2008 Aralık Anneleri

Ay ne güzel anlatmışsın.Battaniyenin altında ısınmaya çalışırken sıcak bir bardak kahveTelevizyonda güzel bir film.Özledim ben kış mevsimini ciddi ciddi.Halbuki ben yaz mevsimini,güneşi daha çok severim.Bu sene hava biraz bulutlandı mı mutlu oluyorum.Gök gürüldedi mi amin diyorum.Yağmur yağsa rahatlıcam sanki.

kızlar benide heyecanlandırdınız yaaaaaaa okuyunca evet sonbahar ve kış kış ve bebekler geliyorrrrrrrrrrrr.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.

offffff offffffff yarın 100 mg şeker testi var ve ben 6 ay boyunca yemediğim kadar çok tatlı yedim bu hafta ne oldu anlamadım herşeyin tersini yapasım geliyo lütfen dua edin arkadaşlar

çelikciğim bende aynen öyle oldum.bu hafta aksine hep tatlı tükettim.dur diyemiyorum şu ağzıma.yarın bende yaptırcam canım allah yardımcımız olsun,aç karnına nasıl gitcem onu düşünüyorum,bide bekle orlarda offf.benim bugün gitmem gerekiyordu,ama dünden beri tatlıyı çok yedim.korkuma gitmedim.:çok üzgünüm:

sorma canım ya yarın doktordan fırçayı yiyince aklım başıma gelir heraldeklava: bide bende şöyle bi düşünce var sonuç fazlada çıksa çok cokacimcoookyedim ondandır bi sorun ihtiva etmez diyorum :lepi:kendimi kandırıyorum sanırım:teytey:

iyi akşamlar arkadaşlar..yağmurlu serin bir gün nihayet kış geliyo:dance:
son yıllarda ozon tabakasındaki yırtılmalar sebebiyle açıkcası yaz ve güneş beni hiç cezbetmiyor ...zaten yazın en büyük keyfi deniz ve güneş ama yararının 10 katı zararı olan bir güneşe açıkcası son bir kaç yıldır hiç özlem duymuyorum ..bugün bizim buralara çok güzel yağmur yağdı umarım devam eder...
bu arada benimde bu hafta şeker yükleme testim var ama sizlerin yüksek çıktığını okuyunca açıkıcası az şeker tüketsemde beni tedirgin etmeye başaladı.fisfisfis

bu arada bugün oğlumun okuluna giderken,bir feryat figan,kadının biri nasıl bağırıyor..gayri ihtiyari döndüm caddeden sokağa doğru baktım birde ne göreyim 2 yaşlarında pijamalı bir çocuk adamcağızın kucaklarında hastaneye yetiştirmeye çalışıyorlar meğer balkondan düşmüş yavrucak( inanın oracıkta gözlerimden yaşlar akmaya başladı tansiyonum düştü hala dua ediyorum inşallah kötü birşey olmazz ama iyiki düşerken görmedim bu heralde benim için çok daha kötü olurdu...

kurban olur annesi.dilerim canım sende güsel haberlerle gelirsin,bu ara şeker yüklemesi canımızı sıkmaya başladı gerçekten.

inşallah canım...hayırlısı ile bu testide verdikmiydi geriye ne kalıyo...FİNALLLLL:ecrin_bebek:
Allah'ım bu güzel finali hepimize sağlık ve mutluluk içersinde yaşatması dileği ile...

inş bişeyi yoktur çocuğun cnaım benim nasılda canı yanmıştır allah bilir:1no2:
rabbim ailesine ve çocuğa yardım etsin inş.
komşunuz falanmı canım?

inşallah:Saruboceq:benim için çok sıkıntılı geçcek bu aydan sonrası.şükürler olsun ki 7.aydan sağlıklı şekilde gün aldım.dr.kanaman olabilir dediği günden beri tetikteyim devamlı.allahım erken doğum olmasın diye hep dua ediyorum.vaktinde gelirler inşallaha.s.

inş bişeyi yoktur çocuğun cnaım benim nasılda canı yanmıştır allah bilir:1no2:
rabbim ailesine ve çocuğa yardım etsin inş.
komşunuz falanmı canım?

yoo hayır tanımıyorum ama çok etkilendim eminecim o bebişi öle kucakta kendinden geçmiş bir vaziyette görmek beni hayli hırpaladı ...zaten son zamanlarda aşırı derecede duygusallaştım gözyaşlarım cebimde hazır dolaşıyorum ..
umarım kötü birşeyi yoktur yabancı da olsa ben çocuklara hiç dayanamıyorum canım yaaa..okulda düşen çocukları görüyorum koşarken filan inan sanki ben düşmüşüm gibi canım yanıyor..Allah'ım tüm çocukları kötülüklerden korusun tabii bizim meleklerimizide..

inşallah vaktinde gelir bence şu saaten sonra bunun için yapabileceğinin maksimum fedakarlığı yapmalısın ilkimcim...çünkü herşey meleklerimiz için...
bu arada yaprak dökümü başladımı acaba?

tekrar iyi akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakın...
bu arada miss yok son zamanlarda hiç göremiyorum haberi olan varmı?

günaydın kızlara.s.hihoyyytkaydirigubbakcemile2
hafta sonuna benimde şeker yüklemem var cok korkmaya başladım hatta dün rüyamda gördüm şeker hastasıymışım kavun ye diyorlar ben kavun yiyemem diyorum şeker hastasım insülin vuruluyorum diyorum cok garip bir rüyaydı dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…