- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.701
günaydın güzel aralık anneleri:CüvCüv:
şeker testimin 100gr kızımla atlattık çok şükür biraz dikkat ama herşey yolunda dedi doktorum:Saruboceq:
zeynepcim ilgin için tekrardan çok teşekküra.s.:1hug:
Ya kizlar hepiniz teker teker güzel haberler aliyorsunuz neolur banada dua edinde bende cuma günü gizel haberlerle döneyim kendi kendime söz verdim morelimi bozmicam diye ama bazen karamsar olabiliyorum
Kızlar size bişi sorucam. Havalar aniden soğudu ve ben yazlık giysilerle kalakaldım. Kıyafet işini nasıl hallettiniz. Açıkçası ben çok fazla hamile giysilerine yatırım yapmak istemiyorum. Ama bu 3 ay da nasıl geçer bilemiyorum. Sizler bu konuyu nasıl hallettiniz?
canım dualarım seninle:saruboceq:
Hiç canını sıkma:cüvcüv:
dua edin kızlar..senağlama
yarın alttan muayene olucam.. doktor bendeki bir takım belirtilerden şüphelendi.. ilk başta canımın yanacağından korktum, daha sonra henüz bebeğim için 1 patik bile alamamışken doktorumun bana yatacaksın demesinden korkmaya başladım..inşallah rahimde açılma yoktur inşallah korktuğum başıma gelmez.. inşallah kalan sürelerimi yatarak geçirmek zorunda kalmam..daha bebeğimin beşiğini almaya gidicez duvar süslerini minik minik kıyafetlerini.. Allahım sen bütün bunlardan mahrum bırakma beni.. önce bebeğime sağlık sonra bana güç ver ..amin.. bu gece bana uyku yok..canımın yanması umrumda değil.. dua edin bizim için olmazmı..:çok üzgünüm:
canım bende pazar günü mevsimlikleri çıkardım ama benimkiler bana hiç uymuyor eşofmanlarım hariç onlarlada işe gelemem
geçende bayram için pantalon aldım 2 tanede üst var uzun kol ama işe gelince kıyafet lazım bende bilmiyorum ne yapacam klasik bir kapalı ayakkabıda şart ama hepsi kalacak sonra
anlıyacagın aynı dert şuan bendede var:sm_confused:
selam kızlar nasılsınız..
nurgüncüm yarın güzel haberlerini bekliyoruz..
zeren arkadaşım seninde sonuçların güzel çıkmasına sevindim
zeamays arkadaşım çalışan bir anne adayı larak dinlenmek seninde hakkın tabi
sanırım istanbulda oturuyosun..istanbul bursa arası çok uzun bir yol degil.ferbotada bindinde yürürsün çünkü doktorlar arabayla bir yere gidildinde 2-3 saate bir durup 5.10dakika yürümelerini tavsiye ediyolar.
bence gel bursaya,misafirlerinede söle biz müsait degiliz bursaya gitçez de.hiç bişey senin rahatlıgından önemli degil şu an için.senin şimdi hizmete ihtiyacın var..
çokmu bencil oldum ne ..ama tatile sen git bence..2günden sonrada evinde dinlenirsin.hepimiz misafiri çok seviyoruz hamilelikte gerçekten zor..
Kızlar size bişi sorucam. Havalar aniden soğudu ve ben yazlık giysilerle kalakaldım. Kıyafet işini nasıl hallettiniz. Açıkçası ben çok fazla hamile giysilerine yatırım yapmak istemiyorum. Ama bu 3 ay da nasıl geçer bilemiyorum. Sizler bu konuyu nasıl hallettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?