2008 Aralık Anneleri

ilkimcimm cici cicii zibinlarini giydiririzz
kolsuzla cocuk sikilir yaaa
anne karninda bile nasil kipir kipirlar yavrularimm
dogunca onlari bu hareketten mahrum etmeyekk hee

elifciğim doğumdan sonra sağnak yağışlı olcak ozaman ne etcez bakim.:roflol:

emineciğim dr.annesi gibi miyon olcak dedi galiba.boyu kısa dedi.olsun ben kızımı spora vercem teyzesi büyücek ozamanhihoyyyt

ben takvimimdeki resmi nasıl dğiştircem kızlar he:uhm:

doktora bi gidiyomuş orkidem yarısı kıllı yarısı kılsızz:roflol::tomato:

:roflol::roflol:
ulee catlakk karuuu:mymeka:
anam napiyimm neleri geliyo valla
benimkide yarisi bi bicim olsun ne farkederr
ayy kizlar oyle diyonuzdaa
anacim benim karnimm cooook sismedikii
sanirim 9 aylikken 7 aylik gibim olucemmmnaniknanik zatenn tuyleriim anca aydan aya cikiyorr
uzamalarii cook yavasladii cookkk

doktora bi gidiyomuş orkidem yarısı kıllı yarısı kılsızz:roflol::tomato:

:roflol::roflol::roflol:allah seni de güldürsün emi.geçende ben öyle oldum ya o geldi aklıma.yarısını yapamadım:roflol:ayyy dr.karşısında öyle çıktığımızı düşünsenize.şekil yamış oluruzsırnaşık şey

evt canimm kocisim peterr benn de haydii oluyom:dance:
bak ona peynirli ekmek hazirliyomm-tatlicadiarzu- zaten kucukken beni haydiye cok benzetirlermiss benimdee coooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk
am cook sevdigimm cizgi filmm
simdi ciksa bikmadan izlerimm

elifcimm kizz anam ne o oyle karli yagisliii dag mi ulenn orasii
dogru el yordamida fena fikir degullll:roflol:

bende çok seviyom haydiyi.
ben çizgi filmi olduğunda izlerken
eşim diyoki haydiii gel burda kuzu var gel gel diyooo ))
bende bakıyom saf gibi sonra neler neler :) hehhehhe

yaaaaaa bende aynı dertten muzdaripim geçen bi yapayım dedim ayna el yordamı falan derken yarım saatlikiş 3 4 saati buldu çektiğim karın ağrısıda cabası ne etcez bilmem kocişten bende utanırım bizim burası küçük bi yer herkes birbirini tanıyo kuaföre falanda gidemem offfffffff offfffffff

anaa hepimizin ağda gunumuydu ne bende ıhlaya tıslaya aldım bugun ama çok zor oldu..bide ayak tırnaklarımı keseyim dedim ama nerdeee oda çok zordu eltim doğumhanede hemşire neler anlatıyo bi bilseniz umarız bizler acil durumlarla karşılasıp o pozisyonlara düşmeyiz neyse kızlar benımde yarın dr randevum var oğlusu görcezz.geçen sefer bir hafta geriden gelio demişti umarım çok iyidir evladım bakalım ne durumda hayırlı haberlerle inşallah hayırlı geceler

ben de bugün kontrole gitmiştim, geçen sefer gittiğimde bebek bir hafta geriden geliyordu, bu hafta durumu toparlamış, tam haftasına göre gelişimi.. 2 tüp kan verdim, idrar tahlili verdim, bir de parmağımdan da kan aldılar o neyin nesi oluyosa, tekrar renkli ultrasona gün aldım ekimin 20 sine anca gün verebildiler. cumartesi günü de şeker yüklemesi yapılacak... bir günde ne çok şey araştırdılar yahu kafamçokkarıştı

kızlar ben kıl tüy konusunda utanma duygusunu bi kenara bırakıp kuaföre gitmeye ve kökten çözüme karar verdim, hayatımda hiç gitmedim ama böyle de olmicak gibi.. kendi memleketimde gidicem, orda beni tanıyan daha az :jeyyar: valla doğumdan korkmuyorum da şu ağdadan çok korkuyorum yahu :1shok:

ben de hamile kalmadan önce lazer yaptırıyodum ama maalesf ağdaya döndüm geçen hafta ağdacıya gidip tüm vücuduma ağda yaptırdım..genital bölgesini alırken baya acıdı ama yine de kılsız olmak gibisi yoka.s

sırnaşık şey sırnaşık şey kız yerini biliyoz ya görmeye gerek kalmadan hallediyom ben, ama tabi nasıl oluyo görüntüsü bilemiyom :roflol: yer yer karlı gösterebilir -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3Ya alemsiniz vallahisırnaşık şeyAkşam akşam koptum gülmekten:roflol:Ama Elif'cim sen kesinlikle 1 numarasın:hooray:kaydirigubbakcemile3

Ben yabancı birine yaptıramıyorum.Bir kere sire gideyim dedim çok rahatsız oldum.Yıllardır ağda yapmaktan bayağı seyrek çıkıyo zaten benim.Azcık kıl için para vermeye değmez diye düşünüp kendim hallediyodum.En son kocişe yaptırdım amaNapayım kendim yapamıyorum.Ayak tırnaklarımı da bağdaş pozisyonunda zor da olsa hala kendim halledebiliyorum.

Elif'cim neden bu kadar kan aldılar?Ne tahlili bunlar böyle?Bir de renkli ultrasona niye tekrar gün aldın anlamadım.Gerçekten ço fazla değil mi yani benim de kafam karıştı:uhm:

Ben de bugün gittim doktora.Şeker yüklemesi bayramdan sonra yapılacakmış benim.Bayramda az tatlı yemem gerekecek ya off:çok üzgünüm:
Kızım her muayenede farklı pozisyonda oluyor.Sanki özellikle yapıyormuş gibi.Bir ters,bir düz,sonrakinde yine ters,düz..şeklinde.Bugün de tersti.Ayaklar aşağıda,kafası göbek deliğimin üstündeSürekli oyun halinde zatenkaydirigubbakcemile2Doktor yine çok kilo almışsın dedi.Konu başlıklarına gireyim de oradan bakın yeni kilomla bebişimin kilosuna.

Yarın da cildiye uzmanına gideceğim.Şu el ve ayaklarımdaki kaşıntılarım dayanılmaz oldu.Sanırım strese bağlı:çok üzgünüm:

herkese merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim doğumum da aralık sonu ocak başı olacak kısmetse. benim 2. bebeğim ve kızım olacak inşallah.

Aramıza hoşgeldin İremhihoyyyt
Tecrübeli bir anne adayı olarak sohbetlere büyük katkıların olacağından eminimyerimseniben

2008 Aralık anneleri listemiz konu başlığına girip bebeğin cinsiyeti,sat ve doğum tarihini yazarsan sen de listeye eklenebilirsin.

rutin tahliller herhalde canım, ama parmağımdan ilk defa kan aldılar ben de bilmiyorum, cumartesi gidince sorarım artık. ben doktordan bebeğin resmini istemiştim, o da renkli ultrasona gün verelim hem daha net görürsün, hem cd ye alınır hem de bi kontrol olur dedi. daha önce bi kere daha girmiştim renkliye ama 1,5 ay falan oldu herhalde.

ben benimki hiç hareket etmiyo hissetmiyorum diyodum, bizim oğlan duydu herhalde 3 gündür yerinde durmuyo hihoyyyt

canım sen o kaşıntılarını ihmal etme, ama fazla da kafanı takma çünkü hamilelikte alerjik durumlar çok sık görünüyormuş belki alerji olmuşsundur. en güzeli doktordan işin aslını öğrenmek tabi. hem sen ne diye bu kadar stres yapıyosun ki, neye stres yapıyon bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…