2008 Aralık Anneleri

bende başlamadı henüz neye göre değişiyor bilmiyorum ama muz, kuruyemiş ceviz badem ve muz sık yemeye çalışıyorum.
belki de dediğin gibi yemenin etkisi yok ama CADIARZU

zeynepcim canımya kramp igrenç bişey ama canım doktorum bana 2 ay önce magnezyum verdi şimdi daha az kramp giriyor tatlım hem kasık agrısınıda azalttı
valla bende şiştim ilaçlardan ama günde 10 posta ilaç alıyom :CüvCüv:

zeynepcim canım magnezyum hamilelikte vucutda azalan magnezyumu karşılamak için veriliyor.. vitamin yada kilo aldırıcı değil.. eltimde kullandı 80 kilo hamile kaldığı halde..

merhaba kızlar benimde 24.haftam, kramplar bende de çok fazla var.hemde iki ayağıma birden giriyor yatakta.ağlayarak uyanıyorum o derece..yarın dr soracağım.magnezyum aldığım halde böyle.ayrıca vücutta magnezyum ve fosfor fazla olunca da kramplar artıyormuş.fosforu azaltan ilaç kullanmak gerekiyormuş.

zeynepcim canım magnezyum hamilelikte vucutda azalan magnezyumu karşılamak için veriliyor.. Vitamin yada kilo aldırıcı değil.. Eltimde kullandı 80 kilo hamile kaldığı halde..

hadi be ay benim dr kilo manyagi sürekli azarliyo cok almicaksin falan filan 27 haftalik hamileyim 6 kilo aldim adam kafayi yicek cok almişsin diye vermiyo ilaç falan bir kan hapi iciyom birde kalsiyum başka yok delirtcek beni ya söylüyom şuram ağriyo buram agriyo ilaç veremem sik dişini diyo direk

belkide ondan vermiyo canim ama ağrilarina dayanamiyom artik
sabah bile zorla bastim ayaklarimin üstüne

JASPER'CIM BENDE YENİ DUYDUM MUZDA VARMIŞ YENİ YENİ YEMEGE BAŞLADIM AMA PEK FAYDASI YOK GALİBA CANIM :sm_confused:AMAN CANIM OLMASIN COK KÖTÜ OLUYO VALLA

yok kiz hergün 1 tane muz ve biraz findik yiyorum canim birgün yedim hemen gecer gibi bir düşüncem yok tatlim

:lepi: tamam o zaman zeynepcim, zerenin ilaçla azalıyormuş ama madem doktor vermiyo napcen o zaman, dayanacaksın herhald esürekli olmaz herhalde geçer bir süre sonra inşallah

kızlar acil bir bakın ya .. aranızda 3 d yani 3 boyutlu ultrasona giren varmı.. kaç dakika sürüyor girenler bana yazabilirmi..

zerencim bu akşam saat 19.20 ye 3 d ultrason için bir tıp merkezinden randevu aldım..iftar 19.12 de olduğu için 20 dak ileri yada geri atın dedim.. sekreterde doktor 19.30 da gidiyor ileri atamam sizden önce de hasta var geride atamam dedi.. ee dedim randevum 19.20 de doktor 19.30 da gidiyor 10 dakikamı bakıyor doktorunuz dedim kız bişiy diyemedi hastaların çogu gelmiyor daha erken alırız demeye başladı.. valla kızlar bana o tıp merkezinde 30 dak bakılıyor denmişti..şimdi şaştım kaldım eşim bugün izinli oda yanımda olsu istiyorum yoksa yarına yada başka güne alırım randevuyu..

canlarım ben geldim.
iyi dilekleriniz için çok teşkkür ederim.
erenimi gördüm aynı bana benziyooo meleğim benim yanakları tombiş tombiş.
burnuda aynıı ben düğme burunlum benim.
bu saatten sonra dr çok değişmesini beklemiyoruz dedi :)herşey güzelmiş hatta doğum pozisyonuna girmiş meleğim zamanının gelmesini bekliyormuş:)
şeker testini yapotırdık ama sonucu birazdan arayıp alcam.
hormon testinide daha sonra yaptırcam.

:hayırlı cumalar kızlar.
emineciğim canım ohh çok şükür,hadi gözün aydın.kurban oluru teyzesi düğme burnuna.herkes böyle güsel haberlerle gelse doğurana kadar yafff.

kızlar başım çok ağrıyor.dünde ağrıdı sabrettim,bugünde ağrıyor yaa.hap almak istemiyorum.şimdiye kadar ağrı kesici almadım.eğer böyle devam ederse gebelik için minoset alsammıki eczaneden.korkuyorum bişi yapar diye.hepinizi öpüyoruz kızımlaa.s.

zeynepciğim bu sabah yatakta ay ayayay ay ay diiye bağırdım.eşimde sıçradı sırnaşık şeyyataktan.kramp giriyordu bekliyordum o saniye girmesini ama cırlayınca geçti bacım.eşimde allahım geçse şu günler diyip durdu zavallım.:bbo:

canım benim çok saol.
uzansan uyumaya çalışsan ayran içip acaba iyi gelirmi_?
ben genelde uyuyorum öyle olunca geçiyor.bi dene istersen olmazsa dr arar sorarsın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…