- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.361
Hoşgeldin Zeynep.Ben de şimdi soracaktım nerede bu kız diye.Sen işyerindekilere naz yapamıyorsun hala anladığım ka.darıylaklava:Yorma kendinle bir kızını o kadar yahu
Akşamları kociş üşeniyo.Ben de tek başıma çıkmıyorum.:sm_confused:
ben geldim kızlar.nasılsınız bakim.bebişlerde iyidir inşallah.ORKİDEM,GOLDGELB,LORA nerde bunlar ya.yarın dr.gidiyoruz teyzeleri şeker için,bakalım benim nasıl çıkcak.aslında bugün gitmem lazımdı,dün akşam tatlıyı kaçırdım valla.ne yapim dur diyemiyorum çok tatlı yiyesim geliyor.yarın inş.hayırlı haberler alırım kızlar.öpüyorum sizleri
valla naz yapcak insan yok burda 24 saat çalışsan sende hamilesin niye çalışıyorsun demezler canım
Teşekkür ederiz İlkim.Umarım test sonuçların iyi çıkar.Ben hergün tatlı birşeyler mutlaka yiyorum.Test olacağın gün hiç tatlı yememek mi gerekiyormuş yoksa sen mi karar verdin yediğin için gitmemeye?
Ah canııım kıyamam ben size.Kurtların arasında düşmüşsün yani.Olsun dayan az kaldı.Yavaş yavaş yap.
al eline vileda sopasını, bi aşağı bi yukarı, o oda senin bu salon benim derken; o nasıl bir spor, nasıl bi ter atmak anlayamıyosun bile, kendini duşa zor atarsın.. üstelik şu hantal halimle her şeyi yavaş yavaş yapıyorken nasıl oluyor da bu kadar terleyebiliyorum aklım almıyor, şiddetle tavsiye olunur kaydirigubbakcemile2 pırıl pırıl evler, formda hamileler için :lepi:
ay canım tatlı yedikten sonra eyvah dedim ya yksek çıkarsa ne bilim kendim pimpirik oldum.
goldgelb canım başım gçti de arada geliyor ağrı nedense.aman dikkat et grip havası var etrafda.limon kaynat bide nane at içine ohhh.
bende gayet tatlı yiyorum sizleri okuduktan sonra inanamıyorum test sonucum nasıl normal çıktı diye... valla ramazan pidelerini de götürüyorum...
iyi dusun iyi olsun canım seker testini tok karnına mı yapacaklar bana aç karnına yaptılar ya...
aç karnına yapıylarmış canım.dr.aç gel dedi zaten.nasıl gidcem onu düşünüyorum benim aç karnıma hemen tansiyonum düşüyor bayılcak gibi oluyorum.acaba su içilir miki fikriniz var mı
kızlar şekr testine aç gidiliyor yani bana doktorum öyle yaptırdı birde beklerken su falan içmek yok denildi çok berbattı bana göre sabahtan gidin bence en az 2-3 saat sürüyor çünkü
kız zeren herkes şekerli suya berbat diyor ama bana dün sabah aç karnıma öyle güzel geldiki o su. bir bardak daha isteyecektim nerdeyse kaydirigubbakcemile3 aç gözlülüğün bu kadarı kaydirigubbakcemile3
güzelim banada berbat gelen su değildi benimkide bol şekerli limonata gibiydi içmek iyi ama sonrası agzında tadı gitmiyor
sevmediğim kan olma olayı ve beklemek ve su bile içememeksenağlama
evet o bekleme olayı kötü bende kitap aldım yanıma okudum.
bide başıma ne geldi onu anlatayım insan hayatıyla nasıl oynuyorlar görün kızlar,
bizim işyerinde sağlık merkezinde şeker yüklemesi yapılıyor ama glikozu kendimiz götürüyoruz. neyse eczaneden ısmarladım ben, getirdiler 75 gr.lı. böyle satılıyor dediler (!) medikodaki hemşireler 50 gr al bunu ayarlayamayız dediler bende kocişime ısmarladım. oda işyerinin yakınındaki eczaneden almış akşam getirdi kutuyu aldım elime nasıl kokuyor anlatamam glikoz değil naftalin. şaştım kaldım acaba dedim glikoz böylemi kokuyor daha önce hayatımda görmemişimki. iyice sinir oldum gittim tıp merkezinde yaptırdım bende. insan hayatı bu kadar ucuzmu yaaa cahil biri olsak alıp içeriz naftalini. yolum düşmedi o eczaneye kutu hala duruyor bende gidip suratlarına fırlatacağım hala sinirim geçmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?