2008 Aralık Anneleri

herkese selam güzel anneler..a.s. biraz geç gelebildim yanınıza.. dünürüm canım benim o doktoru ben hakketende dövicem birgünklava: ya hamile kadına söylenecek lafmı şimdi bu.. sen zaten bir kaç gündür stresliydin moralinde bozuktu dolayısıyla şekerini tetikledi kanımca..bak sende araştırmışsın yok öyle ani bebek ölümü falan bende baktım nette sadece dikkat edin yazıyor canım .. tekrra geçmiş olsun tatlım..:teselli:

zeren kız kankim dur daha doğuma kadar 40 kere takla atar döner yavrularımız son aylarda belli olacak doğum pozisyonu.. serramın keyfine karışma annesi o seni üzmicektir son ayında tatlı tatlı pozisyonunu alacaktır ..:ecrin_bebek:

gülbeyza cım aramıza hoşgeldin tatlım:1hug:.. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.. ayrıca yaptığın düşüklerden dolayı çok üzüldüm.. diğer tarafta şefaat ederler inşallah sizlere Allah kalanlara ve gelecek olan bebeğe ömür versin..

dorucum sende hoşgeldin çok sık girmiyorsun buralara daha sık bekleriz canım..şeker hastalığını en iyi yaşayanlardan biri sensin dünürüm e yani zeyneb e daha iyi bilgileri sen verirsin moral olsun arkadaşıma..:1hug:

ay çok uzun yazdım çenem düştü gene sustum..laelaelaelaelae

selam zeynepçim..

tabiki yeneceksin bu şekeri senden güçlü kimse olamaz kızının ve senin saglıgından önemli hiç birşey olamaz ..

bendede hafif doktor şüphelenmişti aradan 15gün geçince 2cisini yaptırdımda yok çıktı sevindim..

ama o arda neler neler düşündüm baştan çok moralim bozuldu yenik düştüm sonra karar verdim kendimden önce içimdeki varlık için mücadele etmeliyim..onun saglıgı için dedim

yani bir 3ay şekerli gıda hamur işi yemesem ölmem ya..önce bebgim ve saglımda

sende bunu yeneceksin arkadaşımm

güzel sonuçları bekliyoruz..

Cok sağolun kizlar bana morel verdiniz allah ne muratiniz varsa versin gerçekten bak sizlerden aldiğim destekle şekeri yüksek olan bütün arkadaşlarin hepsinin sonuçlari güzel olcak

nurgüncüm selam canımm..

şimdi kendime kızıyorum niye daha evvel ben buraya ugramamışım.hepiniz nekadar içten dogal ve iyisiniz saol çok güzel bir karşılama oldu hepinizden allah razı olsun..bundan sonra buralıyım bırakmam siziŞenizŞeniz

3tane düşügüm o günlerde çok üzücü ve moral bozucuydu.ama kendimi toparladım allaha şükür..ardından kızım oldu şimdi 4yaşında..ve şimdi bir ogluşumda olcak rabbim ne eylerse güzel eyler..herşey sabır..

sen nasılsın nasıl geçiyor hamileliginn

aralıgın kaçında dogum ..

tekrar geçmiş olsun diyorum canım

şekerin sanırım hamilelikten önce vardı.ama doktor kontorülü altında olman çok güzel

sen devamlı istirahet etmeye bak nasıl olsa evde başka bir çocuk yok

inşallah düşer canım.sen bu konuda bizden uzmansın..

olsun yaş ilersede nasipse olur gene allahım öce şu şekeri hemen yenmeni isterim

benimde yaş 34 canımın içi

ben daha yaşlıyım kızŞeniz

teşekkürler canım hepimiz olduğumuz gibiyiz ve hamileyiz..kaydirigubbakcemile3
benim Allah nasip ederse 6 Aralık muhtemel doğum tarihim.. sezeryan olursa kasımda olacakhihoyyyt

neyse kızlar ben çıkıyorum akşama görümceme iftara gidiyoruz.hazırlanıp çıkacagız kızlarımla

hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın.görüşmek üzere.a.s.a.s.

teşekkürler canım hepimiz olduğumuz gibiyiz ve hamileyiz..kaydirigubbakcemile3
benim Allah nasip ederse 6 Aralık muhtemel doğum tarihim.. sezeryan olursa kasımda olacakhihoyyyt

sezeryan kendinmi istiyorsun

yoksa durum ölemi gösteriyor..

aralık 6.yay burcu olcak yani

benimde aslında 40haftalıga göre ocak4 diyor doktorum fakat

ben kendim sezeryan istiyorum kordonlarım da baglansın diye

sezaryan olursam 21aralık demişti doktorum

tabi daha önce sancım gelirde normal dogum yapmazsam

2kızımda normal olmuştu..

öncelikle doktoruna danışmanı öneririm ama bana kalırsa bebek yerleşiyo bu dönemde bende de olmuştu doktorum bu cevabı vermişti,geçmiş olsun..

canım ne mutlu,sorunsuz atlattığına sevindim...

ben yerinde olsam daha geç kalmadan değiştirirdim doktorumu çünkü doktora güvenmek doğuma rahat girmende en büyük etkendenler birisi ama sen bilirsin yinede canım..

ben yerinde olsam daha geç kalmadan değiştirirdim doktorumu çünkü doktora güvenmek doğuma rahat girmende en büyük etkendenler birisi ama sen bilirsin yinede canım..

ya canım denedim ama artık bulamıyorum toplamada 8 kilo almışım demediğini bırakmadı ne böyle şişmişsin gene birdahakinde 2 kilo verde gel dedi bende araştırıyom ama bakalım asık suratlı zaten sürekli azarlıyo insanı

:CüvCüv:Merhaba güzel Aralık annelerihihoyyyt

Zeynep'cim şu doktorunu ciddi gelip benzeticem yaÇok üzgünüm çoookDeli midir nedir:1shok:Hiç mi tepki vermiyorsun?Bizim en çok morale ihtiyacımız var şimdi.Kötü örnekler duymak enson ihtiyacımız olan şeyHer gittiğinde olur olmaz laflar ediyor kafasına göre.Olmaz ki canım böyle.Sen dinleme onu.Ama değiştir şu doktorunu gözünü seveyim ya.Ben geriliyorum senin o anını düşündükçe.Sanki tek şekeri yüksek çıkan sen misin?Tabii ki dikkat edersen düşecek.Mümkün olduğunca moralini yüksek tut.Zaten kararlı mesajını okuyunca sevindim senin adına.Güçlü bir annesin sen.Herşeyin üstesinden gelirsin tabii kisüprizzzzz

Gülbeyza aramıza hoşgeldinhihoyyytDoru seni de daha sık görelim isterim.

Kızlar bebeğin duruşu yüzünden endişelenmeyi bırakın artık.Benim kızım her doktora gittiğimizde farklı duruyor.Her ikincisinde ters.En son gittiğimde yine tersti.Doktorum bununla ilgili hiçbir şey söylemedi.Kendisi yılların tecrübeli doktoru.Sözünü esirgemez ama şimdiye kadar gereksiz moralimi bozacak hiçbir cümle duymadım ondan.İnternetten araştırdığım kadarıyla son hafta bile pozisyon değiştirebiliyormuş bebek.Kötü olasılıkları düşünüp canınızı boş yere sıkmayın derim.:CüvCüv:

Öptüm hepinizi göbişlerinizdena.s.

sağol canım bende düşünüyorum canım ama bu saatden sonra kimse pek ilgilenmiyo ama ben gene araştırıyom canım cok sağol

herkese iyi akşamlar, bugün sabah 8 de şeker yüklememiz vardı, ama canım kocacım saati kurmamış, 12 de anca doktora gidebildik, şeker yüklemesi ve saat başı kan verdikten sonra, yaklaşık 15 saatlik açlık başıma vurduğundan arkama bakmadan çıkıp lokantaya koşturdum :roflol: şeker testlerimin sonucu ne oldu hiç bilmiyorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…