- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.741
sizin babanın hali içler acısı 3 tane birbirinden güzel,akıllı bayan yandı diyorum-tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu- güzelliğe bişey diyemem ama akıllı karıyımdır ben -tatlicadiarzu- kızlarımda bana benzerler inşallah kaydirigubbakcemile5 :lepi::lepi:
kızlar allah muhabbetinizi artırsın....
benim uykusuzlukla başım dertte, uykudan gözlerimi açamıyorum ama yine de uyuyamıyorum, bir türlü dinlenemiyorum yaa... dün yine sabah ezanıyla yattım, erkenden de kalktım, bugün de sevk aldım belki erken gelirsem uyurum diye ama yine uyuyamadım...
bi de her şeye ağlıyorum, hem de ne ağlamak, öyle hıçkıra hıçkıra -tatlicadiarzu- hafta sonu kanepeler koltuklar yıkandı, dün gece eşime şu koltukların kenarlarını monte ediver dedim, sonra yaparım dedi, bi bastım çığlığı kaydirigubbakcemile3 valla elimde değil, bi taraftan ağlayıp bi taraftan güldüm.. garibim de beni avutuyo " aşkım hamilesin ya hormonlardan " diyo, sanırsınız kendisi kadın doğum uzmanı kaydirigubbakcemile3
bi de herhalde temizlik hastası oldum ben, dün sabah 4,5 a kadar temizlik yaptım kafamçokkarıştı , üstüne erken doğum yapmazsam iyi
sivaslı olup da güzel olmayan bir kadın görmedim a.s.
elifciiim farkındayız canım uykusuzluğunun geceleri buranın nöbetini edolinayla sen devralıyorsun :roflol::roflol:
kız gece gece adamceğizden koltuk kenarını yapmasını istersen tabi sonra der. allah iyiliğini versin emi. sen uyuyamıyorsun bırak adam uyusun bari. bunda ağlayacak ne var. allahtan anlayışlıymış eşin :lepi:
kendinide temizlikle fazla yorma, bırak nasıl olsa yine kirleniyor (benim felsefem) canım ciddi söylüyorum çok eğilip doğrulma en dikkatli olmamız gereken zamanlar bunlar, dikkat et kendine ve bebişimize.
kızlar herkese iyi günler, birazdan doktora kontrole gidiyorum, oğlum ne kadar olmuş onu öğreneceğim, umarım şekerden dolayı bir problem yoktur, çünkü insüline rağmen son günlerde düşürmekte çok zorlanmaya başladım
kızlar herkese iyi günler, birazdan doktora kontrole gidiyorum, oğlum ne kadar olmuş onu öğreneceğim, umarım şekerden dolayı bir problem yoktur, çünkü insüline rağmen son günlerde düşürmekte çok zorlanmaya başladım
önceden ben de temizliği şöyle bi üstünden üstünden yapıverirdim, ama şimdilerde ne olduysa ben de anlamadım, her gün evi süpürüp silmeden rahat edemiyorum, mutfak tezgahı, masa domestosla yemekten önce, sonra, iki saat sonra habire silip duruyom, burdan önce kaldığım evde çok çektim, nem rutubet, su basması ve çeşitli kokular.. işte o koku burnumdan hiç gitmiyor, ben de güya o kokuyu almamak için sürekli temizlik yapmak zorunda hissediyorum.. aklım da hep temizlikte kaldığından uyuyamıyorum... ayy bi de psikolojik danışmanım heee :roflol: kendime bi psikiyatrist edineyim bari, hihoyyyt
allahtan eşim gerçekten anlayışlı davranıyor, inşallah bu tutumu hep böyle sürer...
ben de senin gibi tatili dört gözle bekliyorum... şu önümüzdeki dört gün bir geçse şimdilik başka hiç bir şey istemiyorum.
kızlar yarın aralık 2008 annelerinin göbüş günü bakalım hangimizin göbüşü 1.gelicek:teytey::lepi:
selam kızlarr tüm gün okulda ayakta durmaktan heralde çok şükür bişeyim yok derken bugun inanılmaz bel ağrısı çekiyorum kasıklarımda zonkluyo ama belkim çok kötü resmen sağ bacağımı kasıyo ne yapacağımı şaşrdım yatıp kalıyorum resmen çok az bi nokta sağ tarafıma doğru ama beni mahvetti halada çok kötü önerisi olan varsa kabul edilir.. ağrı kesici içicem başka çare yok delirtti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?