- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.521
canım yaa, neden palamutun ızgarası yenmiyomuşara anlamadım, bu sene hiç yapmadık daha ama benim eşim her hafta yapardı önceden, palamutunki de güzel omuştu. ben de mezgitin ızgarası yapılma diye biliorum, çok çabuk dağılıp yapıştığı için. valla köm
üre yakın ızgara yapılacağına, tavada kızartılmasını tercih ederim, kömür daha kanserojen ne de olsa..
ordunun dereleri aksa yukarı aksa vermem seni ellere ordu üstüme aksakaydirigubbakcemile2sıkıntıdan ne yapcağımı bilemiyorum kızlar.usta geldi çalışıyo bende altkatta arkadaşımdayım.
herkese hayırlı cumalar bu arada kızlar
hayırlı cumalar arkadaşlar ...
Umarım hepiniz iyisinizdir ,arkadaşlar gülce ismi sizce nasıl?
Bu arada benimde ismim gül ile başlıyor ...objektif fikirlerinizi paylaşırmısınız?
canım kayınvalidem ve kayın pederim eşimin amcasına davetliler iftara eşimde 20,30da gelcek.ama yemeklerimiz var çokşkr:)
sen neler yaptın canım?
iyisin dimi?bizim altınlar bi düşüyo bi çıkıyo :)))))))))))
Merhaba Güzel hamişler:CüvCüv:
O kadar güzel anlatmışsınız ki Samsun'a gitmek geldi içimden.Şu pazarda ben de gezmek isterdim.Pazarları çok severim.Elif'cim bana bir yatak hazırla ben geliyorum kızımla
Lilyum Gülce ismi çok güzel.Senin ismine de uyumluymuş.Elisa ismi ve anlamı benim çok hoşuma gitmişti.Eşim beğenmedibenneyaptımki
sen hele bi gel gerisi kolay kız, hatta pazara ben de gitmedim birlikte gezerdik ne güzel...
bütün gün yoktun, nerelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?