2008 Aralık Anneleri

Hadi geçmiş olsun canım.Sonuçları almadan kaçtın mı yoksakaydirigubbakcemile3

canım yeni gördüm yazdıklarını biraz geç oldu kusura bakma:1hug:

sezeryanı kendim istemiyorum canım aslına bakarsan doğum şekli şu an için belli değil sen daha iyi bilirsin son haftalarda belli olacak hayırlısı inşallah..ewet yay burcu olacka tatlı oğlum Allahın izniyle sağlıkla kavuşalım yavrularımıza şimdiden sıcaklığı sevgisi yüreğimi ısıtıyor ..:ecrin_bebek:

kordonlarını bağlatmak istediğinden eminmisin canım belki ilerde 4. bebeği düşünürsün ha ne dersin.yerimseniben. birde 2 çocuk doğurmuşsun bize birazanlatsana nasıl geçti doğumların deneyimli bir anneden dinlemek isteriz hikayeni..:1hug:

slm arkadaşlar şeker yüklemesi banada yapıldı sonuç 171 sanırım baya yüksek doktoruma gösteremedim daha muaynehanede yoktu korkuyorum

zeynepcim çok geçmiş olsun bence sen dr değiştirmelisin psikolojik olarakta destek olması gerekiyo doktorunun ismini bilmiyorum neydi ama ben rıdvan erdemire gidiyorum çok tatlı sempatik hemde bana çok destek oldu fiyatıda uygun gerçi bu aylardan sonrada değiştirmek istemessin belki ama mecburda değilsin sanırım o doktorun triplerini çekmeye çok sinir oldum bende valla

sağol canım. ayy evet öyle oldu, sonuçları almak aklıma bile gelmedi, neyse bayramdan sonra yine randevum var zaten, o zaman öğrenirim napiim

Alemsin vallahikaydirigubbakcemile3Beni güldürüyorsun ya Allah da seni güldürsün.:roflol:

Shrek vardı Tv'de.Çizgi film ama büyükler için yahu.Espriler harika.İyi geldi.Sonra da komedi dükkanını izledim.Bugünlük yeterince gülmüş oldum böylece:CüvCüv:

Elif ya ben durmadan yiyecek birşeyler aranıyorum.Ne olacak bu halimcokacimcoookGün boyu yiyorum.Komşular da sağolsunlar gece gündüz birşeyler pişiriyorlar.Sürekli yemek kokuları geliyor.Ne pişirdiklerini de anlıyorum.Utanmasam her farklı kokuda kapı kapı dolaşıp kimin pişirdiğini bulacam.E tabii bulmuşken isticem de:jeyyar:Çok açgöz oldum yavlaelaelaelaelae

afiyet olsun hayatım, ye can boğazdan gelirmiş, şimdi yemicez de ne zaman yicez aman...

seni çok iyi anlıyorum, kız ben hayatımda böyle iştahla bi şeyler yemedim, bir porsiyon bişeyi bile bitiremiyordum gerisini eşim yiyordu a.s şimdi ben onunkilere sulanıyorum... hamilelik yediriyo valla...
hamile kalmadan önce bu yaşta annem arkamdan koşturuyodu bi şeyler yiyeyim diye, şimdi gidiyorum pasta börekleri nereye saklayacağını şaşırıyo, çok kilo aldım diye :roflol:

kutsal damacanayı izledin mi, bak izlemediysen mutlaka izle, ben öldüm gülmekten..

Bahanemiz var ya yemek için,yiyelim tabii.Ama bana karnın midene baskı yapınca çok yiyemezsin diyordu annem.Kaçıncı aydan itibaren baskı yapacak ki:uhm:Benim midem hala herşeyi alıyor.Gerçi aralıklarla yiyorum,yani birden çok fazla yemiyorum ama normalde midem almayabilirdi bu kadar sık yemeyi.Sindirim sorunum olursa da açıyorum bir soda bişeyciğim kalmıyo dakkasındakaydirigubbakcemile3

kutsal damacana'yı izlemedim canım.DVD player yok bizde.Anca bilgisayardan izleyebiliyoruz DVD falan alırsak.O da sıkıcı oluyor.TV'de çıkınca izleriz artıkın.Belki kızımızla birlikte izleriz:1rolleyes:

A kızlar söylemeyi unuttum size.En son doktora gittiğimde bana prima'nın hazırladığı bir paket verdiler.Üzerinde 7.ay anne oluyorum paketi şeklinde birşey yazıyordu.Torbayı arabaya oturur oturmaz yırtıp açtım.İçinden Prima'nın hazırlaığı anne oluyorum DVD'si, E-Bebek dergisi,göğüs uçları ve pişiklere kullanmak için iki farklı eşantiyon krem,denemelik Bingo deterjan ve Ülker'den büyük bir zarfın içinde siz annelerin yanındayız tarzında birşeyler yazan bir mektup çıktı.Doğumgünü çocuğu gibi sevindim:dance:
Eve gelince DVD'yi eşimle birlikte seyrettik.Çok faydalı bilgiler var içinde.Daha çok bebek doğduktan sonra yapılması gerekenlerle ilgili.Bebeğin bizi nasıl gördüğü,nelere dikkat ettiği gibi bilgiler de var.Eşim en çok babası bebeğe masaj yaparkenki bölümü beğendiDoğunca babası masaj yapacak kızına.Anlaştık şimdidenyerimseniben
Sizden de böyle paket alan oldu mu?

aaaa ne güzelmiş ya, ben de istiyorum o paketten, nerden alırız nasıl buluruz biliyormusun

Bildiğim kadarıyla özel doktorlara veriyorlar.Reklam amaçlı hastalarına versinler diye.Almadan önce eşim ve benimle ilgili birkaç bilgi yazdılar bir forma.Yani paketin kime verildiğine dair.Bir daha gittiğimde sorarım başka nereden alınabilir diye.

Biz kitap okumak üzere yatağa gidiyoruz.Kızımla, seni ve oğlunu öptüka.s.:1hug:

slmm kızlar bende akşam daha önce yarım izlemiştim kutsal damacanayı izledim ama gülmekten karnıma kramplar saplandı bidaha bukadar gülmeme kararı aldım.bu arada sma mamalarının yarışmasından bebek mama tabağı geldi pek beğenmedim adam kaşığını falanda koyar ama olsun bedava taş atıp kolumuzmu yoruldu neyse herkese iyi pazarlar..

mrb kızlar.evde tadilat bitti çok şükür fakat pskolojikmen hiç iyi değilim.insanın eli değmeyince rahat edemiyor.yavruma bişi olmasın diye çok dikkat ediyorum,babamız kızımın odasını boyuyor.insan bir tuhaf oluyor yaaa,rabbim güldürsün yüzlerimizi.havada çok yağmurlu burda nerdesinizz kızlara.s.

merhaba kızlar inş herkesin haftasonu güzel geçiyordur.
ilkim bacım boşver yavaş yavaş yaparsın acaele etme yorma kendini.
bizde eşimle alışveriş merkezinden geldik.
acayip kalabalık mecbur kalmadan dışarı çıkmamak lazım millet deli gibi alışveriş yapıyo.
arabaları park etmeye yer bile yok :))))
hepinizi çok öpüyorum a.s.

evet son haftalarda dönüp dönmeme sorunları başka durumlarla karşılaşılabiliyor oyüzden sezeyan gerekeblir..
hakkında hayırlısı diyelim canım benimŞeniz
kordonlarımı kkesinlikle baglatmak istiyorum kesinlikle üretken bir bayanım :1rolleyes:ay şımardımmı ne2çocuktan başka istemezsen bak 3.cüyü dogurcam bu şekil en garantili çözüm oldugu için yaptırmak istiyorum kararlıyım çok..
çogu arkadaşlar 2tane normal dogum yapmışsın bunuda yap diyolar ama dinlemiyorum 4.cü bide gelirse
zaten bu hamile kalmadan önce o ay gidip sprey taktırcak ama spreyi taktıramadım çünkü hamile kalmıştım bile..

2dogumumda allaha çok şükür çok güzel geçti
ilk kızımın 4kilo250gram dogdu sancılarım geldi masaya çıkar çıkmaz dogdu,onun sancıları 3saat sürmüştü..
2kızımda 1buçuk saat sancım tuttu masaya çıktım orda 15dakika bekledikten sonra yani dogurmaya ugraştım ve 3kilo 800grm dogdu.ikinci daha zordu tabiki..
sancılar sizi korkutmasın güzel rabbim o an kolaylıgı veriyor .dogum sancılardan daha kolay geçiyor

slm kızlar. nasılsınız bakalım.
ben bu aralar çook yoğun olduğumdan takip edemiyorum sizleri. umarım yegenlerim ve sizler iyisinizdir.
cansum ve ben iyiyiz teyzeleri. son kontrolümde de kızım ters duruyordu. dr böle giderse sezeryan dedi ama ben bir çok yerde okudum u aylar ters durmaları normalmiş. benim dr da bahenemi arıyordur nedir anlamadım.
eh benim hazırlıklarda sekteye uğradı dönem başlayınca. ancak bayram tatili var önümde ve kayınvalidemlerde gelecek bize. cansumun bütün cicilerini yıkamayı düşünüyorum ve ütülemeyi. evet şimdiden yapacağım çünkü kasım başına kadar işlerden kafamı kaldıramam. sonrada iş yapamam sanırım.
sizleri ve meleklerinizi kocaman öperiz. iyi haftalar...

Canım bırak yapsın işte eşin.Biliyorum bana da zor geliyor eşim dahi olsa kendi yapabileceğim işi başkasına yaptırmak ama az kaldı.Bebeklerimiz doğduktan sonra tüm işleri yapabilecek güçte olacağız.O zaman telafi ederizyerimseniben
Ne güzel kızının odasını hazırlıyorsunuz.Biz zaten yeni taşındığımız için boyamayız odayı.Daha odaya koyacak tek bir eşya bile yok.

Bugün Huggies bebek bezlerinden aldık kampanyalı diye.Eve gelince dayanamadım,açıp bir tane bezi çıkardım.Bir anda onu bebeğime giydireceğim an geldi gözümün önüne.Çok garip oldumsenağlamaBebeğimiz olacağını idrak ettiğimiz anlarda eşim de ben de çok duygulanıyoruz.Kucağımıza almadan inanamayacağız herhalde.Allah'ım bu ne güzel bir duygudur.İsteyen herkese nasip et Yarabbim:Saruboceq:

Burası da dünden beri yağmurlu.Bereket geldi sonunda yağmurlar başladı:dance:hihoyyyt

selam kızlar, anca bilgisayarın başına geçebildim, bugün ilk defa yardımcı kadın aldım, tabi onla beraber ben de döndüm evin içinde. iftara da misafirlerim vardı, onlar da yeni gitti, etrafı toparladım biraz, bu saat oldu... aman yarın da işe gitcem, ben bu hafta sonundan bi şey anladıysam arap olayım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…