- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.961
canım ben acıbadem hastanesinde doğum yapacağım; 2 sene önce özel sigorta yapmıştım ben doğumu %100 karşılayan...normalde acıbadem epey pahalı...normal doğuma 7000 filan diolar sigortanın indirimiyle 4000 filan ama dedim ya benim poliçem hepsini karşıladığı için ben hastaneye ödeme yapmayacağım; sadece bebek için bir mikta ödeme var...zaten sigortayı yaptırmasaydım hayatta bu hastanede doğum yapamazdım çok pahalı
sen nereleri düşünüyorsun?
zeynocum geçmiş olsun bir sorun çıkmaz inşallah günaydın herkezlere
28. haftadan sonra yer darlığı sebebiyle hareketler azalıyor diye biliyorum.
zeynep senin 1 haftan kald, moralini bozmak gibi olmasın :) şaka şaka
ama herkes son haftalar daha hareketli diyo, neye inancazzz
herkeze günaydın kızlar erkek kardeşim bugün gene ameliyat olucak dua edin lütfen 4.kea aynı yerden ameliyat biraz riskli dedi dr.:çok üzgünüm:senağlama
merhaba chealnadle kadıkoy acıbademde mi dusunuyorsun dogumu bakırkoy de mi? Kadıkoyse syet odaları çok guzel gezdin mi hiç? Benimde özel saglık sigortam var bende international hospital da yapacagım aynı kurumun hastaneleri...
herkeze günaydın kızlar erkek kardeşim bugün gene ameliyat olucak dua edin lütfen 4.kea aynı yerden ameliyat biraz riskli dedi dr.:çok üzgünüm:senağlama
gecmiş olsun zeyno toparladı demıştın sanki kardesin tekrar niye ameliyata gerek görmüşler ki acaba?
toparlanmıştı canım ama gene fıtık olmuş tekrar ameliyat olcak demiş dr bende anlamadım ki az önce annem aradı ağlamklı bir ses kardeşin bugün ameliyat olcak diye ben kısa bir şok gecirdikten sonra nedenşni ögrenebşldim anca tam dataylı bilmiyorum canım yanına gidince ögrenicem neden ve niçinlerini
... Zea cım pompayı elektrikli tercih ettin demek ben manuel alacagım galiba bayagı fiyat farkı varmış hangi marka aldın ben avent dusunuyorum.. Bi de ana kucagını bebek arabasıyla set halinde satmıyorlar mı? Ben oyle biliyorum ama...
zeacım teşekkürler. yazmadan önce geçmişleri okuyayım dedim ama bitiremedim. en iyisi okumadan yazdım canım. rüyalarını falan hep okudum. ama son kısımlardan haberim yok. herşey umarım iyidir, yolundadır.
iyiyiz canım biz, bir problemimiz yok çok şükür. çalışmaya devam ediyorum.
sen nasılsın? nasıl geçti tatilin? küçük melek cansu nasıl?
herşeyin yolunda olmasına sevindim. canım ben tatilden geldikten sonra görüşemedik senle. sanırım rapor almak zorunda kalmıştın ayağındaki ağrıdan dolayı. sen geldikten sonrada ben rapor aldım 10 gün için(o ara burası çok sıcaktı, çok öenemli bir şey yok yani). sonrasında burdaydım ama yazamadım. yeni dönem hazırlıkları vardı.
canım meleğim ve ben iyiyiz. ufak tefek sorunlarımız var elbette ama idare ediyoruz. 16 sında kontrolüm var heyecanla onu bekliyorumhihoyyyt.
senin melekler nasıl? ceren ve cemre dimi? değişen birşey yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?