- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.641
selam kızlar, anca bilgisayarın başına geçebildim, bugün ilk defa yardımcı kadın aldım, tabi onla beraber ben de döndüm evin içinde. iftara da misafirlerim vardı, onlar da yeni gitti, etrafı toparladım biraz, bu saat oldu... aman yarın da işe gitcem, ben bu hafta sonundan bi şey anladıysam arap olayım :bbo:
Kız göbüşünlen bi de iftar mı hazırladın?İyi etmişsin ama yardımcı almakla.Yine de haftasonlarını kendine ayırmaya çalış bence.Çalışıyorsun çünkü.Dinlenecek vakit lazım sana.Gerçi sen evde de temizlik felan durmuyon ya...kaydirigubbakcemile2Sen şimdi erken de uyursun bu gecekaydirigubbakcemile3Yorulmuşundurmirmirmirmir
slm kizlar uzun suredir yazmadim burda umarim herkes iyidir cok sukur bizdede hersey yolunda yarin seker yuklemem var bakalim nasil gececek hepinizi opuyorum aralik anneleri ve bebisleri:1hug::1hug:
slm kizlar uzun suredir yazmadim burda umarim herkes iyidir cok sukur bizdede hersey yolunda yarin seker yuklemem var bakalim nasil gececek hepinizi opuyorum aralik anneleri ve bebisleri:1hug::1hug:
bir soru da benden hafta sonu çok fena usutmusum acaip nezle oldum
ne yapmamı onerirsiniz?
gunaydın kızlar
zeyno'cum keyfin yerine geldi umarım yeni gördüm yazdıklarını bak vivid sana bir doktor onermiş bir onu denesene böyle diktatör bir doktorla senin işin çok zor canım benim hepimizin psikolojisini bozdu adam valla...
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
gelir gelmez yaz.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?