2008 Aralık Anneleri

canım merhaba çok sevindim sonucun iyi çıkmasına.darısı benim gibi tüm şekercilerin başına çoköptümm canım serrayada öpücükler:1hug:

zeynepciiim ben şimdi kendi kendime planlar yapıyorumda bakalım doktor ne diyecek yola çıkma dinlen derse napacağım? gidemem o zaman. ben gidemezsem onlar gelir oooofffffff of

dünürüm hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5
bende aynı senn gibi eşimin dolabına göz diktim çok güzel kazakları varmış eşimin süper yaaaaaahihoyyyt
kollarınıda yukarı çekiyorum ohhh mis gibi oluyorr
şurda 2ay kaldı mümkünse yeni bişey almamak lazım ama.
ayakkabı işi almamak olmaz. eşimizinkileri giyemeyizzz:roflol:

zeynepciiim ben şimdi kendi kendime planlar yapıyorumda bakalım doktor ne diyecek yola çıkma dinlen derse napacağım? gidemem o zaman. ben gidemezsem onlar gelir oooofffffff of
ya ben millete hayret ediyorum haaaaa ben birinin evine gitsem 1gece kalıp dönerim duramam rahat edemem.millet nasıl öyle 5-6 gün kalıyor aklım ermiyorr.
.çok rahat insanlar var çooook:1no2:

canım merhaba çok sevindim sonucun iyi çıkmasına.darısı benim gibi tüm şekercilerin başına çoköptümm canım serrayada öpücükler:1hug:

canım iyi dileklerin için çok teşekkür a.s.
diliyorumki tüm hamişler sorunsuz bebeklerine kavuşsun:Saruboceq:
özellikle aralık ayı anneleri düşünün ALLAH'ın izniyle kurban bayramında bebeklerimizle olacagız az kaldı kızlar biraz sabır:CüvCüv::ecrin_bebek:

Merhaba

ZeaMays tatlım,ben de ağustos ayında İstanbul'a gittim.6 eylülde de tekrar Bursa'ya geldim.Ben,İnegöl'de oturuyorum.Bursa'dan sonra da yola devam.ALLAH'tan feribot var da inip yürüyebiliyoruz,dinleniyoruz.Ayaklarımız bacaklarımız da açılıyor,dinleniyoruz. Ben,otobüsle gidip geliyorum.Ekimde ve kasımda yine gideceğim.Yine aynı şekilde yolculuk olacak.Ayaklarım da şişme olmuştu.Ben,size göre çok erkenden şişkinlikle karşılaştım.Temmuz ayından itibaren beni oldukça zorluyor.Buna rağmen zorunlu olarak gidip gelmem lazım.Senin avantajın daha gençsin,daha zayıfsın.Ve çalıştığın için de bedenin ev hanımlarına göre daha dinamik,daha aktif.Bizler ne kadar da olsa sizler kadar yorulamayız,iş daha stressli.Bizlerin,yorulunca dinlenme ve uyuma fırsatı çok.

Yani;sen güzel düşüncelerle yola çık arkadaşım.Hayırlısıyal hiçbir şey olmayacak, martıların sesleri arasında simit atarak güzel bir yolculuk yapacaksın.İnşallah,feribot sırasında çok beklemezsiniz. :1hug:

Hayırlısıyla gönlünden geçtiği gibi güzel bir tatil dileriz.Sevgiler.:1hug:a.s.

zemays sen de inşallah dilediğin gibi bir bayram geçirirsin bol bol dinlenerek, sen doktora sormadan bir yere gitme sakın ha

ya ben millete hayret ediyorum haaaaa ben birinin evine gitsem 1gece kalıp dönerim duramam rahat edemem.millet nasıl öyle 5-6 gün kalıyor aklım ermiyorr.
.çok rahat insanlar var çooook:1no2:

sorma canım yaaa bende en fazla 1-2 gün kalır dönerim

5-6 gün kalmanın ne anlamı varki

bide ben onlarla öyle dışarı çıkıp gezememde

evde öyle kukuman kuşu gibi birbirimizin yüzüne bakar otururuz artık

sağol canım,

ikiz gebelik olduğu için doktorum daha hassas mesela bana 30. haftadan sonra çalışmanı istemiyorum dedi. çalışmama izin vermeyen doktor yolculuğa izin verirmi bilmiyorum arife günü kontrolüm var ne diyecek bakalım. inşallah sorun yokturda bende istediğim gibi bir tatil geçiririm. bu tatili çok bekledim çünkü. heba olmasını istemiyorum senağlama

çok teşekkürederim bende yarı bursalı sayılırım dimi (eşimden dolayı) hemşehriyiz yani :)))))))

kızlar biraz gülelim dedim :roflol:Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrı'nın huzuruna çıkarlar... Tanrı der ki: "Erkekler 2 sıra olsun; bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Ayrıca bütün kadınları cennete aldım; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi.." Böylece kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Bir bakar ki karıları tarafindan yönetilen erkeklerin sırası 100 km.'den uzun; ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor. Tanrı diğer sıradakilere çok kızar: "Kendinizden utanın!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yarattım ve şuraya bakın, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmuşsunuz. Bakın bir tek erkek kulum şu yan sırada tek başına gururla dikiliyor. Ondan ders alın! Oğlum, sen anlat bunlara, sen ne yaptın da "karılarını yöneten erkekler" sırasında bir tek sen oldun?" Ve adam cevap verir: - "Bilmem... karım bana burda durmamı söyledi"

ben begendim hadi keyiflenin biraz kızlar kıyamam size:1hug:

:roflol::roflol: naniknanik

Allah iyiliğini versin emi :roflol:

bide zeren senin şu takvimdeki yazıya çok güldüm. senin bebiş ne demiş öyle paris le nicky hiltonun toplamından daha fazla beyin hücresi varmış :roflol::roflol: yerim ben onun aklını

zeacım takvimi ben beceremedim başka bir arkadaş yaptı bende fazla istekte bulunamadım kaydirigubbakcemile3
zekidir çok şükür kızım hele anasına benzerse yandı erkekler hepsini darmadagın eder zekasıylakafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol:

(aman babamız duymasın oda bizi darmadağın eder)

:roflol::roflol:

yandı baba desene evde iki zeki hatunla nasıl başedecek kaydirigubbakcemile5 ya bizim baba napacak bakalım 3'e 1 kaydirigubbakcemile5:lepi:

Son düzenleme:
canım ben gitmesem onlar gelecek napacağız ((

acil eylem planına geçmeliyim hemen :)))

Kıyamam sana yaa :1hug: İyi de tatlım,dr.un sana dinlenmelisin dedikten sonra ve siz bunu misafirlerinize söyledikten sonra yine mi gelirler?Zor bir durum,ama daha o günlere çok var.Moralini bozma hemen.Kendi aracınızla olduktan sonra,sık sık mola verseniz belki dr.izin verir.Zaten erkenden yola çıkıldı mı sık sık dinlenmelerle rahatlık olacaktır.
Aaa aklıma geldi :))) :teytey: Yenikapı'dan hızlı feribot ile Yalova'ya gelirsiniz.O şekilde ve kendi aracınız varsa daha rahat olur.Siz dr.a bunu da söyleyin.Hızlı feribot seçeneği de var.

Hayırlısı ALLAH(CC)tan tatlım.Gelecek olanlar da ailenizden ve eminim ki yardımcı olurlar,halini gördükçe de zorlamazlar seni.Sen de kendini zorlama,zaten de o halde çok birşey yapamazsın.Ben,oğlumda çok sorun yaşadım ve bunda da yaşıyorum.Ne olursa olsun bizler annelerimiz,anneannelerimiz gibi değiliz.Ne tosuncuklar normal yolla yaşama merhaba demişler.Hele ki o zamanların şartlarında.Maalesef bizlerde de durum böyle.

Hayırlısıyla herşey çok güzel olacak.Sevgiler.:1hug:a.s.

ayyy kızlar arkadaşlarım bana yollamış dün keyifleneyim diye bende begendiklerimi sizinle paylaşayım istedimkaydirigubbakcemile3
güzel annelerin yüzleri gülsün diyesırnaşık şey
Düğün gecesi kayınpeder damatla dalga geçiyormuş:
- Bakalım
demiş,
- Aslanlar gibi gerdeğe bu gece mi gireceksin yoksa fareler gibi ertesi geceyi mi bekleyeceksin?
Damat sırıtarak cevap vermiş:
- Ben tilki gibiyimdir efendim, dün gece girdim ...

1de bu:roflol:

Tren kompartımanında üst yatakta yatan adam tam dalıp gitmek üzereydi ki, alt yatakta yatan orta yaşlı kadının sesi duyuldu: "Afedersiniz beyefendi" dedi kadın. "Çok üşüdüm. Acaba bana bir battaniye bulabilir misiniz?" Adamın uykusu da, keyfi de kaçmıştı."Daha iyi bir fikrim var" diye homurdandı, "evliymiş gibi yapmaya ne dersiniz?" Önce mahçup bir kıkırdama duyuldu alt yataktan... Sonra da, "Harika bir fikir" dedi kadın, "Ben mi oraya geleyim, yoksa siz mi buraya inersiniz?" - "Hiçbiri" dedi adam, "Kalk, kendi battaniyeni kendin al..."
:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:

yandı baba desene evde iki zeki hatunla nasıl başedecek kaydirigubbakcemile5 ya bizim baba napacak bakalım 3'e 1 kaydirigubbakcemile5:lepi:

sizin babanın hali içler acısı 3 tane birbirinden güzel,akıllı bayan yandı diyorum-tatlicadiarzu-

işte canım mesele ordaya nasıl insanlara gelmeyin dinlenmem gerek diyebilirimki. insanları kırmaktan çok korkarım ben. haklısın gelenler yabancı değil ama yalnız olduğun gibi yatıp uzanıp dinlenemeyeceğim. Dur bakalım hayırlısı doktoru aradım az önce arife günü olan randevumu bu cumaya aldırdım. konuşacağız gidebilirsin derse hemen deniz otobüsünden yer ayırtacağım. Pendik yalova deniz otobüsü yakın bize (annemlerde pendikte oturuyor zaten. ) annemlerle bayramlaşıp hemen feribota bineriz yer bulursak inşallah.

çok nazlıyız dimi canım, ama napalım şimdiki şartlarda böyle, çok rahat bir hamilelik geçiremiyoruz annelerimiz gibi. Yapay bir hayat yaşıyoruz çünkü. Çok dikkat etmemiz gerek. ve insanlarında anlayışlı olması gerek.

sen istanbula iş sebeiylemi sık gelip gidiyorsun canım? merakımı mahsur gör. kasımdada geleceğini yazmışsında en ağır zamanlarımız olacak o tarihler dikkat et kendine. :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…