2008 Aralık Anneleri

günaydın anneler.. kendi adıma kramplarla başlayan ve akşama kadar aksayarak yürüyeceğim bir gün daha başladı.. herşeye ragmen bebeğim benimle sıkı sıkı sarıldık birbirimize.. tek tesellim..zeynepcim hayırdır inşallah sanırım çok etkilendin bu şeker olaylarından ondan bilinç altı yapmışsın rüyana girmiş.. bugün nasılsın dünürüm dün konuşamadık moralin nasıl ?

ankara serin bugün .. gece gök gürültüsü yıldırımlar yağmur acayip bir geceydi ankarada.. gök gürültüsünden uyuyamadık aşkımla.. yağmur yağsın diye dua ediyorduk mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim yağmur verdi..çok şükür inşallah geriside gelir..

nurgülcüm dikkatet kendine ben akşam çok şükür kaç geceden sonra uyudum arada uyandım ama bunada şükür hava serinleyince uyudum:CüvCüv:

günaydın kızlar
biizm burdada çok güzel toprak havası var.
rabbime şükürler olsun rahmet yağdı yine.rabbim kimseyi susuz yağmursuz bırakmasın inşş a.s.

Kızlar dün benim huggıesten bezlerim gelmiş:sm_cool:.. kargo evde bulamayınca ihbar kağıdı bırakmış.. artık biz gidip alıcaz kargodan.. adamlardaki ilgi alakaya bak ya 2 gün içinde yolladılar.. bu adamlar işlerini ciddiye alıyorlar sanırım huggıes bebek bezi kullanıcam bütün tavsiyelerde bu yönde zatenCADIARZU

BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM CANIM DÜN BAYA KÖTÜ BİR GÜNDÜ SEN NASILSIN DAMADIM NASIL İYİ BAKIYON DEĞİLMİ KIZ DAMADIMA :dilcikar:BUDA KIZIMDAN OGLUNAŞeniz

damadın iyi canım oyunlar oynuyor içerde..konuşamadıkta ne oldu ne bitti diye.. ama dediğim gibi canını sıkma kendini üzme dayan az kaldı zaten ben dayanmaya çalışıyorum.:teselli:.nazım nasıl cilve yapıyomu gene size yerim onun ben cilvesini.kaydirigubbakcemile3. buda oğlumdan aşkınaaa Şeniz

gunaydın kızlar valla bu sabah 10'a kadar uyumusum serin serin...Darısı tez zamanda diğer çalışan arkadasların basina :)))

AZ KALDI TABİ HAFTA SONU RAPORU DAYICAM GÖZLERİNE GÖRCEKLER OZAMAN
ŞAP DİYE OTURUP KALCAKLAR DĞN SİNİRDEN VARYA YAZAMADIM MİĞDEME VURDU SİNİR NE VARSA CIKTI HASTALAR OLDUM RESMEN klava:
YAPMAZMI ALLAH BABASIYLA ARASINDAKİLERİ BOZMADIN HEP BÖYLE OLSUNLAR BEN BAŞKA BİŞEY İSTEMEM

amin canım ama olmuyor demeyin böyle uyudum falan hem ben birde bu akşam 9a kadar işteyim
senağlama

seni saat dokuza kadar nöbetçi mi bırakıyorlar? İşverenleriniz o anlayısı göstermiyorsa siz gidip ben hamileyim ve dinlenmem lazım kalamam deyin...
Artık anladım inanın siz kendinizi dusunmezseniz kimse sizi dusunmez arkadaslar...

NİYE BEN? DIYEN HERKES İÇİN....

Brenda yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı.Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı. Tırmanacakları yere vardıklarında,neredeyse duvar gibi dik, büyük ve kayalık bir yamaç çıktı karşılarına. Tüm korkularına rağmen, Brenda azimliydi. Emniyet kemerini takti, ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı.
Bir süre tırmandıktan sonra, nefeslebilecegi bir oyuk buldu.. Orada asılı dururken, gruptan yukarıda ipi tutan kisi dalgınlığa düşerek ipi gevşetiverdi. Aniden boşalan ip, hızla Branda nın
gözüne çarparak lensinin düşmesine neden oldu.Lens çok küçüktü ve bulunması neredeyse imkansızdı. Lens yamacın ortasında bir yerlerde kalmıştı ve Brenda artık bulanık görüyordu. Ümitsizlik içinde Brenda, lensini bulması için Allah'a dua edebilirdi yalnızca. Ve içten içe düşünüp dua etmeye başladı.

"Allahım! Sen bu anda buradaki tüm dağları görürsün. Bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildigin gibi, benim lensimin yerini de biliyorsun. Onu bulmama yardım et."
Patikalardan yürüyerek aşağı indiler. Aşağı indiklerinde, tırmanmak üzere oraya doğru gelen yeni bir grup gördüler.İçlerinden biri "Aranızda lens kaybeden var mi?" diye bağırdı.
Brenda'nın sonradan ögrendigine göre, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavasça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmisti.
Eve döndüklerinde Brenda lensini nasıl bulduklarını babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens taşıyan bir karınca resmi çizerek, karıncanın üzerindeki baloncuğa bunları yazacaktı:

"Allahım! Bu nesneyi neden taşıdığımı bilemiyorum.Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar agır. Ama istedigin sadece bunu taşımamsa, senin için taşıyacağım..."
"BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM" demeyin.....

amin canım ama olmuyor demeyin böyle uyudum falan hem ben birde bu akşam 9a kadar işteyim
senağlama

ya kanki ne 9 u kız kocan 8 de geliyo diye kızana bak .. düşüncesiz kabiliyetsiz ayrıca beyinsiz ve insafsiz patronlarına söyleyecek ekstra bir şeyim yokklava:.. ama sen hayır demeyi bilmelisin.. kaldıki zaten tam gün çalışıoruz bizleri günde 7.5 saaten fazla çalıştırmaları zaten suçtur ve idari para cezası vardır..yasakkelime buna ragmen tam gün çalışıp birde mesaimi yaptırıyorlar.. onları ben varya.. oğlum kafa at bakimklava:..kanki hayır çalışamam demelisin..yerimseniben

güzelim gidiyorum dersem ses etmezler ama oda arkadaşlarım için işleri çok pc de o işide bir ben yapabilirim çabuk yoksa kızlar 1 gün yerine 3 gün ugraşır ondan
hem toplasan 4 saat iş yaparım bugün gerisi laylaylom hihoyyyt

ya kızım istersen hiç iş yapma sabahın 8 burda olmak bile insanı yetiyor işe gidiyorum veya işeyim demek bile strese sokuyo adamı bencede söylemelisin dicem ama kendim sanki farklı bişey yapardım offfffffofffffff nedir bu elemanların patronlardan çektikleri

Merhaba güzel hamişler:CüvCüvün akşama doğru şakır şakır yağmur yağdı İzmir'de.Nasıl da hasret kalmışız yağmurla gelen toprak kokusuna.Az da olsa tozu temizledi.Havayı serinletti.Bir daha yağar inşallah bu ay içinde.

Zeynep'cim bilinç altından bayağı etkilemiş seni şu şeker olayı.İnşallah iyi çıkar sonuçların da rahatlarsın.
Zeren'cim sen de pek fedakarsın düşünceli annemiz bizim:CüvCüv:

kankim artık sen daha iyi bilirsin umarım çok yorulmazsın serramıza dikkat et..
dünürüm kız sen rapormu alacaksın desene gözün iyice dönmüş seninde .. valla bende bazen kızınca diyorum bastırıcam raporu ne halleri varsa görsünler diyorum ama yapmıyorum ..

ahhh canım sorma dünkü olan olaylardan sonra sen olsan aynı şeyi yaparsın adamlar tazminat parası bilmem ne parası vermeyelim diye yapmadıklarını bırakmıyorlar canım sonra ay sen ne alıngansın demeye başlıyorlar

kızlar valla düşündüm ve söyledim şefime ben kalmıyorum diye akşam 6 da kaçar bu hamiş
ama ısrarla ctesi gel dediler iyi dedim ne yapayım pazartesi gelmem o zaman dedim iyi pazarlık etmişmiyim:roflol:

kız dünür ben sana demedimmi bu patron milleti uyanık neler yaparlar tazminat vermemek için sen genede sakin ol sakın fevri davranıp işten çıkmaya kalkma onların işine gelir iyilik yapmış olursun onlara.. sen şu kasıma kadar çalışma fikrinide iyice bir gözden geçir yada dediğin gibi 1 hafta falan rapor al çok bunaltırlarsa..alıngansın dediklerindede hiç duyma canım tıka kulaklarını biz alıngan olmicazda kim olacak yahuuu..:1hug:

zeren kız aferin iyi yapmışsın uyanık bacım benim..benide bu aralar psikopata bağladılar kafamçokkarıştıdünürüme diyorum ama kendimi tutamayıp ağzıma geleni sayacam bu heriflere Çok üzgünüm çoookpsikolojik savaş ilan ettik resmen ama oğlum ve ben kazanacağız görür onlar ben Allahın izniyle yavrumun hakkınıda rızkınıda kimseye bırakmam yedirmemdeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…