2008 Aralık Anneleri

Merhaba güzel Aralık annelerihihoyyyt

Grip olan arkadaşlar geçmiş olsun.Bol C vitamini almamız gerekiyor kış aylarında.Brokoli kiwi yiyebiliriz şu anda.Çıkınca da bol portakal.

Lora arkadaşının doğumu çok güzel bir örnek gerçekten.Ben de ona katılıyorum.Kesinlikle sakin olmalıyız.Darısı bizim başımıza.

Benim de yatakta dönerken belime çok ağrı giriyor.Diğer tarafa dönünceye kadar oflayıp pufluyorum.Genede biraz fazla ayakta kaldığım yada ev işi yaptığım zamanlarda oluyor.Yorulmamamız lazım sanırım.

Doru bahsettiğin hastanenin adını hatırlıyor musun?Haberleri izlemedim hiç bugün.

kız emine sana bir soru sorduk kaç saattir bekliyom cevap verceksin diye tık yok :1no2::dilcikar:valla yoksa sorularıma cevap vermek mi? istemiyon:çok üzgünüm:

canım hastane izmir tepecik devlet hastanesiymiş.yalnış hatırlamıyorsam

merhaba arkadaşlar grip aşısı olacakmısınız bu yıl? kimi dr olabilir diyor kimisi sakıncalı diyor.ben her yıl oluyorum bu yıl kararsız kaldım.

Eminecim senin bir sonraki yüklemen ne zaman canim bana dr bu cuma birdaha gel dedi yani 1 hafta oluyo ozaman birde cok erken gel dedi 4-5 saat aç kalman gerekcek dedi sana da böyle bişey denildimi

Eminecim senin bir sonraki yüklemen ne zaman canim bana dr bu cuma birdaha gel dedi yani 1 hafta oluyo ozaman birde cok erken gel dedi 4-5 saat aç kalman gerekcek dedi sana da böyle bişey denildimi
bana 20gün sonra yaparız dedi ama ben bayramdan sonra gidicem tekrar.çok düşünmüyorum ben sende düşünme canım.
açlık faln okonuyla ilgili bişey demedi.
yine ben akşam enson yerim sabah aç giderim.hormon testide yaptırmak istiyorum tiroid için bana hiç yapımadı.:1hug:

ANLADIM CANIM BANA GENE BİRSÜRÜ TEST YAPILDI AŞIRI DERECE KANSIZLIK CIKTI KAN HAPINI 2'YE CIKARDI DİGERLERİ NORMAL DEDİ fisfisfis
VALLA BİZİM DR HER GİTTİĞİMDE TEST İSTİYOR HERAY DÜZENLİ BİR ŞERKİLDE 2-3 TÜP KAN VERİYOM SONRA SONUÇLARINA BAKIP ONA GÖRE YORUM YAPIYO GÖRSEN KOLLARIM HARŞTA GİBİ OLDU MOSMOR :bbo:

canım yaaaaaa kıyamam.
bu kan alana bağlı bence.kardeşimin çalıştığı hastanede kan verdiğimde benimde kollarım mosmor oldu ama en son yaptırdığımda hiç morluk olmadı.yapan kişinn tecrübesine bağlı sanırımsüprizzzzz
hayırlısıyla bebişlerimize alalımda inş sonra kan faln vermeyiz kaydirigubbakcemile5
çok öpüyorm seni ve elifnazıkaydirigubbakcemile2

galiba tepecik hastanesi tam emin değilim ama bir internetten bakayım

Orasıysa normal çünkü inanılmaz kalabalık bir hastane orası.Benim doktorum gündüz orada çaılıyor.Günde yüzlerce hamile kontrole geliyormuş ve ultrason cihazları yetmediği için yenilerini sipariş edeceklerini duydum en son telefonda konuşurken.Doğum sayısı çok olunca ölüm sayısı da o oranda çok olur tabii ki.Sadece ilk testimi orada yaptırmıştım ssk karnemle.Özel sigortamın süresi başlamamıştı o zaman daha.Gayet ilgili herkes.Normal devlet hastanelerine göre daha hızlı hizmet veriyorlar.Orada daha önce doğum yapan tanıdıklarım da var.Yani medya abartacak birşey buldu mu atlıyo hemen.Ben haberlere de pek güvenmiyorum artık.Böyle şeyleri duyup moralinizi bozmayın derim.

Zeynep'cim son zamanlarda çok fazla yazmıyorsun sanki.Ya da eski neşen mi yok anlamadım.Yeni bir doktor bulduğunda daha canlı olacağını umuyorum.Öpüyoruz seni kızımla baka.s.

bende haberlerde yeni izledim yazık yaa yeni doğan ünitelerindeki bebeişlere sanırım prematüre bebekler off allahım oturdum ağladım bide korusun rabbim hepimizi yavrularımızı kızlar bende bel ağrısından çok şikayetçiyim kopuyo resmen bide bugun 7 saat dersim vardı mahvoldum resmen dahada izine çok var ama gun gunden ağır geliyo

ceyrem canım dikkat et kendine canım.benimde belim çok ağrıyo bu aralar.
uzandığım yerden kalkamıyorum eşim kaldırıyo :))
öpüyorum seni ve oğluşunu a.s.

ceyrem canım dikkat et kendine canım.benimde belim çok ağrıyo bu aralar.
uzandığım yerden kalkamıyorum eşim kaldırıyo :))
öpüyorum seni ve oğluşunu a.s.

bizde sizi öptük canım..kızlar bu arada çok sık idrara çıkan varmı ben utanmasam tuvalete çadır kurcam sanki aslında pek bişeyde çıkmıyo ama illaki bi gidicem çünkü bebiş oynadıkça baskı hissediyorum alt tarafa doğru bazen korkutuyo beni sizlerde durum nasıl

ceyrem canım bende sık çıkıyorum.şimdi soğuklarda başladı üşütüyoruz felan derken daha sık gitmeye başladım.özellikle gece illaki gitcem,sonrada uykum kaçıyor zor uyuyorum.alt tarafa doğru baskı yapıyo tabi yapmaz mı,korkulcak bişi değildir canım panik yapma emi.öptüm

dua edin kızlar..senağlama

yarın alttan muayene olucam.. doktor bendeki bir takım belirtilerden şüphelendi.. ilk başta canımın yanacağından korktum, daha sonra henüz bebeğim için 1 patik bile alamamışken doktorumun bana yatacaksın demesinden korkmaya başladım..inşallah rahimde açılma yoktur inşallah korktuğum başıma gelmez.. inşallah kalan sürelerimi yatarak geçirmek zorunda kalmam..daha bebeğimin beşiğini almaya gidicez duvar süslerini minik minik kıyafetlerini.. Allahım sen bütün bunlardan mahrum bırakma beni.. önce bebeğime sağlık sonra bana güç ver ..amin.. bu gece bana uyku yok..canımın yanması umrumda değil.. dua edin bizim için olmazmı..:çok üzgünüm:

canım benim, aklına kötü şeyler getirme, hayırlısıyla git muayeneni ol, sorunsuz bi şekilde gel, ben de merak ettim şimdi, gönlünü ferah tut.

nurgun canın niye yanıcakki muayenede merak etme dr banada sıkça alttan vajinal bakıyo ama ööle ağrı acıda olmuyo bişi yoktur umarım sağlık haberleri ile inşallah daha dur annesi yapıcak çok işimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…