- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.581
pazarteside benim 100gr yüklemem var hayırlısı kızlar dua edin lütfen normal çıksın bunuda hayırlısıyla atlatalım kızımla:Saruboceq:
7. kutuya geçmemize 1haftamız kaldı teyzeleri
herkes kayboldu birden
hoşgeldin gülbeyaz, çoğu kişi yaptırdı şeker testlerini , ben zaten şeker hastasıyım o yüzden ayrıca yükleme yapmıyorum
evet benimkide oğlan, daha önce 20 haftalık bir düşüğüm var, bu inşallah ilk olacak , senin ki de ilk mi,
eminecim çok sağol canıma.s.
watercim daha döner benimkide ters doktor döner diyor aman takma hayırlısı olsun sezaryan olursun bebeğin iyi olsun yeterki canım:CüvCüv:
gülbeyzacım hoşgeldin aramıza:1hug:
baybora olacak inşallah, fırtına demek, sen isim düşündünmü
canım benim geçmiş olsun öncelikle
ben biraz vukatlıyım bu konuda benimde bu 6cı hamilelgim fakat yaşayan 2kızım var
3tanede düşügüm var onlarda 15haftalık oluyordu ölüyorlardı sonra tabi kürtaj seni çok iyi anlıyorum buda 6aylık oldu hiç bir sorunum yok bunda,
düşüklerim 2kızımın arasında olmuştu..bu bebişim tamamen süpriz oldu ama güzelde oldu..2kızdan sonra bir ogluşumuz olcak.allah hepimize saglıcalka kucamıza almaya nasip etsin..
canım Allah kızlarına ve gelecek oğluna sağlıklı ömür versin, düşükten sonra atlatması zor oluyor gerçekten, ben iki yıl kendimi toparlayamadım
bu oğlanı da sağ salim kucağıma alayım başka birşey istemiyorum zaten, ikinciye niyetim yok kesinlikle
Kizlar düşündüm taşindim ve karar verdim ben bu şekeri yenicem benden güçlü kimse olamaz ben anne adayiyim 7 aydan beri nelerle savaştim şekeremi yenik düşcem
,hem kizmda büyüdü artik allahin izniyle kizimdan aldigim güçle iyi sonuçlarla dönücem
Kizlar düşündüm taşindim ve karar verdim ben bu şekeri yenicem benden güçlü kimse olamaz ben anne adayiyim 7 aydan beri nelerle savaştim şekeremi yenik düşcem
,hem kizmda büyüdü artik allahin izniyle kizimdan aldigim güçle iyi sonuçlarla dönücem
amin canım cümlemize..
düşükler çok insanın piskolojisini etkiliyor toparlanmak kolay olmuyor..
bende bu bebişi hiç beklemiyodum ama inan süpriz oldu
hayat bazen her an neler getirecegi belli olmuyor..
inan o geçen acılar unutuluyor...
bir bakmışın gene olmuşsunn..
rabbimin mucizeleri..
sen hangi şehirdensin canım
ben bursa merkezdeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?