2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar.
hepinize hayırlı bir haftasonu diliyorum.
ceyrem maşllah oğluşuna bizim oğlanda selam söylüyoo arkadaşına :)
maydonozcum arkadşlarının bebklerini kaybetmesine çok üzüldüm rabbim sabır versin inş.
sebebleri neymiş acaba?bir bilgin varmı?

Selam kizlar ben geldim
benimde şekerim cok yüksek cikti
hem aç hemde tok
haftaya cumaya tekrar 100 gr var
ama dr bişey dedi beni mahvetti
şekeri böyle yüksek cikanlarda ani bebek ölümleri oluyormuş
kafayi yemek üzereyim kizlar

Amin,inşallah arkadaşım.Bir arkadaşımın bebeği,annesinde tansiyon yükseldiği için ölmüştü.:1no2: Kendisi anlattığı için biliyorum.Diğerlerine cesaret edip soramadım.Bu durumlarda aklıma gelen ve beni mutlu eden tek şey;rabbimizin yanında olmaları ve cennete bizsiz gitmeyecek,girmeyecek olmaları.Bizi bekleyecekleri ve en emin yerde olmalarını düşünmek rahatlatıyor.Ne yazık ki ben de 2 düşük yaşadım.Oğlumda da çok sorunlar oldu.Ondan arada korkuyorum ama rabbime güveniyorum.Hayırlısı rabbimden olsun herkesler için inşallah.(amin)

Sevgiler. :1hug:a.s.

canım bence üzülme diyetine dikkat edersen bi sorun olmaz ihşallahh.benimde yüksek cıktı.şu an diyetteeyim.ve şekerim normalde.ihşalah seninde öğle olur Allah yardımcımız olsun

zeynepcim canım o dr zaten hep beraber gelip dövcezz.
yok öyle bişey ani ölüm falan.bizim bi tanıdıktada öyle oldu kadın insülin bile kullandı düşün.
böyle hamilelerde 39,haftada normal doğum yaprıtıyolar .
üzülme canım.
sen üzülme ne olur.bak bebişinde üzülüyo. yazık ona..
bu hafta dikkat et yemene normal çıkar canım.
buhafta hepimiz şekerli şeyler yedik ondandır canım.a.s.

Zeynep'cim öyle kötü düşünceleri uzaklaştır.Bu düşüncelere tokat at gitsinler.Stress ne yazık ki şekeri yükseltiyor,her sorunun dostu bizim de düşmanımızdır.Yoğun çalışıyor olman da seni yoruyor zaten.Bu düşüncelerle bu güzel haftayı karartma.İnşallah,ALLAH(CC)'ın izniyle bunlar geçecek ve hepimizin tahlilleri iyi çıkacak.

Sevgiler.:1hug:a.s.

zeynep geçmiş olsun bence hiç takma annelerimiz yani en azından pek çok eski zamanın kadınları dr mu görmüş evde doğurmuşlar ultrason dr nedir bilmeden bide böyle düşün sağlıkla inşallah geçicek bu gunler sen dikkat et diyetine yeter

zeynepcim ya senin doktor harbi dengesiz bence böyle şeyler söyleyip seni korkutarak kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyo korkarak aman doktorcum sen ne dersen o demnizi bekliyo bence sen kafayı takma benim şekerim yüksek çıktığında doktor tatlı falan yeme bile dememişti o zaman kızıyodum niye uyarmıyo diye ama şimdi beni sıkıntıya sokmadı zaten stresliyim diye seviniyorum ikinci de sorun çıksa zaten diyet verecekti sende üzülme iyi olur insallah olmasada diyetine dikkatettinmi hiç bi sorun çıkmaz Allah ın izniyle muayenehanede bi byanla tanıştım 38 . haftadaydı 9 kilo almıştı şeker diyeti uygulandı ondan dedi ben bile doktora sorup uygulamayı düşünüyom bütün hamişler kendinize bebişlerinize iyi bakın

Zeynep arkadaşım dr una çok kızdım. zaten diken üstündeyiz en ufak birşey olacak mı diye düşünüp duruyoruz. o da böyle bir laf etmiş seni üzmüş. sıka canını, dua et birşey olmaz hayırlısıyla. bizim bir tanıdık da aylarca hamileliğinde indülin kullandı yani o kadar yüksekti şekeri. bebeği de MAşaAllah normal doğdu hiçbir sorunu yok şu an 5 yaşında.

araştırdım internette sadece dr verilen diyetlere dikkat edin diyor onun dışında kötü bişey yazmıyo galiba benim dr biraz abarttı ve beni korkuttu

zeynebim kendine yegenime dikkatet güzelim:ecrin_bebek:
malesef böyle dengesiz doktorlar var ve moral bozabiliyor
ama herşey iyi olur dilerim canım:Saruboceq:

pazarteside benim 100gr yüklemem var hayırlısı kızlar dua edin lütfen normal çıksın bunuda hayırlısıyla atlatalım kızımla:Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız moralim berbat valla dun dr deydim bana dediki tersmiş oglusumun pozisyonu bole devam ederse sezaryan yapıcakmıs hiç istemiyorum sezaryan olsun aceba bildiiniz egzersiz gibi seyler varmı oglusumun pozisyonunu duzelticek offf offf

Zeynepcim geçmiş olsun canım, bence doktoru çok da kafanı takma, o daha dikkatli olsunlar diye abartıyor biraz, ben günde 4 kez insülin yapmama rağmen bazen 200 çıkıyor tokluk şekerim, sürekli insülin seviyemi artırıyorlar ama daha normal düzeye bile inmedi, hep 150 üstünde , üstelik sürekli diyet yapmama ve insülin kullanmama rağmen,
Şeker hastalarında bebeklerde ölüm riski kontrolsüz şekerde görülen bir durum, yani hiç doktor yüzü görmemiş, diyet yapmamış, şekeri bile olduğundan haberi olmayan gebeler için gerekli, o yüzden sen diyetini yap ve kalbini ferah tut, çünkü stres şekeri tetikliyor,
Watergirl , eylül ve ekim anneleri sitelerine bak orada okuduğum kadarıyla çocuğun doğum anına kadar dönme ihtimali çok yüksekmiş, zaten doğum şeklini son ayda aldığından o zamana kadar sürekli şekil değiştirdiklerinden bahsediyorlar o yüzden kendini üzme, eminim senin bebişinde doğum zamanı gelmeden doğum pozisyonunu alacaktır inan

CANIM ÜZÜLme inş düzelir.
kıpır kıpırlar şimdi.bir dakikası başka dakikaya uymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…