- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.441
birde kizlar sizin kukularr buyuyormuu
benim hem aciyorr hemde bayaa buyuduu :bbo:
anaa nasil farketmedinn kizzzkaydirigubbakcemile3ayy bu mesajı ilk okuduğum zaman ne güldüm kaydirigubbakcemile3
allah da seni güldürsün emi
ben farketmedim büyüdümü büyümedi sırnaşık şey
kendisini ne zamandır göremiyorum :roflol:
evet ben kuş bakışı bile göremiyom artık.hasret kaldım yüzüne:roflol:kıs delüüüü orkide akşam akşam güldürdün bizi
sırnaşık şeybüyümezmi canım yaa.büyüyo tabi.orkidem endişelenme canım,o döner annesi.özellikle gece sen uyurken yer değiştirir annesi.benimki de hep sağ tarafda,oturmakda bile zorluk çekiyorum.dr.dordum hatta.sağ tarafıma boşluğuma giriyor dedim orda kalıyor dedim,keyfini bozma dedi bana.onlar gayet iyilermiş canım.a.s.
çelikcim ve ilkim çok sevindim güzel haberlerinize darısı diğer şekercilerimizin başına inş :))
orkidem kızz bende elif gibi bayadır göremiyom kukumu :)) sen nasıl görüyon??
bide benim erenim cuma günü dr gittiğimizde doğum pozisyonunu almış bundan sonra değişmesini beklemiyoruz demişti ama yandan yandan vuruyo oğlum.
yavaştan alırlar sanırım pozisyonlarını :))a.s.
çelikcim ve ilkim çok sevindim güzel haberlerinize darısı diğer şekercilerimizin başına inş :))
orkidem kızz bende elif gibi bayadır göremiyom kukumu :)) sen nasıl görüyon??
bide benim erenim cuma günü dr gittiğimizde doğum pozisyonunu almış bundan sonra değişmesini beklemiyoruz demişti ama yandan yandan vuruyo oğlum.
yavaştan alırlar sanırım pozisyonlarını :))a.s.
bende goremiomm ilkimimm-tatlicadiarzu- agdaciyada gidemiomm
utaniyom hani ondann
oyuzdenn ayna misalii zar zor geciniyozzkaydirigubbakcemile3
sorma canım ya ben hiçkuaföre gitmem o konuda.gitmeyide düşünmüyorum canımcım.ne yapalım kocişlerden yardım beklicez.öyle değil mi ama-tatlicadiarzu-
hahahahayyy kizz nasi gormuonuzz deluu karularrrrrrkaydirigubbakcemile3
anam yana denen bisey varr ee nasil temizleniyonuzz sormasii ayipp-tatlicadiarzu-
ben agdaciya gidemedigim icinn aynalar sagolsunn:1ninca:
saol canım benim.inşallah bizim kızlarda güsel haberlerle gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?