- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.541
Ne güzel olurdu cidden.Daha yakın olaydık..
Doktora gitmek için vapurla karşıya geçtik kızımla.Hep arabayla gezdiğimiz için uzun zamandır vapura binmemiştim.Kızım da çok sevdi vapuru.Kıpır kıpır durmadı.Biraz erken gidip uzun zaman görüşmediğim bir arkadaşımla buluştum.Oturup biraz lafladık doktor randevumdan önce.Doktordan çıkınca da yine vapurla döndüm.Üşüdüm ama ciddi şekilde.Gerçi kapalı yere oturdum ama yine de inip bininceye kadar rüzgar yedim.Serin serin..Özlemişim üşümeyi.Eve gelince de kocişe üşüdüm dedim.Pike getirdi örttü üzerime.Gerisini hatırlamıyorum:1rolleyes:Kestirmişim azcık.Uyanınca çabucak yemek hazırladım.Tabii akşamı etmiş oldum aynı zamanda.
Elif sen nasıl sabaha kadar oturup sabah ilk yazanların arasında olabiliyorsun kuzum:uhm:Kaç saat uyuyorsun ki günde..Ve günün hangi saatlerinde uyuyorsun kiCADIARZUAnlayamadım ben
ne güzel bir gün geçirmişsin, iyi olmuş senin için sevindim.
ben gece 4 te yatıyorum ama gene de uyuyamıyorum, herhalde 5 i buluyordur uyumam, 8 de de kalkıyorum okula gidiyorum, 3,5 da evde oluyorum kocacım gelene kadar 3 saat uyuyorum. ben de anlamıyorum nası yorgun olmuyorum, ya da uykum gelmiyor diye.. çünkü önceden günümün yarısından çoğu uyuyarak geçerdi.. herhalde şimdiki dönemlik bir şey, fazla zaman almaz eski uyku performansıma geri dönmek sanırım.
iyiym Allaha şükür evet ya bu kız çok güzel nazarlık kız aslında
:ecrin_bebek:
senin kızın bundan daha güzel olsun inşallah
kızlar park yatak alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?