- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.101
emine hormon testi ne için, ne zaman yapılıyo emine, ben yaptırmadım
arkadaslar ağrı kesici çok çok başım sıkışmadıkça almama rağmen yani gebeliğim süresince şimdiye dek belki 4-5 tane ama drumuz minoset içebilirsin demişti sizede söylemiştir herhalde ama ben bugun bi dikkat ettim evdeki ilacımın üzerinde minoset plus yazıyo ve içinde gebelikte kullanılmamaya özen gösterilmeli diyo demekki bu minoset ve minoset plus diye ikiye ayrılıyo ama ama ben 2 kez plus olandan içmişim dikkat etmedim valla çok canım sıkılduı bu işe drum neden uyarmadı acaba umarım bişii olmazdüşüncesi olan varmı
KIZLAR DÜN GECE COK UYKUM VARDI ERKENDEN YATTIM AMA UYUMAK NE MÜMKÜN SABAHA KADAR BİR SAĞ BACAGIMA BİR SOL BACAGIMA SÜREKLİ KRAMPLAR GİRDİ NE BEN UYUYABİLDİM NEDE EŞİMİ UYUTTUM SABAH NERDEYSE YATAKTAN KALKAMIYORDUM :çok üzgünüm:NE ZAMAN GECİCEK BU KRAMPLAR YA
zeynep inşallah en kısa zamanda geçer ya. Boylu boyunca mı giriyo bu kramplar.
Yiyeceklerine dikkat ediyormusun
KIZLAR DÜN GECE COK UYKUM VARDI ERKENDEN YATTIM AMA UYUMAK NE MÜMKÜN SABAHA KADAR BİR SAĞ BACAGIMA BİR SOL BACAGIMA SÜREKLİ KRAMPLAR GİRDİ NE BEN UYUYABİLDİM NEDE EŞİMİ UYUTTUM SABAH NERDEYSE YATAKTAN KALKAMIYORDUM :çok üzgünüm:NE ZAMAN GECİCEK BU KRAMPLAR YA
dünürüm nen var ya :çok üzgünüm: ah canım kıyamam sana .. o kramplar için magnezyum içiyomusun sen CADIARZU.. doğumdan sonra geçicek hayatım 3 ayımız kaldı inşallah sıkalım dişimizi.. bende sabaha kadar kramp girdi girecek diye sıçradım durdum uykumdan :1no2:..bebeklerimiz için annesi sabredicez..buda gelir buda geçer üzülme :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?