- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.321
valla canim bana kalsa popomu bile kaldirmam ama malum işler beni bekliyo yormadan nasil olcak
off kızlrr ya yarın işe gidicem ama uyku yok bende buaralar bide karnım kaşınıyoki sormayın kıpkırmızı yaptım hafif hafif kaşımaktan okadarda yağlar çatlak kremleri sürüom ama sanırım çatlıyooosürünce daha beter oluyo sanırımm tenimde çok hassaas off yaaa
ben soda içemiyorum içinde baloncuk olan hiçbirşey içemiyorum...hayatımda ne kola-gazoz-soda içtim....su da eriyen aspirinler-kalsiyum sandozlar filan var ya onları da içemiyorum dolayısyla şişkinlik uzuuuun sürüo...bazen yürüyorum ama bu sefer de yorgunluktan nefes nefese kalıyorum....
sabah sabah amma şikayet ettim ben de
günaydınlar nasılsınız zeren bebişinlekaydirigubbakcemile2, bizler iyiyiz şükür magnezyum ilacından sonra sanki ağrılarımda hafifleme oldu sanki.
daha iyiyiz biz yani
aaaa, çok ilginç gerçekten, iyi de aslında, miden mi bulanıyo, kola gazoz asitli içecekler zararlı tabi.
ne içiyosun, ayran ve su herhalde, çay kahve??
günaydın kızlar zeren cim aynen tatlı yasak ya ben normalde tatlıyı sevmem canım tatlı istiyo
zeamays bende ilk hamileliğimde lıreac kullanmıştım bana faydası olmadı inşallah sana faydası olur canım
günaydın kızlaaar,
iyi gördüm sizi bugün :))))
kızlar dün şeker yüklemesini yaptırdım, çok şükür iyi çıktı. bugün eşim doktorada gösterecek sonuçları, çok mutlu oldum son günlerde kafama takmıştım çünkü :))))))))
kızlar ben çatlaklar için lierac phytolastil kullanıyorum henüz kaşıntı maşıntı yok, inşallahta olmaz. bebe yağı kullanıyordum doktorum sana fayda etmez dediklava: ikizya çok şişecekmişim daha -tatlicadiarzu-
günaydın zeamays, ondan dün yoktun görünürlerde demek, geçmiş olsun ya, gözün aydın, çok iyi ikize rağmen, 50 mg şeker içtin yoksa 100 mg mı?eğer çok uzun sürüyorsa o 100 gr. yükleme anladığım, yine tatlı yemicekmisin sen her ihtimale karşı.
bi de lieracı hergün kullanıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?