- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.461
ayy yaaaa ama ben kocistende utanirim yawww:çok üzgünüm:
yok aman amann iyi kotuu kendim yapiyimm:çok üzgünüm:
doktora bi gidiyomuş orkidem yarısı kıllı yarısı kılsızz:roflol::tomato:
doktora bi gidiyomuş orkidem yarısı kıllı yarısı kılsızz:roflol::tomato:
allahın izniyle gelir canım sen dinlenmeye devam et.bayram geliyo die yorma sakın kendini.şurda çoğu gitti azı kaldı.
bu arada güzel kızın kime benziyookaydirigubbakcemile2
orkidem kızzz bayıldım yeni resmine kocanda peter oluyo galibaakaydirigubbakcemile
sırnaşık şey sırnaşık şey kız yerini biliyoz ya görmeye gerek kalmadan hallediyom ben, ama tabi nasıl oluyo görüntüsü bilemiyom :roflol: yer yer karlı gösterebilir -tatlicadiarzu-
ben de bugün kontrole gitmiştim, geçen sefer gittiğimde bebek bir hafta geriden geliyordu, bu hafta durumu toparlamış, tam haftasına göre gelişimi.. 2 tüp kan verdim, idrar tahlili verdim, bir de parmağımdan da kan aldılar o neyin nesi oluyosa, tekrar renkli ultrasona gün aldım ekimin 20 sine anca gün verebildiler. cumartesi günü de şeker yüklemesi yapılacak... bir günde ne çok şey araştırdılar yahu kafamçokkarıştı
herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim doğumum da aralık sonu ocak başı olacak kısmetse. benim 2. bebeğim ve kızım olacak inşallah.
Elif'cim neden bu kadar kan aldılar?Ne tahlili bunlar böyle?Bir de renkli ultrasona niye tekrar gün aldın anlamadım.Gerçekten ço fazla değil mi yani benim de kafam karıştı:uhm:
Ben de bugün gittim doktora.Şeker yüklemesi bayramdan sonra yapılacakmış benim.Bayramda az tatlı yemem gerekecek ya off:çok üzgünüm:
Kızım her muayenede farklı pozisyonda oluyor.Sanki özellikle yapıyormuş gibi.Bir ters,bir düz,sonrakinde yine ters,düz..şeklinde.Bugün de tersti.Ayaklar aşağıda,kafası göbek deliğimin üstündeSürekli oyun halinde zatenkaydirigubbakcemile2Doktor yine çok kilo almışsın dedi.Konu başlıklarına gireyim de oradan bakın yeni kilomla bebişimin kilosuna.
Yarın da cildiye uzmanına gideceğim.Şu el ve ayaklarımdaki kaşıntılarım dayanılmaz oldu.Sanırım strese bağlı:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?