2008 Aralık Anneleri

ordunun dereleri aksa yukarı aksa vermem seni ellere ordu üstüme aksakaydirigubbakcemile2sıkıntıdan ne yapcağımı bilemiyorum kızlar.usta geldi çalışıyo bende altkatta arkadaşımdayım.

herkese hayırlı cumalar bu arada kızlar

ızgara derken mangalı kast etmemiştim... Mangal da hersey leziz olur valla ama dediğin gibi mangal zararli... valla mezgitte kızartma super olur çok severim mezgiti...

benim esim askerliğini ordu da yapmıştı her goren bana bu turkuyu soylerdi...
Hey gidi hey kaç sene geçmiş ustunden o zamanlar 49 kiloydum (zaten dikkat ettiniz mi herkes evlenmeden evvel 49 kilodur tum anneler oyle der)

benim de çok uykum var, 1,5 saat sonra eve gitcem, dakikaları sayıyom, bizim adam gelene kadar uyicam valla, akşama yemek derdim de yok zaten, sabaha kadar oturursam böyle olur tabi -tatlicadiarzu-

hayırlı cumalar arkadaşlar ...
umarım hepiniz iyisinizdir ,arkadaşlar GÜLCE ismi sizce nasıl?
bu arada benimde ismim Gül ile başlıyor ...objektif fikirlerinizi paylaşırmısınız?

evet zeynepcim Gülece de var o güllerin kraliçesi,Gülce güle benzeyen gül gibi demek..
paylaşımın için saol canım..
bu arada fazla yorma kendini geçmişe dönük okuduğum zaman sürekli bi yorgunluk hali görüyorum sende...yorgunluk anlamında çok kritik ayları yaşadığımızı unutma olurmu...

güleycan nasıl?

bebişimiz canımız ne de olsa...anlamı çok hoş geliyor...

naber eminoş nasılsın bakalım...iftarlık yemeklerini hazır mi?

canım kayınvalidem ve kayın pederim eşimin amcasına davetliler iftara eşimde 20,30da gelcek.ama yemeklerimiz var çokşkr:)
sen neler yaptın canım?
iyisin dimi?bizim altınlar bi düşüyo bi çıkıyo :)))))))))))

sidelya : cennette açan çiçek
elisa : cennet kapısında bekleyen melek
sesil : meryem ananın yanındaki 10 bayandan birinin adı
ben bunları bulmuştum kızlar isim olarak ama oğlum olacakmış meğer.belki size yardımı olur beğenirsiniz.benim hoşuma gitmişti.

altın cok cıktı bu ara yine,
dolar da cıktı ama daha fazla yukselmez duser sen yine altında kal bence hem eren'in dogunca yenileri de gelecek...
benim de keyifler yerinde valla çok sukur annemle babam geldi iftara kocisimi bekliyoruzz

Merhaba Güzel hamişler:CüvCüv:
O kadar güzel anlatmışsınız ki Samsun'a gitmek geldi içimden.Şu pazarda ben de gezmek isterdim.Pazarları çok severim.Elif'cim bana bir yatak hazırla ben geliyorum kızımla

Lilyum Gülce ismi çok güzel.Senin ismine de uyumluymuş.Elisa ismi ve anlamı benim çok hoşuma gitmişti.Eşim beğenmedibenneyaptımki

sen hele bi gel gerisi kolay kız, hatta pazara ben de gitmedim birlikte gezerdik ne güzel...

bütün gün yoktun, nerelerdeydin

sen hele bi gel gerisi kolay kız, hatta pazara ben de gitmedim birlikte gezerdik ne güzel...

bütün gün yoktun, nerelerdeydin

Ne güzel olurdu cidden.Daha yakın olaydık..

Doktora gitmek için vapurla karşıya geçtik kızımla.Hep arabayla gezdiğimiz için uzun zamandır vapura binmemiştim.Kızım da çok sevdi vapuru.Kıpır kıpır durmadı.Biraz erken gidip uzun zaman görüşmediğim bir arkadaşımla buluştum.Oturup biraz lafladık doktor randevumdan önce.Doktordan çıkınca da yine vapurla döndüm.Üşüdüm ama ciddi şekilde.Gerçi kapalı yere oturdum ama yine de inip bininceye kadar rüzgar yedim.Serin serin..Özlemişim üşümeyi.Eve gelince de kocişe üşüdüm dedim.Pike getirdi örttü üzerime.Gerisini hatırlamıyorum:1rolleyes:Kestirmişim azcık.Uyanınca çabucak yemek hazırladım.Tabii akşamı etmiş oldum aynı zamanda.

Elif sen nasıl sabaha kadar oturup sabah ilk yazanların arasında olabiliyorsun kuzum:uhm:Kaç saat uyuyorsun ki günde..Ve günün hangi saatlerinde uyuyorsun kiCADIARZUAnlayamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…