- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.681
canım hastane izmir tepecik devlet hastanesiymiş.yalnış hatırlamıyorsamMerhaba güzel Aralık annelerihihoyyyt
Grip olan arkadaşlar geçmiş olsun.Bol C vitamini almamız gerekiyor kış aylarında.Brokoli kiwi yiyebiliriz şu anda.Çıkınca da bol portakal.
Lora arkadaşının doğumu çok güzel bir örnek gerçekten.Ben de ona katılıyorum.Kesinlikle sakin olmalıyız.Darısı bizim başımıza.
Benim de yatakta dönerken belime çok ağrı giriyor.Diğer tarafa dönünceye kadar oflayıp pufluyorum.Genede biraz fazla ayakta kaldığım yada ev işi yaptığım zamanlarda oluyor.Yorulmamamız lazım sanırım.
Doru bahsettiğin hastanenin adını hatırlıyor musun?Haberleri izlemedim hiç bugün.
kız emine sana bir soru sorduk kaç saattir bekliyom cevap verceksin diye tık yok :1no2::dilcikar:valla yoksa sorularıma cevap vermek mi? istemiyon:çok üzgünüm:
bana 20gün sonra yaparız dedi ama ben bayramdan sonra gidicem tekrar.çok düşünmüyorum ben sende düşünme canım.Eminecim senin bir sonraki yüklemen ne zaman canim bana dr bu cuma birdaha gel dedi yani 1 hafta oluyo ozaman birde cok erken gel dedi 4-5 saat aç kalman gerekcek dedi sana da böyle bişey denildimi
ANLADIM CANIM BANA GENE BİRSÜRÜ TEST YAPILDI AŞIRI DERECE KANSIZLIK CIKTI KAN HAPINI 2'YE CIKARDI DİGERLERİ NORMAL DEDİ fisfisfis
VALLA BİZİM DR HER GİTTİĞİMDE TEST İSTİYOR HERAY DÜZENLİ BİR ŞERKİLDE 2-3 TÜP KAN VERİYOM SONRA SONUÇLARINA BAKIP ONA GÖRE YORUM YAPIYO GÖRSEN KOLLARIM HARŞTA GİBİ OLDU MOSMOR :bbo:
galiba tepecik hastanesi tam emin değilim ama bir internetten bakayım
ceyrem canım dikkat et kendine canım.benimde belim çok ağrıyo bu aralar.
uzandığım yerden kalkamıyorum eşim kaldırıyo :))
öpüyorum seni ve oğluşunu a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?