2008 Aralık Anneleri

emine hormon testi ne için, ne zaman yapılıyo emine, ben yaptırmadım

canım merhaba bende yaptırmadım dr hiçbişey dememişti.ama çok önemliymiş.
3aydan sonra yapılıyomuş normaldeee.
bende yarın yaptırcam inş.şeker teestiyle beraber.
ayrıca bebişimizde görcem sabah sabah süper olcak.
dua edin arkadaşlar bi problem olmasın:1hug:

arkadaslar ağrı kesici çok çok başım sıkışmadıkça almama rağmen yani gebeliğim süresince şimdiye dek belki 4-5 tane ama drumuz minoset içebilirsin demişti sizede söylemiştir herhalde ama ben bugun bi dikkat ettim evdeki ilacımın üzerinde minoset plus yazıyo ve içinde gebelikte kullanılmamaya özen gösterilmeli diyo demekki bu minoset ve minoset plus diye ikiye ayrılıyo ama ama ben 2 kez plus olandan içmişim dikkat etmedim valla çok canım sıkılduı bu işe drum neden uyarmadı acaba umarım bişii olmaz düşüncesi olan varmı

ceyremcim merak etme bişi olmaz canım. Plus la aradaki fark plus'ın biraz daha güçlü olması. Yani içerik aynı.Bir de dikkat edin neredeyse tüm ilaçlarda gebelikte kullanılması önerilmez yazıyo. Ama ilacın türüne göre etkisini a b c diye sınıflara ayırmışlar. Bu kadar pipiriklenmeyin. Ne hamileler var. Mesela benim bi arkadaşımın hayatı boyunca kullanması gereken bi ilacı var ve ona rağmen iki kez hamilelik yaşadı. Çokfazla negatif düşünmek bence negatif olayları çağırır. Bence biraz daha serinkanlı olun derim :teselli:

günaydın canlarım.
saat 9da randevumuz var bebişimi görcem inş.
şeker testi ve hormon testinide yaptırcam inş bi problem çıkmaz.
saat 1den sonra haber veririm inş :)))
şimdiden hepinize hayırlı cumalar.a.s.

günyadın kızlar hayırlı cumalara.s.
eminecim dualarım seninle canım umarım bir problem cıkmaz gönlünü ferah tutu canım

:çok üzgünüm:GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR
BEBİŞLER NASIL BENİM MORALİM HALA ÇOK BOZUK DÜN
GENE ŞEKER YÜKLEMESİ OLDU 100 GR ODA YÜKSEK ÇIKTI
AKŞAMDAN BARİ ALAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ PSİKOLOJİM
ÇOK BOZUK SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar a.s.

nazlıcım geçmiş olsun arkadaşım .. çok üzülmene gerek yok herşeyin bir çözümü vardır.. zaten doktorunda sana neler yapman gerketiğini söylicek endişelenme bu kadar bebeğinide üzme..hamilelikte normal bu tür şeyler güzelim önlemini alırsınız olur biter..

eminecim iyi haberlerini bekliyoruz tatlım..:1hug:

ceyremcim parasetomol içeren ilaçlar içilebiliniyor gebelikte ör) parol gibi minoset gibi ..plus demek daha güçlüsü demek .. ben bir zararı olacağını sanmıyorum .. ama her ihtimale karşı doktorunla bir görüş hayatım.. canını da bu kadar sıkma rabbim ve melekleri kuzularımızı korur inşallah..

herkese hayırlı cumalar kızlar
nazlıcım bence cok düşünme bu durumu benimde 50.gr yüklememde şekerim 226 cıktı.dün doktora gittim.pazartesi 100.gr yüklemeye bakılacak eğer tekrar yüksek cıkarsa diyet uygularsın demişti.sorun yapmamak lazım şekeri stres malum cok etkilermiş .canım anlayacağın rahat olmalıyız.sadece bizim yapmamız gereken tatlılardan biraz uzak durcaz bu da cok zor olmasa gerek.beterin beteri var halimize şükredelim derim ben

günaydın aralık annişleri, herkese hayırlı cumalar.
eminecim, inşallah iyi haberlerle gelirsin, bekliyoruz.
nazlı henüz ben yaptırmadım ama doktor riskli birşey olsaydı söylemezmiydi.
sen daha fazla kendini yıpratma sakin ol. bir an önce yiyeceklerine dikkat et.
çok geçmiş olsun, hepimiz inşallah sağlıkla hayırlısıyla, sıkıntısızca bebişlerimize kavuşuruz.

günaydın kızlar herkeze hayırlı cumalara.s.
nazlıcım üzme kendini güzelim bende yarın şeker testi yaptırcam hayırlısı diyorum:Saruboceq:

KIZLAR DÜN GECE COK UYKUM VARDI ERKENDEN YATTIM AMA UYUMAK NE MÜMKÜN SABAHA KADAR BİR SAĞ BACAGIMA BİR SOL BACAGIMA SÜREKLİ KRAMPLAR GİRDİ NE BEN UYUYABİLDİM NEDE EŞİMİ UYUTTUM SABAH NERDEYSE YATAKTAN KALKAMIYORDUM :çok üzgünüm:NE ZAMAN GECİCEK BU KRAMPLAR YA

zeynep inşallah en kısa zamanda geçer ya. boylu boyunca mı giriyo bu kramplar.
yiyeceklerine dikkat ediyormusun

nazlıcım öyle doktorun insülün vermesi kolay bişey değil canım yıllarca şeker hastası olanlar kullanmıyor .. sen en olmazı ve kötüsünü düşünme.. bak gör en kısa zamanda hiç bişeyciklerin kalmayacak.. ve unutma stres üzüntü heyecen bunlar direk kalbi yorar tansiyonu ve şekeri yükselir..öpüyorum meleğinide senide

zeynep inşallah en kısa zamanda geçer ya. Boylu boyunca mı giriyo bu kramplar.
Yiyeceklerine dikkat ediyormusun

yok canim diz kapagimin hemen altina giriyo orasi kasiliyo elinle ellediğin zaman bir sertlik hissediyorsun ovunca geciyo canim ama uykundan uyaricak kadar kötü bir ağri hissediyordun canim
yiyeceklerime dikkat ediyorum ama onunla bir alakasi yok galiba

dünürüm nen var ya :çok üzgünüm: ah canım kıyamam sana .. o kramplar için magnezyum içiyomusun sen CADIARZU.. doğumdan sonra geçicek hayatım 3 ayımız kaldı inşallah sıkalım dişimizi.. bende sabaha kadar kramp girdi girecek diye sıçradım durdum uykumdan :1no2:..bebeklerimiz için annesi sabredicez..buda gelir buda geçer üzülme :teselli:

yok canım vermedi zaten kilolusun sana fazladan vitamin mineral veremem dedi
geceleri bacaklarıma kramplar giriyo sağ elimde sürekli uyuşuk dr dedim parmaklarımı kesseniz hiç acı hissetmicem dedim yapabileceğim bişey yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…