- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.061
goldgelb cim bana doktorum yasakladı kahveyi ve çayı.. çay günde 1 tane açık olabilir dedi.. vucuttaki demiri emiyor dedi.. ben kaç aydır sadece 2 kere bol sütlü kahve içtim canım başkada içmedim.. bence doktoruna sor öyle hareker et güzelim
canım bende en az 5 aydır kahve içmedim doktor yasakladı sende içme tatlım bencea.s.
bana gunde maksimum iki tane kahve içebilirsin demişti... Eh ben de hergun maximumum kafeinimi aliyorum sanırım sonra da vicdan azabından kıvrım kıvrım kıvranıyorum...zeynoooo sen çaya devam mi?
Valla en sonunda bebişim çok hareketlendi masallah artık hiç durmuyor ogluşum ve ilginç bir şekilde mideme kadar çıktı, dik durabilir mi yoksa bana mi oyle geliyor? resmini buzdolabının ustune koydum gidip gelip seviyorum... Bakip bakip ne bizim sulalede ne de esimin sulalesinde böyle guzel yok diyorum hehe boşuna dememişler kuzguna yavrusu kaz görünürmüş diye...
gunaydın kızlar...
bence pompa ve steril makinası çok onemli...
eminecim o sutu azalttığı soylenen pompalar eskidenmiş canım şimdikiler masaj v.s. yapark sutu çoğaltıyorlarmiş...ozellikle manuel olanları ama zea nın ikizleri olacak onun için pompa çok daha farklı yerde kızların ikisi de aynı anda ağlamaya baslayacak kesin cemre biraz daha zilli olup beklemez benim baharım yemegini bitirsin :)) o yuzden onun elektrikli alması mecbur...
Ben çok arastırdım manuellerde en iyi avent diyorlar yine siz de yine arastırın...
Cheanalde senin arabana bakacagım canım çok tesekkurler... E-bebek bize çok uzak 5 katlı yeri vardı acıbadem de değil mi? Ben atakoyde oturuyorum... Bebek arabasına hasim işçan geçidinden bakacagım.
kızlar dun de sormuştum ama cevap yazdınız mı göremedim..ben işten ayrıldığımdan beri ortalama 2-3 fincan cay ve bir turk kahvesi içiyorum gunde sizce çok mu?
hayıurlı olsun ayşegülcümm.
göbiş yarışı ne oldu? kim 1 numara?
gunaydın kızlar...
bence pompa ve steril makinası çok onemli...
eminecim o sutu azalttığı soylenen pompalar eskidenmiş canım şimdikiler masaj v.s. yapark sutu çoğaltıyorlarmiş...ozellikle manuel olanları ama zea nın ikizleri olacak onun için pompa çok daha farklı yerde kızların ikisi de aynı anda ağlamaya baslayacak kesin cemre biraz daha zilli olup beklemez benim baharım yemegini bitirsin :)) o yuzden onun elektrikli alması mecbur...
Ben çok arastırdım manuellerde en iyi avent diyorlar yine siz de yine arastırın...
Cheanalde senin arabana bakacagım canım çok tesekkurler... E-bebek bize çok uzak 5 katlı yeri vardı acıbadem de değil mi? Ben atakoyde oturuyorum... Bebek arabasına hasim işçan geçidinden bakacagım.
kızlar dun de sormuştum ama cevap yazdınız mı göremedim..ben işten ayrıldığımdan beri ortalama 2-3 fincan cay ve bir turk kahvesi içiyorum gunde sizce çok mu?
geçmiş olsun tatlım bendede unutkanlık var acaba hamileliktenmi diyorum:uhm:
????????????hormon testi yapmışmıydınz???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?