2008 Aralık Anneleri

ben soda içemiyorum içinde baloncuk olan hiçbirşey içemiyorum...hayatımda ne kola-gazoz-soda içtim....su da eriyen aspirinler-kalsiyum sandozlar filan var ya onları da içemiyorum dolayısyla şişkinlik uzuuuun sürüo...bazen yürüyorum ama bu sefer de yorgunluktan nefes nefese kalıyorum....

sabah sabah amma şikayet ettim ben de

saat kaçta ayaktasın ya, niye böle uykun kaçtı, bugün inşallah iyi geçer ..fazla kaşımamaya çalışsana, çatlak keremin ne bu arada?

aaaa, çok ilginç gerçekten, iyi de aslında, miden mi bulanıyo, kola gazoz asitli içecekler zararlı tabi.
ne içiyosun, ayran ve su herhalde, çay kahve??

günaydınlar nasılsınız zeren bebişinlekaydirigubbakcemile2, bizler iyiyiz şükür magnezyum ilacından sonra sanki ağrılarımda hafifleme oldu sanki.
daha iyiyiz biz yani

iyiyiz tatlım (ay tatlım deyince tatlı geldi aklıma :roflol:yiyemiyorumya tatlı oldu aklım fikrimsenağlama)
magnezyumun iyi gelmesine rahatlamana sevindim canım:CüvCüv:

aaaa, çok ilginç gerçekten, iyi de aslında, miden mi bulanıyo, kola gazoz asitli içecekler zararlı tabi.
ne içiyosun, ayran ve su herhalde, çay kahve??

midem bulanmıo çünkü bu içecekler mideme ulaşmadılar hiç....nedenini bilmiyorum ama böyle on yüzbin baloncuk muhabbeti var ya ondan rahatsız oluyorum.sanırım daha bebekken çevredekilerden birinin bardağına saldırmışım ve suratıma o baloncukar gelmiş; bilinçaltı etkisi sanırım (tabi bu benim yorumum anneme göre "yok öyle bir şey")...ne zaman içmeye çalışıp da 1 yudum alsam ağzımın içi böyle yanar gibi garip birşeyler oldu hiç yutamadım....eskiden arkadaşalarım filan çok uğraşırdı kola mola içirmeye....aslında yararlı birşey bu yaptığım ama bazı anlar soda içebiliyor olmayı isterdim.

ver bana suyu-sütü-ayranı-çayı lıkır lıkır içerim :)

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. yazdıklarınızı okudum, numune isteme işini ben de denedim bakalım gönderecekler mi hayırlısı. bu arada hafiften benim de karnım kaşınıyor dün-bugün. hakkaten çatlama mevsimimiz mi geldi acaba :)

günaydın kızlaaar,

iyi gördüm sizi bugün :))))

kızlar dün şeker yüklemesini yaptırdım, çok şükür iyi çıktı. bugün eşim doktorada gösterecek sonuçları, çok mutlu oldum son günlerde kafama takmıştım çünkü :))))))))

kızlar ben çatlaklar için lierac phytolastil kullanıyorum henüz kaşıntı maşıntı yok, inşallahta olmaz. bebe yağı kullanıyordum doktorum sana fayda etmez dediklava: ikizya çok şişecekmişim daha -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar zeren cim aynen tatlı yasak ya ben normalde tatlıyı sevmem canım tatlı istiyo
zeamays bende ilk hamileliğimde lıreac kullanmıştım bana faydası olmadı inşallah sana faydası olur canım

evet canım ya berbat bişey tatlı çok sevmem şimdiyse tatlı aklımdan çıkmıyor:icecream:

kızlar kimse göbüş resmi koymuyormu iyi ben koyayım bari:CüvCüv:

zeamays sevindim canım iyi çıkmasına. zeren sen de üzülme canım biliyorsun benşm 50 gr yükserk çıkmıştı ama 100 de birşey çıkmadı Allah'a şükür.

inşallah faydası olur ballımcııım, olmasada napalım yapacak bişey yok. çatlarsa çatlasın kaydirigubbakcemile3

en azından önlem almadım demem ilerdekaydirigubbakcemile5

kılzar inşallah testleriniz iyi çıkar,
valla psikolojik bir iki gün tatlıdan uzak durmaya çalıştım ama hep aklım tatlıdaydı, şimdide canım istemiyor hiç. zaten istemesin kilo alıyorum sonracokacimcoook

günaydın zeamays, ondan dün yoktun görünürlerde demek, geçmiş olsun ya, gözün aydın, çok iyi ikize rağmen, 50 mg şeker içtin yoksa 100 mg mı?eğer çok uzun sürüyorsa o 100 gr. yükleme anladığım, yine tatlı yemicekmisin sen her ihtimale karşı.

bi de lieracı hergün kullanıyomusun

sağol canım, 50 gram içtim. eşim bugün doktora gösterecek sonucu. 131 çıktı negatif çıktı sonuç herhalde 100 gram istemez dimi.

canım tatlıyı çok kilo aldığım için azaltmıştım zaten. çok aşırıya kaçmam herhalde artık.

lieracı hergün akşamları kullanıyorum 1 hafta oldu başlayalı. ama çok üşeniyorum itiraf edeyim. :mymeka:

negatif çıktıysa problem yok, daha isteyeceğini sanmam, ne güzel 50 gr.la kurtuldun.

ben de üşenmekten mi nedir hiçbişey kullanamıyorum. birkaç defa zeytinyağı kullanmıştım. şimdilik bişey yok ama birden olursa ne yapcaz, tabi olduktan sonra geri dönüş de yok ama...

ben de çok kaşınıyorum...hatta resmen pul pul da dökülüyor derilerim....bebe yağı aldım ama onu da sürmeye üşeniyorum .. .çok çatlayacak çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…