2008 Aralık Anneleri

goldgelb cim bana doktorum yasakladı kahveyi ve çayı.. çay günde 1 tane açık olabilir dedi.. vucuttaki demiri emiyor dedi.. ben kaç aydır sadece 2 kere bol sütlü kahve içtim canım başkada içmedim.. bence doktoruna sor öyle hareker et güzelim

goldcum pompayla ilgili bilgi verdin için sağol bende bakıcam tatlım
a.s.
zea afiyet olsun şekerim:icecream:

zeynepcim nasılsın kardeşin nasıl oldu merak ettimde tatlım:1hug:

bana gunde maksimum iki tane kahve içebilirsin demişti... Eh ben de hergun maximumum kafeinimi aliyorum sanırım sonra da vicdan azabından kıvrım kıvrım kıvranıyorum...zeynoooo sen çaya devam mi?
Valla en sonunda bebişim çok hareketlendi masallah artık hiç durmuyor ogluşum ve ilginç bir şekilde mideme kadar çıktı, dik durabilir mi yoksa bana mi oyle geliyor? resmini buzdolabının ustune koydum gidip gelip seviyorum... Bakip bakip ne bizim sulalede ne de esimin sulalesinde böyle guzel yok diyorum hehe boşuna dememişler kuzguna yavrusu kaz görünürmüş diye...

canım bende en az 5 aydır kahve içmedim doktor yasakladı sende içme tatlım bencea.s.

uyyyy ben herseysiz yasarımda hiç kahve içmeden yasayamam hayat çok tatsız tutsuz oluyor ilk 16-17 hafta hiç çay kahve içmemiştim. İlk kahve içtiğimde aldıgım hazzı anlatamam... Bazen de anneyi çok mutlu eden bişi bebeği de çok mutlu edermiş gibi dusunuyorum...Tabii sigara asla içmez, saçımı boyamaz, çiğ ya da şarkuteri agzıma surmem ama...hihoyyyt

devam canım devam ben caysız bir dünya düşünemiyom içmediğim zaman başım ağrıyo

canımcım çayına limon sık ve açık iç.kahvede bence olabildiğince az i.ç mümkünse iç içme:ev hanımlığı nasıl gidiyo bakalım?alıştınmı evine?:1hug:

goldcum dik duruyorlar tatlım benimki hep kafa yukarda doktorda eşimde dik kafalı bu kız diyorlar:CüvCüv:

kızlar siz 3aydan sonra hiç doktorunuz hormon testi istedimi?
hamilelikte tiroit hormonu çok önemliiymiş.internetten okudum.
görümcem yaptırmıştı çok çıktı kız uyuamadı gece sonra tekrar yaptı normaldi.
ben yaptırmadım dr bişey dememişti.
siz yaptırdınızmı=?
bu arada yarın oğluşumu görceeeem a.s.

zeren'cim kardeşim cok iyi allaha şükürler olsun belinden iğne yapmışlar ameliyat esnasında kendindeymiş dr sohbet etmişler şarkı söylemişler canım iş çıkışı gittim ben yanına herişini kendi görüyordu canım kendisi kalktı yürüdü gezdi falan annemler bana diyo sen bunda kötüsün yataga sen yat diye birde üzüntümden dün akşam üstü hastaneyi bulamadım mı tam 1,5 saat dolaştım eşim almaya geldi öyle yoksa daha yürücem artık iyice saf oldum cıktım herşeyi unutmaya başladım :çok üzgünüm:dün hastanede asansör bekliyorduk kapı bir açıldı yeni doğmuş ikiz bebek biri kız biri oğlan ama cok tatlılardı bir okadar da minnacık canım

canım bir arkadaşımın ikizleri vardı, doğumundan itibaren her şeyi sterilizasyondan geçirip öyle kullanmış, en ufak alet edavatı bile... sonuç olarak çocukların bağışıklık sistemi gelişmedi ve sürekli hastalar o nedenle ben sterilizasyon aleti kullanmayı hiç düşünmüyorum, bebeğin bağışıklık sistemi ne kadar çabuk gelişirse o kadar iyi.

türk kahvesini bir arkadaşımın doktoru önermiş, içilmesinde bir sakınca yok demiş ama sen yine de kendi doktoruna danış. ben de açık olmak kaydıyla çay içiyorum, günde bir fincan da neskafe içiyorum. aşırısı zararlı diye biliyorum.

geçmiş olsun zeynep; sizde de bu aralar herşey üst üste geldi. allah beterinden korusun.
nazlı ne yaptı haberin varmı, şeker testi tekrarı yapacaktı galiba, bakalım bizimkisi ne çıkacak, ben de tatlı fazla yiyorum.
godgelb ben bayadan beri kahve içmeyi bıraktım, kafeinsiz içmiştim ama.
çay ise haftada 4-5 bardak filan oluyor herhalde. yemekten hemen sonra içme bari, demir emilimini azaltıyo ya.
sonra kan değerlerimiz düşmesin, bi de onun için iğne olmak durumunda olmayalım.

ben de sterilizasyon makinası almayı düşünüyordum, ama bağışıklık sistemi gelişmiyosa almayalım o zaman yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…