- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.481
Senin oğlan uyandı herhalde artık.Başladılar mı durmuyorlar bak benden söylemesi.Bugün benim kızım 1dk bile durmadı.Hala daha vurup duruyo ayaklarla.
Genel olarak çok huzurlu ve mutluyum.Maddi durum hakkında konuşmak gerektiğinde işin içinden çıkamadığım için çıldırabiliyorum.En dayanamadığım anda ağlıyorum.Ama sanırım daha çok ağlamam gerekiyor,çünkü vücudum siniri farklı yoldan atmaya çalışıyor.Gerçi dediğin gibi alerji de olabilir.Yarın söyleyecek inşallah doktor.4'te randevum var.
inşallah hemencecik geçicek bir rahatsızlıktır, tekrar geçmiş olsun canım.. hamilelikten olsa gerek, önceden ben de zorlasan ağlayamazdım, şimdi eşimin sesi hafifce yükselse basıyorum çığlığı sırnaşık şey ama o nasıl ağlamak öyle be, hayatımda böyle ağlamadım, allah da başka bir sebepten ağlatmasın. insan ne rahatlıyor ama
İnşallah canım sağol.
Ben öyle çabucak ağlayamıyorum işte.Cidden canımın sıkılması gerekiyor.Bi dakka ya kocan sesini mi yükseltiyomuş sana:1shok:Bu duruma oklava çıkarırım bak amaklava:Senin o masaj yapan,bir de üstüne krem süren kocişin nası oluyo da sesini yükseltebiliyo şaşırdım şimdi yanikaydirigubbakcemile3İstemeden oluyodur bence.Senin kociş yapmaz öyle şey:1hug:
Davulcu kocamı uyandırdı.Kalktı ne zaman yatmayı düşündüğümü soruyo.Bensiz yapamıyo canım işte:asigim:Yatayım ben bari.Kitabımı okurum uyuyamazsam.Öptüm oğluşunla seni.İyi geceler
günaydın güzel aralık anneleri hihoyyyt
hepinize çok güzel bir gün dilerim şekerler:lepi:
kızlar tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum bu sabh saniyelik iki sancı vurdu bana ama dayanılır gibi değil gaz sancısıydı lavaboya çıktıktan sonra daha olmadı yalnız afedersiniz ama akıntımla birlikte çok az kahve rengi su gibi açıkça bir şey geldi sizce korkulacak bir durummu daha 5 haftalık haöileyim ve bu bebiş çok zor nasip oldu bana
kızlar tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum bu sabh saniyelik iki sancı vurdu bana ama dayanılır gibi değil gaz sancısıydı lavaboya çıktıktan sonra daha olmadı yalnız afedersiniz ama akıntımla birlikte çok az kahve rengi su gibi açıkça bir şey geldi sizce korkulacak bir durummu daha 5 haftalık haöileyim ve bu bebiş çok zor nasip oldu bana
günaydın süper anneler..a.s.
utanmaz delüü rezüüll karular kuku muhabbetine girmişiniz bakıyorumda hıııı:asigim:ay çok güzldüm yazdıklarınızı okudukça süpersiniz siz delülerlülülülülülü
ay aman olsun hepimiz bu aylarda aynı derdi yaşıyoruz kız kıza nolcek anacum dimii:roflol: valla ben hamile kalınca ağdayı bıraktım kızlar çünkü eskisinden kat kat çok canım yandı..senağlama.. permatikle idare ediyorum artıkın napim:asigim: .. doğumdan sonra lazere gitmeyi planlıyorum bakalım hayırlısı..
elif cim selam canım sen samsunun neresindesin.. samsun çok sevdiğim bi şehirdir rahmetli halam orda yaşıyordu en son geçen yaz gitmiştim.. sanırım ögretmensin görev icabımı samsundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?