yazdım... Zea cım pompayı elektrikli tercih ettin demek ben manuel alacagım galiba bayagı fiyat farkı varmış hangi marka aldın ben avent dusunuyorum.. Bi de ana kucagını bebek arabasıyla set halinde satmıyorlar mı? Ben oyle biliyorum ama...

günaydın,

kadıköy acıbadem de yapıcam canım...kadıköy ün odalarını görmedim ama kozyatığını görmüştüm; ben de temizliğinden ve rahatlığından seçtim. insan kendini hastanede gibi hissetmiyor...bakırköy bana ters (bostancı da oturuyorum)...ama doktorum bakırköy acıbadem e geçti; ayda 2 kere kadıköy de nöbet tutacakmış muayene ve kontrollere nöbetinde gideceğim....doğumu sorduğumda "benim için fark etmez siz nerede isterseniz doğumu orada yaparız" diince kadılöy de karar kıldık :) international da gayet iyi; kötü bir şey duymadım hakkında a.s

gecmiş olsun zeyno toparladı demıştın sanki kardesin tekrar niye ameliyata gerek görmüşler ki acaba?

toparlanmıştı canım ama gene fıtık olmuş tekrar ameliyat olcak demiş dr bende anlamadım ki az önce annem aradı ağlamklı bir ses kardeşin bugün ameliyat olcak diye ben kısa bir şok gecirdikten sonra nedenşni ögrenebşldim anca tam dataylı bilmiyorum canım yanına gidince ögrenicem neden ve niçinlerini

tekrar geçmiş olsun canım inşallah en kısa surede iyi haberlerini aliriz...

günaydın kızlar,

zeynep çok geçmiş olsun. Kardeşinin en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz. Acil şifalar diliyorum. sende kendini çok yıpratma canım. Daha çok genç kardeşin çabuk toparlanır inşallah.

canım aldığım pompa ucuz, medela mini elektrikli pompa 119 YTL, kullanıcı yorumlarını okudum memnun herkes, bu sitede de okumuştum, memnun kalmazsam manuel alırım artık. Ancak manuellerinde çok acıttığını ve çok yorucu olduğunuda okumuştum söylemeden geçmeyeyim.

Set halinde satılanlar var tabi canım ama biz ayrı ayrı aldık. Set halinde olan arabalar bize çok ağır ve hantal geldi. biz daha hafif pusetler düşünüyoruz. (bide 2'şer tane alacağımız için.) Chicconun çok basit olmayan kullanışlı pusetleri var. ayrıca bir aparatla ikiz arabası halinede gelebiliyor. onlardan alacağız ama 6 aylıktan sonra düşünüyoruz. geneldede yazın kullanacağımız için pusetleri, öyle çok kompleks bişeye gerek duymadık.

arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim.
dün hamileliğimizi hemen hemen beraber yaşadığımız arkadaşım epidural sezeryanla bir kız dünyaya getirdi. az önce yine yanındaydım ve ayaktaydı. bebekte çok iyi maşallah. o sırada bir başka kadını getirdiler. malum o da doğurmuş. allahım ne kadar ilginç geldi herşey. çok garip hisler yaşadım. umarım zamanı gelince bizde rahatlıkla doğumlarımızı yaparız. sağlıkla güzel bebişlerimizle evimize döneriz. düşünsenize yıllar sonra iki ay üç ay çok uzun zamanlar gibi gelmeyecek bize, şimdi ise daha uzun vakit varmış gibi geliyor doğumlarımıza. biliyorum başa gelen çekiliyor. bu zamana kadar herkes bu yollardan geçti ama çok heyecanlanıyorum. sizlerle paylaşmak istedim.
hepinizi öpüyorum...

ooooo yavuz gelmiş :))))

hoşgeldin canım,

gerçekten dediğin gibi 2-3 ay hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama şöyle geriye dönüp baktığımızda ne kadar çabuk geçti diyoruz. artık daha heyecanlı günler bekliyor bizi. Ama güzel heyecanlar tabi. meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda daha hızlı geçecek hayat bizim için. hayırlısı olsun.

zeacım teşekkürler. yazmadan önce geçmişleri okuyayım dedim ama bitiremedim. en iyisi okumadan yazdım canım. rüyalarını falan hep okudum. ama son kısımlardan haberim yok. herşey umarım iyidir, yolundadır.

goldgelb merhaba,

zea ile muhabbetinize giriyorum kusura bakma :) biz bebek arabasını "travel" system dediklerinden aldık..chico nun...taşıma koltuğu/araba kolduğu hem ayrı hem de pusete takılarak taşınıyor...çok hafif, ben tek elle kaldırabiliyorum...tek düğmeyle de açılıp kapanıyor....tavsiye ederim...e-bebek in sitesinde var ilgilenirsen

iyiyiz canım biz, bir problemimiz yok çok şükür. çalışmaya devam ediyorum.

sen nasılsın? nasıl geçti tatilin? küçük melek cansu nasıl?

iyiyiz canım biz, bir problemimiz yok çok şükür. çalışmaya devam ediyorum.

sen nasılsın? nasıl geçti tatilin? küçük melek cansu nasıl?

herşeyin yolunda olmasına sevindim. canım ben tatilden geldikten sonra görüşemedik senle. sanırım rapor almak zorunda kalmıştın ayağındaki ağrıdan dolayı. sen geldikten sonrada ben rapor aldım 10 gün için(o ara burası çok sıcaktı, çok öenemli bir şey yok yani). sonrasında burdaydım ama yazamadım. yeni dönem hazırlıkları vardı.
canım meleğim ve ben iyiyiz. ufak tefek sorunlarımız var elbette ama idare ediyoruz. 16 sında kontrolüm var heyecanla onu bekliyorumhihoyyyt.
senin melekler nasıl? ceren ve cemre dimi? değişen birşey yok??

kızlar belli başlı bebek ihtiyaçlarımızı aldık galiba okudum kadarıyla bende artık başladım almayasositososito

bahar ve cemre :)))) başından beri böyle karar verdik değişmez canım, çok sevdiğimiz isimleri koyduk meleklerimize. İkiside iyiler teyzesi, bizimde kontrolümüz taaaa 29 eylülde arife günü çok bekleyeceğiz daha. sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz bekleriz biz dimi

izin işlerini ne yaptın canım? karar verdinmi? ne zaman çıkacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…