- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.501
evet canım eşimin işinden dolayı tayinimiz buraya çıktı, bu sene terme ilçesindeyiz, yeni taşındık ama çok memnunum burdan, öğretmenim canım.. ama samsun merkezi pek bilmiyorum, sadece çiftlik ve mecidiye caddelerini biliyorm o kadar. halan neresindeydi ki
canım samsunun zaten 2 caddesi var büyük çiftlik ve mecidiye başka yok yani bilinecek çok yeri yok.. rahmetli halamın oturduğu semtin adını hatırlamıyorum ama çiftlik caddesine yürüyerek indiğimizi biliyorum.. bu arada sana tavsiyem seneye yazın oradaysanız mutlaka meşhur samsun fuarını gez çok keyifli oluyor.. birde denizin yanındaki pazarda çok hoş şeyler var canım ne ararsan var..samsun güzel şehir gerçekten..termeyi çok bilmiyorum yani çok gezmedim orda zaten kazası samsunun küçük bir kasaba ..
HERKEZE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR :1hug:
KIZLAR YARIN KIZIMI GÖRCEM KOCAMAN OLMUŞTUR ARTIK COK MUTLUYUM kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2AMA ŞEKER TARAMAM VAR ONDAN DA COK KORKUYOM VALLA fisfisfisDUA EDİN ARKADAŞLAR HERKEZİN SONUÇLARI İYİ CIKSIN
samsuna gelirsen beklerim muhakkak, o pazara daha hiç gitmedim ama giderim daha buralardayız nasıl olsa..
canım çok sağol en son dediğim gibi geçen sene gitmiştik o zamanda halamın hastalığı için gittik ve toprağa verip döndük.. halam olmadan oraların hiç anlamı yok.. 3 tane kuzenim olmasına ragmen hele hele dünya tatlısı rahmetlinin eşi dayım olmasına ragmen ayaklarım hiç gitmek istemiyor oralara.. eşiminde askerliğini yaptığı yer, oda samsunu çok seviyor.. kısmet belki yolum düşer sanada uğrarım.. :1hug:
başın sağolsun canım,
biz de sevdik buraları, benim memleket ordu, orduya da çok yakın burası, çocuk büyütmek için de ideal bi yerde olduğumuzu düşünüyorum, çünkü ilçe merkezindeyim, her şey kontrolüm altında olacak :jeyyar:
ayyy kızlar az önce kendime geldim birden tansiyonum düşmüş ölçtüler falan korktu herkez ama şimdi iyiyim biraz daha:CüvCüv:
günaydın kızlar.yine herzaman olduğu gibi enerji dolu benim arkadaşlarımnaniknanikkızlar düngeceden beri burnum birtürlü ısınmadı.çok üşüdüm gece,sanırım hamilelikten kaynaklıyor değil mi.
elifciğim kıs benim ailemde ordulu.annemde şimdi samsunda.bugün dönüyor ama.samsun çok güsel yer ya.bilmezmiyim o pazarı.ordan saat almıştım hiç bozulmadı ne dayanıklı saatmış.bugün yine evimde tadilat var,dün dr.geldikten sonra baktım benim kociş temizlik yapıyor ay ne güldüm ne mutlu oldum.ohhhhh hamile olmak ne güzelmiş diyo bide bana,bugünde yaptırcam ona görür o gününü.:ecrin_bebek:
kızlar gunaydın
artık herkesin geceleri biraz zor gecmeye basladı anlasılan...
Edolina ile Elifcino da benim gibi uykusu kaçanlardan anlasılan...Dun gece bir uykum kaçtı, saga don sola don, 10 dakika da bir tuvalete kalk bir ara korktum bu kadar tuvaletimin gelmesi normal mi? yoksa suyum mu geldi diye (Allah korusun)
Kil tuy muhabbetiniz de supermiş bende jiletle hallediyorum valla Orkidenin dediği gibi benim de eskisi kadar çok cıkmıyor.. Bacaklarımı yaz basında ağdayla aldım hala aynı ama tırnaklarım jet hızıyla uzuyor.. Bir de benim çok inceydi tırnaklarım hemen kırılırdı simdi hiç kırılmıyor..
Arkadaslar bir de sorum var.. Malum balık mevsimi geldi ramazan dan sonra bol bol balık yeriz artık. Yalniz bişi duydum balığı kızartırsak sayet besin degeri izgara kadar çok olmuyormuş boyle bişi duydunuz mu hiç? Malum palamut çıktı, o da ızgara hiç yenmez...
ilkim kız orduya gelirsen haber et
şu pazara bi de ben gidem yahu, yarın doktora gitcem şeker yüklemesi yapılacak, fırsat bulursam şu pazarı bi de ben gezeyim hııım...
seneye yaza bütün aralık anneleri bebişleri, eşleri şöyle toparlansak bi araya gelsek ne güzel olur dimi
benim kocişimde 2tabağı kaldırtmıyoo hihoyyytcanım bende cüzdan almıştım hala yep yeni duruyor kaç senedir kullanıyorum.. ayrıca ben saat almıştım 6 sene kullandım ve kaybettim çok güzel bir saati kenarı savoraski işlemeliydi.:çok üzgünüm:.bene hamiş oluğumdan beri elimi işe sürmedim hep eşim sildi süpürdü toz aldı.. ben bir tek yemek yapıp çamaşır yıkadım makinede ,asmasını bile kocam yapıyorama evin içene çamaşırlığa asıyor dışarıya asmazmış utanırmış aşkım.. cam silerken utanmıyosun ama diyorum kızıyo :roflol:hamileliğin güzel tarafları bunlar ayy:dilcikar:
benim 100gr yüklemem pazartesiye kaldı kızlar işlerim yüzünden
pazarda kızımın cicileri geliyor daha iyi bari hastane çıkışı onları yıkarım ütülerim :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?