2008 Aralık Anneleri

zeynep çok geçmiş olsun kardesine umarım çabucak şifa bulur bende sevinçliyim bi arkadasım dün gece doğum yaptı yazık aylarca ne çok normal doğumu istedi ama velet gelmek bilmedi suni sancı vermişler saatlerce ama açılmamıs kıyamam sonunda sezeryan olmus hayırlısı beni bi heyecan bastı bi sevinç:CüvCüv::dance:

canım sıkma canını şeker sınırı 170 dir ve senin şu anda 185 bu sayı stresten de yükselmiş olabilir.Sen ailende şeker hastası olan 1.derece akraban varmı onu söyle.

kızlarr yarışma vardıya SMA mama sitesinin onun 6, dönem kazananları belli olmus katıldıysanız bakın isminiz varmı diye ben kazanmısım ama sanırım her üyeye hediye ne acaba..bende sitede sizden duyup katılmıstım

iyi akşamlar herkeze...
zeamays isimler çok güzel ama hangisi BAHAR,hangisi CEMRE...?
şunun için sordum bence ilk önce doğan presesin adı Cemre,2.Bahar olsun hani cemre düştükten sonra bahar gelirmiş ya o bakımdan canım bi hatırlatayım dedim...a.s

tekrar slm arkadaşlar öncelikle türk milli takımına başarılar diliyorum şuan 1 0 mağlup durumdayız ama nasl olsa yenicesss:))
şu sıralar okul telaşımız olduğu için ben de sık sık giremiyorum resimlerinizi gördüm hepinize maşallah .....

maaşallah byata bugün doktorun muayenehanesindede bi çocuk gördüm bayıldım valla inşallah mehmet efem de akıllı yakışıklı ve hayırlı bi evlat olur

canım seni görmek bize çok büüyk mutluluk verir.
mahrum etme bizi senden ve oğluşundan.
nasıl koyulduğunu bilmiyorsan yardımcı olabilirim.
a.s.

ya ben kahroldum, dün geceden beri kendime gelemedim, kk dan birinin eşi şehit olmuş, dönüp dolaşıp oraya bakmaktan da kendimi alamadım, başım zonkluyor resmen.. içim gitti

maşallah canım Allah bizlerede bugünleri göstersin inşallah çok duygulandım ve senin adına çok sevindim. Allah üniversite zamanlarını görmeyi nasip etsin cümlemizin evladını:Saruboceq:

ceyremcim canım seni görmek çok güzel daha sık gelmelisin sonra merak ediyoruz gelmeyenleri bişimi oldu diye Allah korusun.. sen ne zaman istersen bizler sana foto. konusunda yardımcı oluruz bende dün akşam uğraştım ve yaptım.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…