2008 Aralık Anneleri

nurgüncüğüm canım korkma.görürsün güsel haberler alcaksın.ve sonuçta bizde ilerleyen aylarda alttan muayene olcaz,bunun kaçışı yok canım.yapacağamız bu aylarda dinlenmek,ağır kaldırmamak,ani hareketler yapmamak.ben bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu öğrenince çok üzüldüm,hiçbişi yapamıcam alamıcam bebeğime diye çok üzüldüm gerçekten.son gidişimde dr.rahim ağzı kapalı diyince dünyalar benim oldu.allahtan ümit kesilmez canım.rabbim yanında olsun.ve kadınız her acıya katlanacaz canım,özellikle o çatala yatmanın kaçışı yoksenağlama.öpüyoruz senia.s.

bende yarın bişilere bakcam kızlar.bebeğime şifonyer düşünüyorum yanındada beşik.gezerken mağzalarda otura otura soluk alırım artık.akşama görüşürüz canlarım.

Nurgün'cüm bozma moralini.Acıyacak diye düşünüp de sıkma kendini.İyi olacağını düşün iyi olsun.Yarın haber vermeyi unutma.Merakta bırakma olur mu?

günaydın güzel aralık anneleri:CüvCüv:
şeker testimin 100gr kızımla atlattık çok şükür biraz dikkat ama herşey yolunda dedi doktorum:Saruboceq:
zeynepcim ilgin için tekrardan çok teşekküra.s.:1hug:

nolcak canım arkadaşım bende sana teşekkür ederim benimle bazı şeylerini paylaştığın için kızımla öpüyorum senia.s.

günaydın kızlar,

nasılsınız bugün?

zeren canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Dikkat et kendine.

Nurgünün yazdıklarını şimdi okudum, bu gün kaçta acaba muayenesi, gelir gelmez yazsa bari merak ederim. İnşallah herşey yolundadırda güzel haberler getirir bize,

Eminem, burdayım bacım, işler yoğun biraz doğum iznine çıkmadan önce yetiştirmem gereken işler var. onlara yoğunlaştım. Artık doğum iznimde evden bol bol yazışırız :)))))))

canım arkadaşlarım yazıklarınızı okurken bir taraftan yüreğim serinledi diğer taraftan göz yaşlarımı tutamadım.. desteğiniz için her birinize ayrı ayrı çok teşekkürler ederim..bugün öglenden sonra gidicez akşam haber veremeyebilirim annemlerde kalıcam .. yarın ilk fırsatta yazarım sonucu.. ayrıca zeynepcim dün akşam verdiğin moral için sana ayrıca teşekkürler bütün gece söylediklerini düşündüm iyiki varsın dostum.

zeren cim kankim gözün aydın canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim .. darısı diğer şekerci kızların başına inşallah..Allah hep yüzünü güldürsün canım bebeğinde sende her zaman sağlıklı olun.. serramı çok öpüyorum ..

kızlar bana akıl verin,

ben ne zamandır bayram tatilini iple çekiyorum yatacağım, dinleneceğim 9 gün diye,

ama akşam ne oldu? eltim telefon etti bayramda size gelmeyi düşünüyoruz diye ((( memleketten gelecekler. en az 5-6 gün kalırlar tamam misafir sevmediğimden değil ama ben nasıl dinleneceğim?

benmi gitsem memlekete (bursaya) acaba, biz gidersek en fazla 2 gün kalır geliriz, tatilin geri kalanı benim olur. ama uzun yolada çıkmak istemiyorum napacağım yaaaa akşamdan beri sinir oldum, bu halimle kaç gün misafir ağırlayamam ben ((((

selam kızlar nasılsınız..
nurgüncüm yarın güzel haberlerini bekliyoruz..
zeren arkadaşım seninde sonuçların güzel çıkmasına sevindim
zeamays arkadaşım çalışan bir anne adayı larak dinlenmek seninde hakkın tabi
sanırım istanbulda oturuyosun..istanbul bursa arası çok uzun bir yol degil.ferbotada bindinde yürürsün çünkü doktorlar arabayla bir yere gidildinde 2-3 saate bir durup 5.10dakika yürümelerini tavsiye ediyolar.
bence gel bursaya,misafirlerinede söle biz müsait degiliz bursaya gitçez de.hiç bişey senin rahatlıgından önemli degil şu an için.senin şimdi hizmete ihtiyacın var..
çokmu bencil oldum ne ..ama tatile sen git bence..2günden sonrada evinde dinlenirsin.hepimiz misafiri çok seviyoruz hamilelikte gerçekten zor..

kızlar bende dün tetanoz aşımı oldum..bir önceki tetanoz aşımı 15yıl önce olmuştum.dün belki kolunda agrı yapabilir dediler ama hiç agrı falan yapmadı şükür..yanlız mide kaynaması çok oluyor bende doktorumun tavsiyesinle sade soda içiyom iyi geliyor..
öpüyorum hepinizi

Kızlar size bişi sorucam. Havalar aniden soğudu ve ben yazlık giysilerle kalakaldım. Kıyafet işini nasıl hallettiniz. Açıkçası ben çok fazla hamile giysilerine yatırım yapmak istemiyorum. Ama bu 3 ay da nasıl geçer bilemiyorum. Sizler bu konuyu nasıl hallettiniz?

Ya kizlar hepiniz teker teker güzel haberler aliyorsunuz neolur banada dua edinde bende cuma günü gizel haberlerle döneyim kendi kendime söz verdim morelimi bozmicam diye ama bazen karamsar olabiliyorum

canım bende pazar günü mevsimlikleri çıkardım ama benimkiler bana hiç uymuyor eşofmanlarım hariç onlarlada işe gelemem
geçende bayram için pantalon aldım 2 tanede üst var uzun kol ama işe gelince kıyafet lazım bende bilmiyorum ne yapacam klasik bir kapalı ayakkabıda şart ama hepsi kalacak sonra
anlıyacagın aynı dert şuan bendede var:sm_confused:

nurgüncüm hiç canını sıkma, inşallah herşey yolundadır, dualarımız seninle,
herşey normal çıkacak allahın izniyle, sen de bebişine kendin alacaksın kıyafetlerini

zeren, geçmiş olsun atlatmışsın şeker kabusunu, sıra bizde o zaman
zeynep sen neden bu kadar tedirginsin, senin de hayırlısıyla herşey normal çıkacak, zaten şu ara dikkat etmiyormusun?? cuma günü iyi haberlerle gel inşallah

valla haklısın canım, bende bencil olacağım, giderim bursaya 2 gün, sonrası benim olur dimi ama :1rolleyes: teşekkürederim.

benim geçen kıştan kalma bir kaç büyük uzun hırkam vardı. şimdi oluyor altına badi giyiyorum. hallediyorum. bide eşimin kazaklarına göz diktim ihtiyaç olursa onları giyeceğim. bi montum vardı önü kapanmıyor ama sırtımı sıcak tutuyor. önede şal falan geçiriyorum onuda hallettim. ayakkabıda sıkıntı yaşamıştım ama eski bir spor ayakkabım vardı kalıbı büyükmüş oda oluyor ayağıma. bağcıklarını bağlamıyorum.bir kaçtanede hamile kotum var. yani anlayacağın idare edeceğiz 2 ay napalım.

sende eşinin dolabına bir gözat canım muhtemelen bişeyler bulursun.

Byatacim valla bende senin gibiyim havalar sogudu üzerime giycek hirka bulamiyorum hepsi göbekten olmuyo canim ayakkarim şişti yazin terlik falan derken hallettik ama şimdi şart
zeamays'cim sen buldun careni ben napcam 6-7 gün kaynananin orda
gelene gidene hizmet et bakalim işin yoksa offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…