K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.421
gunaydın kızlar valla bu sabah 10'a kadar uyumusum serin serin...Darısı tez zamanda diğer çalışan arkadasların basina :)))
damadın iyi canım oyunlar oynuyor içerde..konuşamadıkta ne oldu ne bitti diye.. ama dediğim gibi canını sıkma kendini üzme dayan az kaldı zaten ben dayanmaya çalışıyorum.:teselli:.nazım nasıl cilve yapıyomu gene size yerim onun ben cilvesini.kaydirigubbakcemile3. buda oğlumdan aşkınaaa Şeniz
amin canım ama olmuyor demeyin böyle uyudum falan hem ben birde bu akşam 9a kadar işteyim
senağlama
amin canım ama olmuyor demeyin böyle uyudum falan hem ben birde bu akşam 9a kadar işteyim
senağlama
ya kanki ne 9 u kız kocan 8 de geliyo diye kızana bak .. düşüncesiz kabiliyetsiz ayrıca beyinsiz ve insafsiz patronlarına söyleyecek ekstra bir şeyim yokklava:.. ama sen hayır demeyi bilmelisin. . kaldıki zaten tam gün çalışıoruz bizleri günde 7.5 saaten fazla çalıştırmaları zaten suçtur ve idari para cezası vardır..yasakkelime buna ragmen tam gün çalışıp birde mesaimi yaptırıyorlar.. onları ben varya.. oğlum kafa at bakim klava:..kanki hayır çalışamam demelisin..yerimseniben
güzelim gidiyorum dersem ses etmezler ama oda arkadaşlarım için işleri çok pc de o işide bir ben yapabilirim çabuk yoksa kızlar 1 gün yerine 3 gün ugraşır ondan
hem toplasan 4 saat iş yaparım bugün gerisi laylaylom hihoyyyt
kankim artık sen daha iyi bilirsin umarım çok yorulmazsın serramıza dikkat et..
dünürüm kız sen rapormu alacaksın desene gözün iyice dönmüş seninde .. valla bende bazen kızınca diyorum bastırıcam raporu ne halleri varsa görsünler diyorum ama yapmıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?