2008 Aralık Anneleri

Kizlar günaydin dün dr.kontrolüm vardi miğdeme rennie şurup ii gelmediğini söyledim doktorumda bana vogast diye bir hap verdi mide için sabah aç karnina içiceksin dedi mide yanmani söküp alir ama prospektüsünü okudum gebelerde kullanilmaz yaziyor şaştim kaldim şimdi ben bu dr.ne desem

elifhamza cnm gebeler kullanamaz diye yazıyorsa kullanma ve doktoruna başvur... yani ben olsam doktor kullan desede endişe eder kullanmazdım prospektüsünde kullanamaz yazdığı için.. benim eltimin başına gelmişti doktor ilacı yanlış vermiş bizimkide akıl edip prospektüsünü okumuş ve kullanmamış..

evet canım haklısın sormam lazım dr.birazdan tlf açıp sorucam birde benden 2.düzey ultrason istedi sizlerden de istendimi bu çektiren varmı aranızda kızlar

Cnm 2. Basamak ultrasonumu çektirdim ben.. Hemen hemen bütün gebelerden isteniyor.. Iyi haberlerle dön canim..

evet canım haklısın sormam lazım dr.birazdan tlf açıp sorucam birde benden 2.düzey ultrason istedi sizlerden de istendimi bu çektiren varmı aranızda kızlar

canım dr sor bencede ayrıca bende 2.ultrason çektirdim bebişini çok net görüyon dilerim herşey iyidir :Saruboceq:

elifcim renkli değil cnm siyah beyaz ama daha ayrıntılı gösteriyor mesela bebeğin damarlarını kırmızı renk gösteriyor...

kız nurgül göbüşünle bana kafa tutmuşsun kaydirigubbakcemile3
kızlar sizce hangimiz 1 numara olur

zerencim 1. tahtı oğlumundur..:lepi:

bu arada canım naptın gögüs pompası alıcakmısın.. alıcaksan manuel mi otomatikmi alıcaksın ben henüz karar veremedim hangisini alacağıma..CADIARZU

zerencim 1. tahtı oğlumundur..:lepi:

bu arada canım naptın gögüs pompası alıcakmısın.. alıcaksan manuel mi otomatikmi alıcaksın ben henüz karar veremedim hangisini alacağıma..CADIARZU

canım bu haftasonu doktordan sonra iyi olursam bakıcam sorucam %80 alırım sanırım canım ama sana bildiririm güzelim zaten çalışmayı düşündüm için eninde sonunda alıcam:CüvCüv::ecrin_bebek:

kız zeynepcim nerdesin:1hug:
bu arada nurgülcüm kimse oylama yapmıyor zaten kimsede yok kızlar nerdesiniz

sanada günaydın zeamays cım her zamanki gibi hareketli resimlerinle harika görünüyosun
:1hug:.

sağol canım benim,
nasılsınız bakalım? dün pek giremedim siteye,

göbüşlerinize baktım harika görünüyorsunuz

sağol canım benim,
nasılsınız bakalım? dün pek giremedim siteye,

göbüşlerinize baktım harika görünüyorsunuz

iyiyiz tatlım sen nasılsın a.s.
bu nurgül beni deli ediyorkafamçokkarıştı valla yeni resim koyacam bugün elbisem bol biraz ama senden ricam hakem ol tatlım
bu arada ZEYNEP hanım nerelerdesin

gunaydın kızlar...
bence pompa ve steril makinası çok onemli...
eminecim o sutu azalttığı soylenen pompalar eskidenmiş canım şimdikiler masaj v.s. yapark sutu çoğaltıyorlarmiş...ozellikle manuel olanları ama zea nın ikizleri olacak onun için pompa çok daha farklı yerde kızların ikisi de aynı anda ağlamaya baslayacak kesin cemre biraz daha zilli olup beklemez benim baharım yemegini bitirsin :)) o yuzden onun elektrikli alması mecbur...
Ben çok arastırdım manuellerde en iyi avent diyorlar yine siz de yine arastırın...
Cheanalde senin arabana bakacagım canım çok tesekkurler... E-bebek bize çok uzak 5 katlı yeri vardı acıbadem de değil mi? Ben atakoyde oturuyorum... Bebek arabasına hasim işçan geçidinden bakacagım.
kızlar dun de sormuştum ama cevap yazdınız mı göremedim..ben işten ayrıldığımdan beri ortalama 2-3 fincan cay ve bir turk kahvesi içiyorum gunde sizce çok mu?

bu nurgül beni deli ediyorkafamçokkarıştı valla yeni resim koyacam bugün elbisem bol biraz ama senden ricam hakem ol tatlım

ne demek bacım hakem olurum tabi, aynı aşılardan olsun ama resim.

şimdi yemeğe gidiyorum, gelince görüşürüz tekrar kaydirigubbakcemile3

a.s. canım sen çek akşamda aynı açıdan ben çekiyim deli olmaya devam et seni seviyorum :1hug:

zea cım hakemliğini kabul ediyorum canım doğru kararı verceksin eminim :1rolleyes:

zeynep nerdesin kız bari sen seç hangimizin yuvası daha büyük :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…