- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.401
ben özlemiştim valla böyle havaları...severim de....aslında böyle havalarda yapılacak en güzel şey : tv de eski 1 türk filmi+battaniye+çay+çekirdek....gel keyfim gel...
ama bu sene daha bir 4 gözle bekliyorum kışı...havalar soğuyor ama benim içim ısınıyor
kızlar ya benimki sağ tarafıma geçiyor oturmakta zorluk çekiyorum.oraya geçip yerleşiyo yaramazım.yan mı yatıyo aaba kızlar.
kurban olur annesi.dilerim canım sende güsel haberlerle gelirsin,bu ara şeker yüklemesi canımızı sıkmaya başladı gerçekten.
bu arada bugün oğlumun okuluna giderken,bir feryat figan,kadının biri nasıl bağırıyor..gayri ihtiyari döndüm caddeden sokağa doğru baktım birde ne göreyim 2 yaşlarında pijamalı bir çocuk adamcağızın kucaklarında hastaneye yetiştirmeye çalışıyorlar meğer balkondan düşmüş yavrucak( inanın oracıkta gözlerimden yaşlar akmaya başladı tansiyonum düştü hala dua ediyorum inşallah kötü birşey olmazz ama iyiki düşerken görmedim bu heralde benim için çok daha kötü olurdu...
inş bişeyi yoktur çocuğun cnaım benim nasılda canı yanmıştır allah bilir:1no2:
rabbim ailesine ve çocuğa yardım etsin inş.
komşunuz falanmı canım?
inşallah:Saruboceq:benim için çok sıkıntılı geçcek bu aydan sonrası.şükürler olsun ki 7.aydan sağlıklı şekilde gün aldım.dr.kanaman olabilir dediği günden beri tetikteyim devamlı.allahım erken doğum olmasın diye hep dua ediyorum.vaktinde gelirler inşallaha.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?