- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.661
sizin orda değşk uygulama demekki bana 4saatlik açlıkla yaptılar.sagol cnm ama sonucu hemen verirlermiki bilemiyorum ya benim aklima takilan ben acliga hic gelemiyorum sabah saat 7 den hemen yemek yiyorum yoksa hemen midem bulaniyor bakalim buna nasil dayanacam gece 10dan itibaren birsey yeyip icmeyecekmisim su bile allah yardimcim olsun ne deyim
merhaba kızlar.
umarım herkes iyidir.tabi meleklerinizde a.s.
vivid cim hiç bilmiyorum nedemek canım ama dr danışmalısın bence.
cocostar canım arkadaşım normalmi doğum yaptı?hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletirsin a.s.
merhaba kızlar.hafta sonu ızdırabından sonra çok yorulmuşum,sanki banada geliyordu nezle ama limonlu su içtim sıcak sıcak.bide onla uğraşmayalım ya.kızlar bu sabah rüyamda bebeğimin ayağını gördüm karnımdan çıkarmış.dün kızımın odası boyandıktan sonra eşimle farklı duygulara kapıldık.biranönce kucağıma almak istiyorum artık,eve neşe kaynağı gelcek az kaldı şurda kızlar,onlar bizim herşeyimiz olcak rabbim hayırlısıyla nasip etsin.
öpüyoruz kocaman kızımla sizleri teyzoşlarımıza.s.
ayni ruyayi bende gorfum tatlimm
bi keresindee karnimdan elii digerindede ayagini cikarmiss
nasil korkmustumm kesesi patladii artik yasamaz diyeee
uyandigimda cok sukur ruyaymis dedimmmhihoyyyt
bir soru da benden hafta sonu çok fena usutmusum acaip nezle oldum
ne yapmamı onerirsiniz?
maşllah gerçekten canım yaaaaacanım evet normal doğum yaptı ama öyle anlattı ki şaştım kaldım. aslında hamilelere böyle şeyler duıymak iyi geliyor. arkadaşımın suyu gelince hiç paniklemedim diyor ağrı 5 dk da bir gelene kadar beklemiş evde sakince. hatta bu arada çamaşır sermiş vs. günlük işler işte. dedi ki herşey sakin olmaktan geçiyor. sen sakin olursan bebeğin de rahat oluyor dedi. hastaneye gittiğinde 3 dk bire inmiş ağrıları. yaklaşık 45 dk da 3 dk da bir olmuş ve sonra masaya almışlar. kolayca da doğum yapmış MAşaAllah darısı başımıza canlarım. ben hamilelikte diğer doğum yapmış insanların kötü anılarını abarta abarta anlatmalarından hiç hoşlanmıyorum açıkçası. insanı korkutmak ister gibi.
maşllah gerçekten canım yaaaaa
rabbim bizede böyle doğum nasip etsin inş:sm_cool:
hık deyince doğuralım bebişlerimizi kucağımıza alalım inş
ayyy emineciğim alemsinsırnaşık şeyhık diyince inşallah çıkarırız
günaydın kızlar ben sağlık ocağına gittim de bu sabah idrarımda protein çıktı ne anlama geliyo bilen varmı ordaki ebe dr konuş dedi ama bi fikri olan varmı
goldgelb senin bel ağrıların ne alemde canım. anlattığım hareketi uygulayabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?