2008 Aralık Anneleri

slm kızlar doktordan yeni geldi m o kadar tatlıya rağmen şekerim normal çıktı oley darısı diğer şekercilerin başına doktor amcası oğlumun bugün çok sinirli old söledi eeeeeee okadar şekerli suyu içirirseler olacağı bu aç karnına hemde kızlar benden yarım saatte bir olmak üzere 5 kez kan aldılar delik deşik old oğlum için değer

ya ben bu ay hesaplama konusunda ne kadar kötüyüm...bir türlü kafam basmıo....ama sanırsam yeni anladım ki neredeyse 6. ayım bitio...nedense benim ağzıma bir 5,5 dolanmış gidiyorum....7 aylık olacak neredeyse...yuh artık bana

merhaba kızlar.yorucu birgündü,ama değdi.şükürler olsun ki şekerim normal çıktı.aç karnına verilen 2bardak glikoz iğrençti.az kalsın çıkarıyordum adam da çabuk içeceksin dedi,tamam ya dedim dikleidm bende.kan aldılar,1sat bekledikten sonra tekrar verdim kan.gazaete sayfalarını tekrar tekrar okumaktan gına geldi.

sonunda canım yavrumu gördüm,kafası aşağıdaydı,okadar tatlıydıki,dr.teyzemiz çok hareketli dedi,bebeğimin eşi aşağıdaydıya kızlar,dr.korkma rahim şuan kapalı risk yok dedi.çok şükürler olsun rabbime yaa.ve ciciler aldım kızıma teyzeleri.hihoyyyt

geçmiş olsun ilkimciğim, ne güzel sen de şeker hadisesini problemsiz atlatmışsın, kızına aldığın cicileri de güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah..

gozun aydin ilkimim bebeginin iyi olmasina coook sevindimm
kizlar bi sorum var bebekler dogum pozisyonunu kacinci ayda aliyorr
sanki benim bebe halaa yan gibii ayaklariini sagimda hissediyoruum cunku en guc tekmeleri ordan geliyorr
donmesse diye korkuyorum yaa

birde kizlar sizin kukularr buyuyormuu
benim hem aciyorr hemde bayaa buyuduu :bbo:

ayy bu mesajı ilk okuduğum zaman ne güldüm kaydirigubbakcemile3
allah da seni güldürsün emi

ben farketmedim büyüdümü büyümedi sırnaşık şey

kendisini ne zamandır göremiyorum :roflol:

sırnaşık şeybüyümezmi canım yaa.büyüyo tabi.orkidem endişelenme canım,o döner annesi.özellikle gece sen uyurken yer değiştirir annesi.benimki de hep sağ tarafda,oturmakda bile zorluk çekiyorum.dr.dordum hatta.sağ tarafıma boşluğuma giriyor dedim orda kalıyor dedim,keyfini bozma dedi bana.onlar gayet iyilermiş canım.a.s.

ayy bu mesajı ilk okuduğum zaman ne güldüm kaydirigubbakcemile3
allah da seni güldürsün emi

ben farketmedim büyüdümü büyümedi sırnaşık şey

kendisini ne zamandır göremiyorum :roflol:
anaa nasil farketmedinn kizzzkaydirigubbakcemile3
tombik tombik oluolarrrrkaydirigubbakcemile3 ay ilk gordugumde cook sasirdiim ama buyleee sora sora alistim artikimm
eh ozaman bi deriin ohhh cekemmm
bende niye buyuyo dediydimmm-tatlicadiarzu-

evet ben kuş bakışı bile göremiyom artık.hasret kaldım yüzüne:roflol:kıs delüüüü orkide akşam akşam güldürdün bizi

bende goremiomm ilkimimm-tatlicadiarzu- agdaciyada gidemiomm
utaniyom hani ondann
oyuzdenn ayna misalii zar zor geciniyozzkaydirigubbakcemile3

çelikcim ve ilkim çok sevindim güzel haberlerinize darısı diğer şekercilerimizin başına inş :))
orkidem kızz bende elif gibi bayadır göremiyom kukumu :)) sen nasıl görüyon??
bide benim erenim cuma günü dr gittiğimizde doğum pozisyonunu almış bundan sonra değişmesini beklemiyoruz demişti ama yandan yandan vuruyo oğlum.
yavaştan alırlar sanırım pozisyonlarını :))a.s.

sorma canım ya ben hiçkuaföre gitmem o konuda.gitmeyide düşünmüyorum canımcım.ne yapalım kocişlerden yardım beklicez.öyle değil mi ama-tatlicadiarzu-

canım benimde sabah bi baktım karnıma yataktayım sol tarafım tostoparlak bizimki orda bişeyler yapıyodu heralde :jeyyar:

hahahahayyy kizz nasi gormuonuzz deluu karularrrrrrkaydirigubbakcemile3
anam ayna denen bisey varr ee nasil temizleniyonuzz sormasii ayipp-tatlicadiarzu-
ben agdaciya gidemedigim icinn aynalar sagolsunn:1ninca:

Son düzenleyen: Moderatör:

saol canım benim.inşallah bizim kızlarda güsel haberlerle gelirler.

sorma canım ya ben hiçkuaföre gitmem o konuda.gitmeyide düşünmüyorum canımcım.ne yapalım kocişlerden yardım beklicez.öyle değil mi ama-tatlicadiarzu-

ayy yaaaa ama ben kocistende utanirim yawww:çok üzgünüm:
yok aman amann iyi kotuu kendim yapiyimm:çok üzgünüm:

hahahahayyy kizz nasi gormuonuzz deluu karularrrrrrkaydirigubbakcemile3
anam yana denen bisey varr ee nasil temizleniyonuzz sormasii ayipp-tatlicadiarzu-
ben agdaciya gidemedigim icinn aynalar sagolsunn:1ninca:

sırnaşık şey sırnaşık şey kız yerini biliyoz ya görmeye gerek kalmadan hallediyom ben, ama tabi nasıl oluyo görüntüsü bilemiyom :roflol: yer yer karlı gösterebilir -tatlicadiarzu-

saol canım benim.inşallah bizim kızlarda güsel haberlerle gelirler.

allahın izniyle gelir canım sen dinlenmeye devam et.bayram geliyo die yorma sakın kendini.şurda çoğu gitti azı kaldı.
bu arada güzel kızın kime benziyookaydirigubbakcemile2
orkidem kızzz bayıldım yeni resmine kocanda peter oluyo galibaakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…