2008 Aralık Anneleri

kızlar ne tembeliz biz yaaaaw

doğumdan sonra düşünsenize çatlamış olsak ne kadar pişman olacağız önlem almadığımız için. çatlaklar için çare arayacağız, kremler kullanacağız, belki maskeler yapacağız (ben yaparım şahsen takarım böyle şeylere :)))
ama önlem alıpta yinede çatlarsak en azından vicdanımız rahat eder.

şimdi akşamları 5 dak. ayırmaya üşeniyoruz:mymeka:

Ben her akşam banyoda bebek yağı kullanıyorum.Bir iki haftadır göbeğim ve göğüslerim kaşınmıyor.iyi geldi galiba.
Kızlar ben isilik başlığıyla konu açtım.benimki benzeri birşey yaşayan varsa,paylaşırsa çok sevinirim.

kızlar bana 3,5 aylıkken dr um balmandol diye bir yağ solüsyon verdi ben de onu kullanıyorum. şimdilik bişey yok ama herkes 7. aydan sonra başlar çatlaklar diyor

katılıyorum ve de kendime çok kızıyorum. peki bunu değiştirmek için ne yapıyorum : HİÇbenneyaptımki

katılıyorum ve de kendime çok kızıyorum. peki bunu değiştirmek için ne yapıyorum : HİÇbenneyaptımki

Zea ile birlikte alemsiniz yani ne diyeyim sizekaydirigubbakcemile3Ben de sürünmeye üşendiğim için bebek yağını duş rafına koydum.Köpüklenip durulandıktan sonra ıslak ıslak bebek yağı sürünüp durulanıyorum tekrar ve banyodan çıkıyorum.En üşenmediğim şekil bu.Ya da kreminizi banyoda bulundurun.Çıkıp kurulanıp hemen sürün.Yatmadan önce diş fırçalamak gibi alışkanlık edinmemiz lazım.Sonradan kendinize kızacağınızayerimseniben

BEN GELDİM KIZLAR İŞKOLİK OLDUM CIKTIM İŞ OLUNCA HAMİLE OLDUGUMU UNUTUYORUM RESMEN YA OFFF OFFF VALLA DÖVÜN KIZLAR BENİ klava:BEN AKILLANMICAM klava:SANKİ İŞYERİ COK ÇALIŞMAMDAN DOLAYI MADALYA TAKCAKDA

Geldim Elif'cim.Sen nerelerdeydin ki?Ben Pazartesi geldim.
Sen neler yaptın?Çalışıyor musun?

hoşgeldin hayatım, ben de işe başladım dün, bi taraftan alışmaya çalışıyom, bi taraftan planlarla uğraşıyom, bi taraftan da hala ev yerleştirmeye çalışıyom -tatlicadiarzu- aslında yerleştim de temizlik hastası mı oldum nedir? gece yarılarına kadar bitiremiyom, ben de anlamadım ki aman kaydirigubbakcemile2

sen boşver, tatil nasıldı? dinlenebildinmi biraz?

ben kolayını buldum kızlar :jeyyar:

kocacığıma masaj yaptırırken eline kremi de tutuşturuveriyom :jeyyar::jeyyar: bu kremle daha iyi oluyo diyorum, o da hem masaj yapıyo hem kremliyo canım kocacım binim :asigim:

Sana Allah kolaylık versin canım.Evi de bırak biraz dağınık kalsın.Hatta pis kalsın yani.
Tatil dönüşü yazımı kaçırmışsın sen o zaman.Senin için yazayım yine.Her gün denizde yüzdüm ve her akşam en az 1buçuk saat yürüyüş yaptım.Ara sıra bahçedeki otlarla çiçeklerle uğraştım.Temiz hava da iyi geldi.Artık öksürmüyorum.Anlayacağın çok iyi geldi.
Ne yazık ki yine şehirdeyim ve hantal bir hal geldi tekrardan.İstesem de orada olduğum gibi dinamik olamıyorum.Ne güzel senin yine mecburen uğraşacak birşeylerin var.Bende iş güç yok oturuyorum bütün gün.

BEN GELDİM KIZLAR İŞKOLİK OLDUM CIKTIM İŞ OLUNCA HAMİLE OLDUGUMU UNUTUYORUM RESMEN YA OFFF OFFF VALLA DÖVÜN KIZLAR BENİ klava:BEN AKILLANMICAM klava:SANKİ İŞYERİ COK ÇALIŞMAMDAN DOLAYI MADALYA TAKCAKDA

Hoşgeldin Zeynep.Ben de şimdi soracaktım nerede bu kız diye.Sen işyerindekilere naz yapamıyorsun hala anladığım ka.darıylaklava:Yorma kendinle bir kızını o kadar yahu

Elif'cim süpersin:teytey:Seni en zeki Aralık annesi ilan ediyorum:hooray:

ben geldim kızlar.nasılsınız bakim.bebişlerde iyidir inşallah.ORKİDEM,GOLDGELB,LORA nerde bunlar ya.yarın dr.gidiyoruz teyzeleri şeker için,bakalım benim nasıl çıkcak.aslında bugün gitmem lazımdı,dün akşam tatlıyı kaçırdım valla.ne yapim dur diyemiyorum çok tatlı yiyesim geliyor.yarın inş.hayırlı haberler alırım kızlar.öpüyorum sizleri

sağol canım, senin adına çok sevindim ne güzel hiç olmazsa bi kaç gün rahat etmişin, akşamları yürüyüşe çıkamıyomusun şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…