2008 Aralık Anneleri

ne güzel bir gün geçirmişsin, iyi olmuş senin için sevindim.
ben gece 4 te yatıyorum ama gene de uyuyamıyorum, herhalde 5 i buluyordur uyumam, 8 de de kalkıyorum okula gidiyorum, 3,5 da evde oluyorum kocacım gelene kadar 3 saat uyuyorum. ben de anlamıyorum nası yorgun olmuyorum, ya da uykum gelmiyor diye.. çünkü önceden günümün yarısından çoğu uyuyarak geçerdi.. herhalde şimdiki dönemlik bir şey, fazla zaman almaz eski uyku performansıma geri dönmek sanırım.

İyi oldu gerçekten de.Eve kapalı geçirmediğim bir gün oldu.
İyi dayanıyorsun gerçekten bu kadar az uyumaya.Ben öğlene kadar yataktan kalkmak istemiyorum.E tabii sabah 4'te 5'te uyuyunca öyle oluyor

Hazır kociş kabul etmişken biz bi yürüyüş yapıp gelelimyerimsenibenZaten kızım da enerjisini atamadı bugünKıpır da kıpırAman bebişime maşallah:CüvCüv:Biraz enerji atalım biz teyzesi:dance:

Merhaba

Kızımın teyzeleri günaydın,mutlu bir gün geçirmenizi diliyoruz.Nasılsınız?Prens ve prenseslerimizi nasıllar?İnşallah,hepiniz iyisinizdir.Sevgiler.a.s.:1hug:

Çok şükür iyiyiz çelik teyzesi.Hemşerim benim,iyi olmanıza çok sevindik.

kaydirigubbakcemile3

Aylardan sonra şükür rabbime bu geceyi biraz daha çok uyuyarak geçirdik.Her ne kadar 3 kez uyansam,uzun süre uyuyamasam da 4 saati sorunsuz,eksiksiz tamamladık.Bundan dolayı daha iyiyim.Kızım da bana kımıltılarıyla günaydın dedi.hihoyyyt

Çok şükür bugün biz 26.haftayı doldurduk,27.hafta olduk. kaydirigubbakcemile2 Bekle bizi 28.hafta inşallah sana doğru geliyoruz.:Saruboceq:

Bizden sizlere sevgiler.:1hug:a.s.

canım uyku hemen hemen hepimizin sorunu uyuyabilmene sevindimhihoyyyt
bende gece kaç kere uyanıyorum alışsak iyi olacak uzun süre gece uykularına paydoskafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

:CüvCüv:günaydın herkese dün oğlumu gördüm 4 boyutlu ultrasonda bi sürü fotoğraf verdi dr babasının kopyası resmen gayet iyi dedi dr 1070 gr olmus butun gece resmine baktım durdum allahım gün yaklaştıkça korku sevinç mutluluk hepsi bi arada sağlıkla inşallah hepimiz kucağımıza alırız..

amin canım ben her dakka resmi bulamıyorum diye telefonumun ekrankoruyucusu yaptım özledikçe bakıyom yavruma bu arada biyerde okumuştum sıksık uyanmak bebeğe hazırlıkmış bebek doğduğunda rahatça kalkalım diyeymiş vücut hazılığını yapıyo sanırım

canım yaa aslında bebeklere alınanaların fotoları diye başlık var ama ben mesela buhar makinesi süt pompası falan almak istiyorum ama uygun ve kaliteli ürünler hangi markada var bunun gibi bazı alacaklarımızı tartışssak çok iyi olur en azından bilen etrafında kullanan vardır fikir olur

kızlar park yatak alan var mı

Ben kullanmadım.Ama benim iki kuzenim kullandılar.Bir sorunları olmadı ki birşey duymadım.

(Çelikcim,hemşehrim benim sana özelden mesaj yolladım.Aldın mı acaba?)

Ama ben uykuya oğlumda da hasrettim.9 ay boyunca öyle geceler oldu ki hiç uyumadım.Sabahtan sonra 2-3 saat uykum gelirdi ama malesef de kalkmak zorunda olduğum için birşey anlamazdım.Tüm gün bu durum canıma okurdu.

Oğlum da aynı bana yani hamileliğimdeki gibiydi.Uykusuzdu ve başka şeyler vardı.
(( Ama şimdi hamd olsun çok şükür oğluşumla iyiyiz.

Şimdi de hamileliğimde hemen ki öyle.1-2 saat ya da 3-4 saat ama şu güne kadar böyleydi.Dün gece daha dinlenerek uyudum sanırım.Hep uyanıyorum ve uzun saatler uyuyamıyorum.En son yatakta oturuyorum ya da tv.izliyorum :1no2: Ama buna da hamd olsun.Şükürler olsun ki,içimde bir can var ve her gün bana kımıltılarıyla huzur veriyor.İnşallah bu kez sorun olmaz ve 40 haftayı tamamlayınca evladıma kavuşurum.Herkesler kavuşur.
Kuzenimin bebeği doğuma yakın,arkadaşımın ki de doğuma sanırım 1 hafta kala ve dün de arkadaşımın arkadaşı 8.ayında bebeğini kaybetti.Bazen ben de,evladımın kokusunu alamayacağımı,kavuşamayacağımı düşünüyorum.
Sonra da diyorum ki ;düşünme bunları,nefsini tokatla bakayım.ALLAH(CC)büyüktür. Rabbime emanet,herşey hayrıyla olacak inşallah.:Saruboceq:

Kızlar iyi ki varsınız.Prens ve prenseslerimizi,sizleri öpüyoruz.:1hug:a.s.

Sevgiler bizden sizlere.(Kızım da kımıldıyor,evet diyor.:ecrin_bebek: ) :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…