- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.041
elifhamza cnm gebeler kullanamaz diye yazıyorsa kullanma ve doktoruna başvur... yani ben olsam doktor kullan desede endişe eder kullanmazdım prospektüsünde kullanamaz yazdığı için.. benim eltimin başına gelmişti doktor ilacı yanlış vermiş bizimkide akıl edip prospektüsünü okumuş ve kullanmamış..
Cnm 2. Basamak ultrasonumu çektirdim ben.. Hemen hemen bütün gebelerden isteniyor.. Iyi haberlerle dön canim..
evet canım haklısın sormam lazım dr.birazdan tlf açıp sorucam birde benden 2.düzey ultrason istedi sizlerden de istendimi bu çektiren varmı aranızda kızlar
canım dr sor bencede ayrıca bende 2.ultrason çektirdim bebişini çok net görüyon dilerim herşey iyidir :Saruboceq:
zerencim 1. tahtı oğlumundur..:lepi:
bu arada canım naptın gögüs pompası alıcakmısın.. alıcaksan manuel mi otomatikmi alıcaksın ben henüz karar veremedim hangisini alacağıma..CADIARZU
sağol canım benim,
nasılsınız bakalım? dün pek giremedim siteye,
göbüşlerinize baktım harika görünüyorsunuz
iyiyiz tatlım sen nasılsın a.s.
bu nurgül beni deli ediyorkafamçokkarıştı valla yeni resim koyacam bugün elbisem bol biraz ama senden ricam hakem ol tatlım
bu arada ZEYNEP hanım nerelerdesin
iyiyiz tatlım sen nasılsın a.s.
bu nurgül beni deli ediyorkafamçokkarıştı valla yeni resim koyacam bugün elbisem bol biraz ama senden ricam hakem ol tatlım
bu arada ZEYNEP hanım nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?