2008 Aralık Anneleri

kızlar deryalı günlerde izledim ben dr.diyoki pskolojikmen iyi olun diyo.sıkıntı yapmamak lazımmış sütüm gelcekmi gelmicekmi felan diye.bebek emdikçe geliyormuş.ama işte düşünmemek elde değil ki,umarım bol bol sütümüz gelirde doyar yavrularımız.ilk doğduklarında mideleri ebe kadarmış ya.düşünsenize o mide bikaç damla sütle doyacak.kurban olurum ben onlara:ecrin_bebek:

KIZLAR KARDEŞİM AMELİYATTAN CIKMIŞ COK İYİ GEÇMİŞ SABAHTAN BERİ DURAN DÜNYA GENE BENİM İÇİN DÖNMEYE BAŞLADI COK MUTLUYUM :dance::sm_cool:

Meraba arkadaşlar size bişiy sorucam şeker tahlili yüksek çikan varmi nolur cevap yazin benim bugün yüksek çikti korkuyorum

:uhm:Meraba arkadaşlar size bişiy sorucam şeker tahlili yüksek çikan varmi nolur cevap yazin benim bugün yüksek çikti korkuyorum

Kizlar bişey sorucam nazlicik arkadaşimiz şeker yüklemesi yapilmiş ve sonuç 185 cikmiş yarin tekrar şeker yüklemesi yapilcakmiş
şuan moreli cok bozuk ve tedirgin bebeğine bişey olmasindan korkuyor
bende tam olarak bilmiyorum bize yardimci olabilirmisiniz

:uhm:Meraba arkadaşlar size bişiy sorucam şeker tahlili yüksek çikan varmi nolur cevap yazin benim bugün yüksek çikti korkuyorum

evet canım benimde şeker testim yüksek cıktı.bu yüzden moralim cok bozuk.yarın doktora gitcem bakalım ne diycek.moral bozukluğundanmıdır bilmiyorum ama oğluşum bugün hiç kıpırdamadıda

kizlar benimde ayin 24 unde yapilacakkk
bu seker neden yuksak cikarr
cok tatli turu yedigimizden mii eger oyleyse benim kesin yuksekk
ya ben korkar oldumm
nazlicik canim kesin sonuc geldimi senin

zeynepcim kardeşine çok geçmiş olsun
ayrıca bakıyorum herkes bebekler için birşeyler almış, benim daha hiç bir şey almama izin vermiyor ailem, ilk dört ay düşük tehlikem şimdide erken doğum tehdidim olunca son aya kaldı herşey, hatta eşim sen doğuma gir ben her şeyi alır gelirim diyor
Şeker testi yüksek çıkan arkadaşlar sakın kendinizi üzmeyin çünkü stres şekeri yükseltiyor, biliyorum çünkü ben şeker hastasıyım, ilk hamileliğimde çıktı, bu hamileliğimde ilk üç ay ilaç kullandım, sonra iki ay dietle kontrol altında tutmaya çalıştım ancak bir aydır insülin kullanıyorum günde dört kez, bazen insüline rağmen 200 geçiyor, ama gittiği iki doktorda ben ne kadar sakin olursam bebeğinde o kadar iyi olacağını söylüyorlar, ben günde üç kez şekerimi ölçüyorum yemeklerden iki saat sonra 140 geçmememişse dünyalar benim oluyor, ama benim durumum sizlerden farklı, çünkü gebelikte çıkan şekeri dietle halledebilirsiniz, tabi bazı şeyleri kısmanız gerekiyor , ben aylardır ağzıma tatlı, çikolata türü şeyleri sürmedim, meyvaları tane ile yememe izin var, bazılarını hiç yemiyorum, pilav, makarna , patates filan mümkünse hiç yemiyorum, ekmek çok az, ben son bir yıldır böyleyim o yüzden kafayı hiç takmayın iki ay dişinizi sıkarsınız ve hiçbirşey olmaz,
şeker uzun süreli normal sınırların üstünde kalmadığı sürece bebeğe bir zararı olmuyor, bunun için ben hba1c diye bir test var geriye dönük yaptırıyorum ben son üç aydaki şeker ortalamalarını veriyor, ama gebelik şekerinde çok gerek duymuyorlar sanırım, dedeğim gibi önce strese girmemek gerekiyor, sonrası Allah'ın izniyle düzelir,
bu arada ben 7 ay kutucuğuna geçmişim, aman tanrım bu günleri görebileceğimin hayalini bile kurmaktan korktum ben aylarca

doru nekadar guzel özetlemişssin durumu sağlıkla geçip biticek inşallah bende bir aydır tsh yuksekliğinden ilaç alıyorum sabahları aç karnına bende çok taktım ilk zamanlar ama şimdi alıstım ve bu ilaç doğuma kadar devam edicek sağlıkla inşallah geçiyo işte gunlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…