- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.621
herkese iyi akşamlar, bugün sabah 8 de şeker yüklememiz vardı, ama canım kocacım saati kurmamış, 12 de anca doktora gidebildik, şeker yüklemesi ve saat başı kan verdikten sonra, yaklaşık 15 saatlik açlık başıma vurduğundan arkama bakmadan çıkıp lokantaya koşturdum :roflol: şeker testlerimin sonucu ne oldu hiç bilmiyorum kafamçokkarıştı
sezeryan kendinmi istiyorsun
yoksa durum ölemi gösteriyor..
aralık 6.yay burcu olcak yani
benimde aslında 40haftalıga göre ocak4 diyor doktorum fakat
ben kendim sezeryan istiyorum kordonlarım da baglansın diye
sezaryan olursam 21aralık demişti doktorum
tabi daha önce sancım gelirde normal dogum yapmazsam
2kızımda normal olmuştu..
Hadi geçmiş olsun canım.Sonuçları almadan kaçtın mı yoksakaydirigubbakcemile3
sağol canım. ayy evet öyle oldu, sonuçları almak aklıma bile gelmedi, neyse bayramdan sonra yine randevum var zaten, o zaman öğrenirim napiim
Alemsin vallahikaydirigubbakcemile3Beni güldürüyorsun ya Allah da seni güldürsün.:roflol:
Shrek vardı Tv'de.Çizgi film ama büyükler için yahu.Espriler harika.İyi geldi.Sonra da komedi dükkanını izledim.Bugünlük yeterince gülmüş oldum böylece:CüvCüv:
Elif ya ben durmadan yiyecek birşeyler aranıyorum.Ne olacak bu halimcokacimcoookGün boyu yiyorum.Komşular da sağolsunlar gece gündüz birşeyler pişiriyorlar.Sürekli yemek kokuları geliyor.Ne pişirdiklerini de anlıyorum.Utanmasam her farklı kokuda kapı kapı dolaşıp kimin pişirdiğini bulacam.E tabii bulmuşken isticem de:jeyyar:Çok açgöz oldum yavlaelaelaelaelae
afiyet olsun hayatım, ye can boğazdan gelirmiş, şimdi yemicez de ne zaman yicez aman...
seni çok iyi anlıyorum, kız ben hayatımda böyle iştahla bi şeyler yemedim, bir porsiyon bişeyi bile bitiremiyordum gerisini eşim yiyordu a.s şimdi ben onunkilere sulanıyorum... hamilelik yediriyo valla...
hamile kalmadan önce bu yaşta annem arkamdan koşturuyodu bi şeyler yiyeyim diye, şimdi gidiyorum pasta börekleri nereye saklayacağını şaşırıyo, çok kilo aldım diye :roflol:
kutsal damacanayı izledin mi, bak izlemediysen mutlaka izle, ben öldüm gülmekten..
aaaa ne güzelmiş ya, ben de istiyorum o paketten, nerden alırız nasıl buluruz biliyormusun
aaaa ne güzelmiş ya, ben de istiyorum o paketten, nerden alırız nasıl buluruz biliyormusun
canım yeni gördüm yazdıklarını biraz geç oldu kusura bakma:1hug:
sezeryanı kendim istemiyorum canım aslına bakarsan doğum şekli şu an için belli değil sen daha iyi bilirsin son haftalarda belli olacak hayırlısı inşallah..ewet yay burcu olacka tatlı oğlum Allahın izniyle sağlıkla kavuşalım yavrularımıza şimdiden sıcaklığı sevgisi yüreğimi ısıtıyor ..:ecrin_bebek:
kordonlarını bağlatmak istediğinden eminmisin canım belki ilerde 4. bebeği düşünürsün ha ne dersin.yerimseniben. birde 2 çocuk doğurmuşsun bize birazanlatsana nasıl geçti doğumların deneyimli bir anneden dinlemek isteriz hikayeni..:1hug:
mrb kızlar.evde tadilat bitti çok şükür fakat pskolojikmen hiç iyi değilim.insanın eli değmeyince rahat edemiyor.yavruma bişi olmasın diye çok dikkat ediyorum,babamız kızımın odasını boyuyor.insan bir tuhaf oluyor yaaa,rabbim güldürsün yüzlerimizi.havada çok yağmurlu burda nerdesinizz kızlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?