- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.121
yok canim diz kapagimin hemen altina giriyo orasi kasiliyo elinle ellediğin zaman bir sertlik hissediyorsun ovunca geciyo canim ama uykundan uyaricak kadar kötü bir ağri hissediyordun canim
yiyeceklerime dikkat ediyorum ama onunla bir alakasi yok galiba
zeynepcim canım magnezyum hamilelikte vucutda azalan magnezyumu karşılamak için veriliyor.. Vitamin yada kilo aldırıcı değil.. Eltimde kullandı 80 kilo hamile kaldığı halde..
zeynepcim canımya kramp igrenç bişey ama canım doktorum bana 2 ay önce magnezyum verdi şimdi daha az kramp giriyor tatlım hem kasık agrısınıda azalttı
valla bende şiştim ilaçlardan ama günde 10 posta ilaç alıyom :cüvcüv:
canım kilo tamam iyi değil ama verilir acıya katlanma o kadarda çok ise
JASPER'CIM BENDE YENİ DUYDUM MUZDA VARMIŞ YENİ YENİ YEMEGE BAŞLADIM AMA PEK FAYDASI YOK GALİBA CANIM :sm_confused:AMAN CANIM OLMASIN COK KÖTÜ OLUYO VALLA
sen devam et yine de ya, hemen faydasını göstermezkinaniknanik
yok kiz hergün 1 tane muz ve biraz findik yiyorum canim birgün yedim hemen gecer gibi bir düşüncem yok tatlim
:lepi:tamam o zaman zeynepcim, zerenin ilaçla azalıyormuş ama madem doktor vermiyo napcen o zaman, dayanacaksın herhald esürekli olmaz herhalde geçer bir süre sonra inşallah
kızlar acil bir bakın ya .. aranızda 3 d yani 3 boyutlu ultrasona giren varmı.. kaç dakika sürüyor girenler bana yazabilirmi..
:hayırlı cumalar kızlar.
emineciğim canım ohh çok şükür,hadi gözün aydın.kurban oluru teyzesi düğme burnuna.herkes böyle güsel haberlerle gelse doğurana kadar yafff.
kızlar başım çok ağrıyor.dünde ağrıdı sabrettim,bugünde ağrıyor yaa.hap almak istemiyorum.şimdiye kadar ağrı kesici almadım.eğer böyle devam ederse gebelik için minoset alsammıki eczaneden.korkuyorum bişi yapar diye.hepinizi öpüyoruz kızımlaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?