- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.081
geçmiş olsun zeynep; sizde de bu aralar herşey üst üste geldi. allah beterinden korusun.
nazlı ne yaptı haberin varmı, şeker testi tekrarı yapacaktı galiba, bakalım bizimkisi ne çıkacak, ben de tatlı fazla yiyorum.
godgelb ben bayadan beri kahve içmeyi bıraktım, kafeinsiz içmiştim ama.
çay ise haftada 4-5 bardak filan oluyor herhalde. yemekten hemen sonra içme bari, demir emilimini azaltıyo ya.
sonra kan değerlerimiz düşmesin, bi de onun için iğne olmak durumunda olmayalım.
ben de sterilizasyon makinası almayı düşünüyordum, ama bağışıklık sistemi gelişmiyosa almayalım o zaman yaaa
bağışıklık güçlendircez diye, mikrop kapmazlar inşallah ya, orta yolu bulmak lazım herhalde, bakalım hayırlısı, evde yere düşen emziği mesela, kullancakmıyız?
bağışıklık güçlendircez diye, mikrop kapmazlar inşallah ya, orta yolu bulmak lazım herhalde, bakalım hayırlısı, evde yere düşen emziği mesela, kullancakmıyız?
slm arkadaşlar,bağışıklık sistemi ile alakalı tecrübemi yeri gelmişken paylaşmak isterim...
ben de bazı arkadaşlar gibi ilk çocuğumda bu titizliği gösterdim ve bunun zorluklarınıda fazla fazla yaşadım şöyleki;
oğlum doğduğunda o kadar titizleniyordumki biberonu emziği oyuncakları mendilleri herşeyi steril olsun diye kaynatırdım hatta eşim beninle dalga geçerdi bir gün çocuğuda kaynatırsın sen derdi :)))
velhasıl demek istediğim siz siz olun çok fazla bu anlamda titizlenmeyin çünkü oğlum 8 yaşında inanın bu sene biraz biraz düzelmeye başladı abartmadan söylüyorum en ufak bir rüzgar çarpması veya terli kalması anında hemen hasta oluyordu...ana sınıfı ve 1.sınıf abartısız hastalıklarla geçti bu yaz çok fazla korumadım terledi değişmedim üzerini fazla giydirmedim ama çok fazla da hastalanmadı...o yüzden gerek temizlik gerekse yemek içmek konusunda bana sorarsanız çok fazla üzerine düşmeyin derim tabiki dikkat edicez ama gerektiği kadar...
ben varım slm nurgün nasılsın?[/QUOTE
iyiyim cnm asıl sen nasılsın nerelerdeydin kaç zamandır..hihoyyyt
bende iyim sağol canım,malum ramazan telaşı üzerine okullarda başlayınca eskisi kadar giremez oldum dün akşam eşim maç izlerken girdim ama sanırım sen offtun... ayrıca site eskisi gibi değil çok yavaş yani.. hele bazen hiç giremiyorum haliyle ara ara bakıyorum bende ,sağlık olsun
anlatmak istediğimi lilyum daha güzel anlatmış. ders çıkarmak gerek hakkaten.. geçmiş olsun lilyumcum
iyi akşamlar herkeze...
zeamays isimler çok güzel ama hangisi BAHAR,hangisi CEMRE...?
şunun için sordum bence ilk önce doğan presesin adı Cemre,2.Bahar olsun hani cemre düştükten sonra bahar gelirmiş ya o bakımdan canım bi hatırlatayım dedim...a.s
????????????hormon testi yapmışmıydınz???????????
kızlar bu rada bebeğim karnımda oynadımı yada tekmeledimi çoğu zaman (şeyimde) de bi zonklama hissedeyiyorum ama ağrılı değil bilmeme anlatabildimmi acaba böyle bişi yasayanınız varmı cevaplarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?