2008 Aralık Anneleri

kızlar belli başlı bebek ihtiyaçlarımızı aldık galiba okudum kadarıyla bende artık başladım almayasositososito

evet canım aldık yavaş yavaş devamda ediyoruz eksik bitmiyor, hem almakta yarar var, dahada ağırlaşacağız dimi bacım

oyyy bu arada burayı seller götürüyor (beşiktaştayım) çok güzel yağmur yağıyor

canım evet bende son aya bırakmak istemiyorum bende ikitellideyim yağmur falan yok burada
1 kasımda izne çıkıyorum yani doktorla daha konuşmadık ama ben öyle düşünüyorum kısmet kasımda evdeki işlerimi hallederim diyorum hava malum dışarı pek çıkmak istemem
sanada ALLAH yardım etsin 2 katı alışveriş seninki:Saruboceq:

hmm doğru, kafa kalmadı bende-tatlicadiarzu-
ben kasım başı izne ayrılacağımhihoyyyt
sen?

öyle tabiki zeacım ALLAH onları bize kısmet etsin bizide onların başından eksik etmesin tek duam bu herkez için:Saruboceq:

sağol canım, valla dediğin gibi çifter çifter alıyoruz
oyyyy canları sağolsun yavrularımın onlar için varız çalışır alırız

kızlar bişey sorucam ben pompayı doğumdan sonra alayım diyorum ama bazı yazılarda süt gelmeyince pompayla çekmişler ne yapsamki kafam karıştı:uhm:

hmm doğru, kafa kalmadı bende-tatlicadiarzu-
ben kasım başı izne ayrılacağımhihoyyyt
sen?

bende canım inşallah sağlığımız elverirse, ekim 15'e kadar çalışıp sonra 15 gün kalan yıllık iznimi kullanmayı düşünüyoru. doğum raporunu kasım 1'den itibaren başlatmayı planlıyorum bakalım zaman ne gösterecek.

ya ewet zerencim oda benim aklıma takıldı acaba doğumdan öncemi alsak pompayı ya süt gelmezse özellikle sezeryanda çok lazım oluyormuş..ne yapsakki alan arkadaşlar bizlere bilgi verseler ne iyi olur..

herkes geldiğinde yemeğini yemiş olur sanırım o yüzden hepinize afiyeeet olsuuuuuuun a.s.
şişirdiniz göbişleri şimdi çekinde koyun bakalım a.s.

pompa ozellikle yeni dogum anında çok gerekli olabiliyormuş bazen ilk gunler bebişini annenin sutunun tamamını boşaltmaya gucu yetmiyor boyle durumlarda aç kalıyor uyumuyor aglıyor ve de annenin sutunun ziyan olmaması için sutun ememediği kısmını pompayla çekip bebeğe veriliyor. İlk 15-20 gün daha gerekli sonra bebek gurbuzlestikçe pompa genelde bir yere gitmek durumunda kaldıgınızda ki benim hatırladığım süslü Aralık anneleri ilk iş saçlarını boyatmaya, kestirmeye gidecekti lazım oluyor

çok sağol tatlıma.s.

KIZLAR EKİM ANNELERİNE BAKIYORDUM EKİMDE ANNE OLCAK BİR ARKADAŞIMIZIN BAŞINDAN GECENLERİ OKUDUM COK ÜZÜLDÜM ORUÇ TUTUTUGU İÇİN MİDİR BİLİNMEZ DR SUYUNUN AZALDIGINI SÖYLEMİİ VA BAZI ÜZÜCÜ OLAYLAR YAŞAMIŞ BEBEĞĞİNİ İLK 8 AY KIZ DEMİŞLER SONRA ERKEK SONRA TEKRAR KIZ SONRA GENE ERKEK BAYA ZOR BŞR DURUMDA KALMIŞ VE BUNLARI TEK BAŞINA YAŞAMIŞ OKUDUKCA senağlamasenağlamasenağlama

kızlar ama sezeryan sonrası, özellikle genel anestezi sonrası bildiğim kadarıyla hastanelerde profosyonel pompa oluyor ve anne onları kullanıyor...

ben e-bebeke baktım şimdi travel system bir kaç tane araba var sizin aldığınız trio for me mi?

canım yeni tasındık ya fotograf makinasını bulamadım sonra bir tamirciler geldi ben de burda cenem dustu car car konuşuyorum birazdan bakacagım tekrar seninki super ama bu arada uzerinde ki bluz hamilelik oncesinden mi kalma?

allah kolaylık versin canımcm.
benim bluzu ben colezzyondan almıştım large beden.normalde s giyiyordum büyük almıştım hamileykende giyerim die hihoyyyt
buarada burda bi terzi var bayrama kendime çok güzel elbise diktiriyorum bitince resmini çekip koyarım inş:CüvCüv:
ona uygun güzel tokalarda alcam kendimekaydirigubbakcemile5
resmini bekliyoz canım
zea koymıycakmı resim?Şeniz

kızlar ama sezeryan sonrası, özellikle genel anestezi sonrası bildiğim kadarıyla hastanelerde profosyonel pompa oluyor ve anne onları kullanıyor...

annemde öyle demişti bana hastanede sütünü sağarlar demişti.. ama ya hastane sonrası süt gelmez sıkıntı yaşarsak evlerimizde o yüzden ben genede alayım diyorum..CADIARZU

kızlar siz bilirsinz tabi almak daha doğru olur ama
hep büyüklerimiz nekadar .çok bebk emerse okadar çok süt olurmuş diyor banada mantıklı geliyora.s.

ben e-bebeke baktım şimdi travel system bir kaç tane araba var sizin aldığınız trio for me mi?

yok canım bizimki CT02 ikili set-fuego denilen

http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=74127

senin dediĞine de bakmıştım ama hem büyük hem ağır hem de pahalı gelmişti bana....sonuçta o ilave parçayı ya da bebek arabasını filan taşıyacak benim...benimkini ben tek elle kaldırabiliyorum o hoşuma gitti...bir de 2 lastik var ya; sürümü kolay sağa-sola gitmio....mağazada bir-iki model daha bakmıştım gitsin diye ittikçe itmen gerkiodu...bu en rahatıdy valla....

sen ne tarafta oturuyosun....kadıköyde stadın arkalarında e-bebek in mağazası var...oradan bvakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…