- Konu Sahibi deryahakan
-
- #11.981
kızlar belli başlı bebek ihtiyaçlarımızı aldık galiba okudum kadarıyla bende artık başladım almayasositososito
evet canım aldık yavaş yavaş devamda ediyoruz eksik bitmiyor, hem almakta yarar var, dahada ağırlaşacağız dimi bacım
oyyy bu arada burayı seller götürüyor (beşiktaştayım) çok güzel yağmur yağıyor
bahar ve cemre :)))) başından beri böyle karar verdik değişmez canım, çok sevdiğimiz isimleri koyduk meleklerimize. İkiside iyiler teyzesi, bizimde kontrolümüz taaaa 29 eylülde arife günü çok bekleyeceğiz daha. sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz bekleriz biz dimi
izin işlerini ne yaptın canım? karar verdinmi? ne zaman çıkacaksın?
canım evet bende son aya bırakmak istemiyorum bende ikitellideyim yağmur falan yok burada
1 kasımda izne çıkıyorum yani doktorla daha konuşmadık ama ben öyle düşünüyorum kısmet kasımda evdeki işlerimi hallederim diyorum hava malum dışarı pek çıkmak istemem
sanada ALLAH yardım etsin 2 katı alışveriş seninki:Saruboceq:
hmm doğru, kafa kalmadı bende-tatlicadiarzu-
ben kasım başı izne ayrılacağımhihoyyyt
sen?
pompa ozellikle yeni dogum anında çok gerekli olabiliyormuş bazen ilk gunler bebişini annenin sutunun tamamını boşaltmaya gucu yetmiyor boyle durumlarda aç kalıyor uyumuyor aglıyor ve de annenin sutunun ziyan olmaması için sutun ememediği kısmını pompayla çekip bebeğe veriliyor. İlk 15-20 gün daha gerekli sonra bebek gurbuzlestikçe pompa genelde bir yere gitmek durumunda kaldıgınızda ki benim hatırladığım süslü Aralık anneleri ilk iş saçlarını boyatmaya, kestirmeye gidecekti lazım oluyor
goldgelb merhaba,
zea ile muhabbetinize giriyorum kusura bakma :) biz bebek arabasını "travel" system dediklerinden aldık..chico nun...taşıma koltuğu/araba kolduğu hem ayrı hem de pusete takılarak taşınıyor...çok hafif, ben tek elle kaldırabiliyorum...tek düğmeyle de açılıp kapanıyor....tavsiye ederim...e-bebek in sitesinde var ilgilenirsen
gold bacım hani senin göbiş resmin?? a.s.
canım yeni tasındık ya fotograf makinasını bulamadım sonra bir tamirciler geldi ben de burda cenem dustu car car konuşuyorum birazdan bakacagım tekrar seninki super ama bu arada uzerinde ki bluz hamilelik oncesinden mi kalma?
kızlar ama sezeryan sonrası, özellikle genel anestezi sonrası bildiğim kadarıyla hastanelerde profosyonel pompa oluyor ve anne onları kullanıyor...
ben e-bebeke baktım şimdi travel system bir kaç tane araba var sizin aldığınız trio for me mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?