- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.341
canım, geldin mi yazlıktan
kızlar ne tembeliz biz yaaaaw
doğumdan sonra düşünsenize çatlamış olsak ne kadar pişman olacağız önlem almadığımız için. çatlaklar için çare arayacağız, kremler kullanacağız, belki maskeler yapacağız (ben yaparım şahsen takarım böyle şeylere :)))
ama önlem alıpta yinede çatlarsak en azından vicdanımız rahat eder.
şimdi akşamları 5 dak. ayırmaya üşeniyoruz:mymeka:
katılıyorum ve de kendime çok kızıyorum. peki bunu değiştirmek için ne yapıyorum : HİÇbenneyaptımki
Geldim Elif'cim.Sen nerelerdeydin ki?Ben Pazartesi geldim.
Sen neler yaptın?Çalışıyor musun?
katılıyorum ve de kendime çok kızıyorum. peki bunu değiştirmek için ne yapıyorum : HİÇbenneyaptımki
hoşgeldin hayatım, ben de işe başladım dün, bi taraftan alışmaya çalışıyom, bi taraftan planlarla uğraşıyom, bi taraftan da hala ev yerleştirmeye çalışıyom -tatlicadiarzu- aslında yerleştim de temizlik hastası mı oldum nedir? gece yarılarına kadar bitiremiyom, ben de anlamadım ki aman kaydirigubbakcemile2
sen boşver, tatil nasıldı? dinlenebildinmi biraz?
ben kolayını buldum kızlar :jeyyar:
kocacığıma masaj yaptırırken eline kremi de tutuşturuveriyom :jeyyar::jeyyar: bu kremle daha iyi oluyo diyorum, o da hem masaj yapıyo hem kremliyo canım kocacım binim :asigim:
BEN GELDİM KIZLAR İŞKOLİK OLDUM CIKTIM İŞ OLUNCA HAMİLE OLDUGUMU UNUTUYORUM RESMEN YA OFFF OFFF VALLA DÖVÜN KIZLAR BENİklava:BEN AKILLANMICAM klava:SANKİ İŞYERİ COK ÇALIŞMAMDAN DOLAYI MADALYA TAKCAKDA
ben kolayını buldum kızlar :jeyyar:
kocacığıma masaj yaptırırken eline kremi de tutuşturuveriyom :jeyyar::jeyyar: bu kremle daha iyi oluyo diyorum, o da hem masaj yapıyo hem kremliyo canım kocacım binim :asigim:
Sana Allah kolaylık versin canım.Evi de bırak biraz dağınık kalsın.Hatta pis kalsın yani.
Tatil dönüşü yazımı kaçırmışsın sen o zaman.Senin için yazayım yine.Her gün denizde yüzdüm ve her akşam en az 1buçuk saat yürüyüş yaptım.Ara sıra bahçedeki otlarla çiçeklerle uğraştım.Temiz hava da iyi geldi.Artık öksürmüyorum.Anlayacağın çok iyi geldi.
Ne yazık ki yine şehirdeyim ve hantal bir hal geldi tekrardan.İstesem de orada olduğum gibi dinamik olamıyorum.Ne güzel senin yine mecburen uğraşacak birşeylerin var.Bende iş güç yok oturuyorum bütün gün.
Elif'cim süpersin:teytey:Seni en zeki Aralık annesi ilan ediyorum:hooray:
sağol canım, senin adına çok sevindim ne güzel hiç olmazsa bi kaç gün rahat etmişin, akşamları yürüyüşe çıkamıyomusun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?