2008 Aralık Anneleri

selam kızlar
bende aralık ayında dogum yapcam..sizlerle tanışmal isterim gerçi biraz geç oldu ama..

nasıl gidiyor hamişlik.şeker testlerinizi yaptırdınızmı..

hoşgeldin gülbeyaz, çoğu kişi yaptırdı şeker testlerini , ben zaten şeker hastasıyım o yüzden ayrıca yükleme yapmıyorum

evet benimkide oğlan, daha önce 20 haftalık bir düşüğüm var, bu inşallah ilk olacak , senin ki de ilk mi,

eminecim çok sağol canıma.s.
watercim daha döner benimkide ters doktor döner diyor aman takma hayırlısı olsun sezaryan olursun bebeğin iyi olsun yeterki canım:CüvCüv:
gülbeyzacım hoşgeldin aramıza:1hug:

hoşgeldin gülbeyaz, çoğu kişi yaptırdı şeker testlerini , ben zaten şeker hastasıyım o yüzden ayrıca yükleme yapmıyorum

hoşbulduk canım..

benim yaklaşık 15gün önce 50gramlık olan yapılmıştı onda birz doktorum şüphelenmişti..

4gün önce 100gramlık olanı yaptık şükür çıkmadı..

sanada geçmiş olsun demek ek bişey yapılmıyorrrr

bebişie isim düşündünmü?

evet benimkide oğlan, daha önce 20 haftalık bir düşüğüm var, bu inşallah ilk olacak , senin ki de ilk mi,

canım benim geçmiş olsun öncelikle

ben biraz vukatlıyım bu konuda benimde bu 6cı hamilelgim fakat yaşayan 2kızım var

3tanede düşügüm var onlarda 15haftalık oluyordu ölüyorlardı sonra tabi kürtaj seni çok iyi anlıyorum buda 6aylık oldu hiç bir sorunum yok bunda,

düşüklerim 2kızımın arasında olmuştu..bu bebişim tamamen süpriz oldu ama güzelde oldu..2kızdan sonra bir ogluşumuz olcak.allah hepimize saglıcalka kucamıza almaya nasip etsin..

canım Allah kızlarına ve gelecek oğluna sağlıklı ömür versin, düşükten sonra atlatması zor oluyor gerçekten, ben iki yıl kendimi toparlayamadım
bu oğlanı da sağ salim kucağıma alayım başka birşey istemiyorum zaten, ikinciye niyetim yok kesinlikle

Kizlar düşündüm taşindim ve karar verdim ben bu şekeri yenicem benden güçlü kimse olamaz ben anne adayiyim 7 aydan beri nelerle savaştim şekeremi yenik düşcem
,hem kizmda büyüdü artik allahin izniyle kizimdan aldigim güçle iyi sonuçlarla dönücem

amin canım cümlemize..

düşükler çok insanın piskolojisini etkiliyor toparlanmak kolay olmuyor..

bende bu bebişi hiç beklemiyodum ama inan süpriz oldu

hayat bazen her an neler getirecegi belli olmuyor..

inan o geçen acılar unutuluyor...

bir bakmışın gene olmuşsunn..

rabbimin mucizeleri..

sen hangi şehirdensin canım

ben bursa merkezdeyim..

İşte böyle düşün zeynep, önce inanmak şart , emin ol sende kızında çok iyi olacaksınız, yeterki sen inan

canımya harikasına.s.a.s.a.s.

Ben Balıkesir merkezdeyim , normalde çalışıyorum ama hamileliğimin başından beri riskli olduğum için 6 aydır sürekli yatıyorum, doktor kontrolleri dışında evden hiç çıkmıyorum neredeyse, insülin kullanmama rağmen şekerim normal düzeylere pek inmiyor, o yüzden ikinciye cesaret edebileceğimi hiç zannetmiyorum, eh yaşta ilerledi artık, 32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…