2008 Aralık Anneleri

Kız göbüşünlen bi de iftar mı hazırladın?İyi etmişsin ama yardımcı almakla.Yine de haftasonlarını kendine ayırmaya çalış bence.Çalışıyorsun çünkü.Dinlenecek vakit lazım sana.Gerçi sen evde de temizlik felan durmuyon ya...kaydirigubbakcemile2Sen şimdi erken de uyursun bu gecekaydirigubbakcemile3Yorulmuşundurmirmirmirmir

nerden baksan yine bir saati bulur yatmam, makinaya çamaşır atmıştım, onlar bi çıksın da asayım öyle yatacam -tatlicadiarzu- bu arada sütümü de içeyim :CüvCüv:
önümüzdeki hafta full tatil zaten hihoyyyt nası seviniyom anlatamam valla.
sen naptın bugün

A cidden bayram tatili olacak haftayahihoyyytGerçi bana hergün bayramkaydirigubbakcemile3
Ayıptır söylemesi ben bacaklarımı yoldum bugün zarzor-tatlicadiarzu-Dediğin el yordamı olayına da girdim biraz hazır başlamışkenSonra da güzel bir banyo yaptımve saçımın ucundaki kırıkları kestim biraz.Rapunzel gibi olmuştu saçlarım,belime kadar.İyi oldu kendine geldi saçlarım biraz.Şu yolma olayından kaynaklı belim ağrıyo hala.Yarına geçer herhalde.
Eşim gece uyuyamamış da gündüz güzelce uyudu.Bense mışıl mışıl uyumuşum.Sanki bebeği o taşıyor:roflol:Uyanınca alışverişe çıktık.Gelince de bir yemek yapmışım kociş tencereyi bitirdikaydirigubbakcemile3Hala sindiremedi yediğini yazıkkaydirigubbakcemile3

Ben çıkıyorum.Belimin ağrısından oturamayacağım daha fazla.Sen de Ogeday'ı çok yorma annesi.Öptük sizia.s.

günaydın kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti? ben yeni doğum yapmış bir arkadaşımı ziyarete gittim, yaa nasıl hoşuma gitti daha önce de birsürü arkadaşıma gitmştim doğumunda ama bu seferki haliyle daha bir anlamlı geldi bana :)

gunaydın kızlar
zeyno'cum keyfin yerine geldi umarım yeni gördüm yazdıklarını bak vivid sana bir doktor onermiş bir onu denesene böyle diktatör bir doktorla senin işin çok zor canım benim hepimizin psikolojisini bozdu adam valla...

slm kizlar uzun suredir yazmadim burda umarim herkes iyidir cok sukur bizdede hersey yolunda yarin seker yuklemem var bakalim nasil gececek hepinizi opuyorum aralik anneleri ve bebisleri:1hug::1hug:

günaydın kızlar ben sağlık ocağına gittim de bu sabah idrarımda protein çıktı ne anlama geliyo bilen varmı ordaki ebe dr konuş dedi ama bi fikri olan varmı

slm kizlar uzun suredir yazmadim burda umarim herkes iyidir cok sukur bizdede hersey yolunda yarin seker yuklemem var bakalim nasil gececek hepinizi opuyorum aralik anneleri ve bebisleri:1hug::1hug:

selam lora özletiyorsun kendini valla herkes iyi çok sukur biz de seni çokk opuyor iyi haberlerini bekliyoruz

merhaba kızlar.
umarım herkes iyidir.tabi meleklerinizde a.s.
vivid cim hiç bilmiyorum nedemek canım ama dr danışmalısın bence.
cocostar canım arkadaşım normalmi doğum yaptı?hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletirsin a.s.

daha iyiyim canim önerdiği dr gittim canim ben özel muayenehanesi var cok bilgili konforlu bir dr canim araştiriyorum canim şimdi bir kaç isim daha var kafamda

güzel haberlerini bekliyoruz canım.
gelir gelmez yaz.:1hug:

sagol cnm ama sonucu hemen verirlermiki bilemiyorum ya benim aklima takilan ben acliga hic gelemiyorum sabah saat 7 den hemen yemek yiyorum yoksa hemen midem bulaniyor bakalim buna nasil dayanacam gece 10dan itibaren birsey yeyip icmeyecekmisim su bile allah yardimcim olsun ne deyim

Eminecim senin bir sonraki yüklemen ne zaman canim bana dr bu cuma birdaha gel dedi yani 1 hafta oluyo ozaman birde cok erken gel dedi 4-5 saat aç kalman gerekcek dedi sana da böyle bişey denildimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…