2008 Aralık Anneleri

ZeaMAys ,ALLAH(CC)korumuş canım.Hadlerini bildirmek lazım ki bir daha öyle dikkatsizlik yapmasınlar.
Rabbim,herkesleri korusun inşallah.

Sevgiler.

Aaaaa:1shok:aaaaa:1shok:Aman dikkat edin yahu.Git dağıt o eczaneyi zea.Çok üzgünüm çoookDeli bu insanlarklava:

sormayın kızlar dağıtacağım hatta eczacılar odasına şikayet etmeyi düşünüyorum.

dün eve gittim eşim rahatsızdı onunla ilgilenmekten bu konuya vakit kalmadı ama en kısa zamanda gideceğim.

dün eve gittim eşim rahatsızdı onunla ilgilenmekten bu konuya vakit kalmadı ama en kısa zamanda gideceğim.

En iyisi de bu olur bence.Hem eczacıya gitmek hem de Eczacılar Odası'na şikayet etmek.
Bu tür şanssızlıklar da ben de öyle yapıyorum.Sağlığın,yaşamak ile ilgili bir hatanın telafisi yok.
Kolay gelsin arkadaşım.

zeamays cım öncelikle eşine geçmiş olsun.. kk lı hanımlar toplanıp dağıtalım o eczane bozuntusunuklava: .. Allah korumuş valla :Saruboceq:

zeamays canım geçmiş olsun, iyiki dikkat etmişsin...

kızlar sağlık ocağından tahlil sonuçlarımı almaya gitmiştim, demir hapım da bitti, dönüşte de hap alacaktım, ama sağlık ocakları demir ilaçlarını bedava veriyorlarmış zaten, haberiniz olsun.

canımcım .çok büyük geçmiş olsun yaaaaaaaa:1shok:
hiç değer vermiyo bazıları insan sağlığına:mymeka:
cemrem nasıl bakalım annesi?:asigim:

canım heryerde öyle değil malesef mesela ben kocaelideyim burda yazdırıyosun ama az para veriyosun 2bçk ytl faln kaydirigubbakcemile5

eeee nereye kayboldunuz kızlar?

İstanbula şiddetli yağış geliyormuş, onu bekliyoruz şimdi :)))) ha geldi ha gelecek diyorlar :)))))))

canımcım .çok büyük geçmiş olsun yaaaaaaaa:1shok:
hiç değer vermiyo bazıları insan sağlığına:mymeka:
cemrem nasıl bakalım annesi?:asigim:

çok sağol emineciiim,

cemrede baharda iyiler canım. Son zamanlarda Cemrem baharıma göre daha az hareket ettiği için canım sıkılmıştı ama bir kaç gündür oda hareketlendi yavrum

sen nasılsın? eren paşa nasıl?

kızlar oooo kaynatmışsınız yine.hava çok kapalı,sanırım çok kötü yağmur gelcek.ay hiç sevmem böyle kapalı havaları,içim daralıyo.kış geliyo kızlar değil mi.hihoyyytbebişlerimize kavuşacağamız mevsim gelsin bian önce:dance:

canım saol ben ve erenimde iyiyz çok şkr tekmeleşip duruyozz.
edepli olcak bizim oğlan karnım çıplakken tekmelemiyo kapalıyken tekmeliyoo.
bide bana benziyoo tombik yanakları var oğlumun maşallah bütün bebişlerimizee

ben özlemiştim valla böyle havaları...severim de....aslında böyle havalarda yapılacak en güzel şey : tv de eski 1 türk filmi+battaniye+çay+çekirdek....gel keyfim gel...

ama bu sene daha bir 4 gözle bekliyorum kışı...havalar soğuyor ama benim içim ısınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…