- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.761
kızlar allah muhabbetinizi artırsın....
benim uykusuzlukla başım dertte, uykudan gözlerimi açamıyorum ama yine de uyuyamıyorum, bir türlü dinlenemiyorum yaa... dün yine sabah ezanıyla yattım, erkenden de kalktım, bugün de sevk aldım belki erken gelirsem uyurum diye ama yine uyuyamadım...
bi de her şeye ağlıyorum, hem de ne ağlamak, öyle hıçkıra hıçkıra hafta sonu kanepeler koltuklar yıkandı, dün gece eşime şu koltukların kenarlarını monte ediver dedim, sonra yaparım dedi, bi bastım çığlığı kaydirigubbakcemile3 valla elimde değil, bi taraftan ağlayıp bi taraftan güldüm.. garibim de beni avutuyo " aşkım hamilesin ya hormonlardan " diyo, sanırsınız kendisi kadın doğum uzmanı
bi de herhalde temizlik hastası oldum ben, dün sabah 4,5 a kadar temizlik yaptım kafamçokkarıştı , üstüne erken doğum yapmazsam iyi
kızlar doktordan yeni geldik, bebeğim 1290 olmuş, bende 6 kilo almışım toplamda, doktor gelişimine normal dedi, yanlız suyu biraz fazlaymış ancak bu şeker hastalarında sık görülen bir durummuş, şimdilik endişelenecek bir durum olmadığını söyledi, ayrıca şekerin intihaplanmayı tetikleyeceğini düşündüğünden doğuma kadar kullanmam için vajinal fitil ve antibiyotik verdi, ayrıca şu sezeryan için gelen kısıtlamayı sordum, çünkü bana daha önce sezeryan olacağını söylemişti, sınır ne olursa olsun senin gibi bir hastayı normal doğuma sokma riskini ben alamam dedi, eğer şekerimde bir problem olmasza sezeryanım kasım sonu olacakmış, bu arada benim yaramaz oğlan ellerini yüzünden hiç çekmediği için resim çekemedik ancak yandan profili aynı babasına benziyordu, yani aşık olacağım ikinci erkek de birincisine çekecek gibi, lafı çok uzattım galiba, desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlara çok teşekkürler, ben yarını bekleyemenden göbişimin resmini de koydum bu arada
Elif'cim ne oldu sana böyle yaw:uhm:Ben de sabaha karşı yatıyorum ama ertesi gün öğlene kadar da uyuyorum.Senin sinirlerin bozuk galiba ciddi şekilde Umarım forumdaki kötü hamilelik tecrübelerini okuyup etkilenmiyorsundur.Oğluşun için dinlenmen gerektiğine odaklan.Domestos falan koklamaman lazım senin şu zamanda.Bir de nasıl o kadar temizlik yapıp da hiçbir yerin ağrımıyo ki senin:sm_confused:Ben de kendimi senin kadar yorsam ben de uyuyamazdım kesin.Çok yorulduğum zaman uyuyamam.Önceki evinin durumundan kaynaklı temizlik yapma isteğini anlayabiliyorum gerçi.Ben de uzun süre rutubetli kokan bir yerde kalıp rutubetsiz temiz eve geçtiğimde sürekli temizlik yapmak istiyordum,ama durumumuz farklı şimdi.Senin psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacın varmış gibi geldi bana.Ben yorgun olmamın dışında kafam çok doluysa da uyuyamam.Umarım bayramda kendine zaman ayırmışsındır.
Hamile bir arkadaşım geceleri uyuyamadığını benimle paylaştığında ben de birkaç gece uyuyamamıştım.Sebepsiz:sm_confused:Bu yüzden bir an önce artık uyuyabildiğini yazdığını okumayı umuyorum:Saruboceq:Yoksa ben de seni düşünüp uyuyamayabilirim gece:1shok:
Kocişin de gerçekten çok anlayışlıymış.Onu sev:1hug:
canım benim, çok teşekkür ederim, çok fazla yorulmuyorum dinlenerek yaptığım için, sadece uykusuz kalıyorum o da biraz psikolojik oldu artık.. önceki evin kokusunu hissedince hala nevrim dönüyor. yoksa normalde bu kadar temizlik yapan biri değildim, ama geçici bi durum herhalde.
kocişim de uykusuzdu, yemekten sonra bi uyumuşuz yeni uyandık kaydirigubbakcemile3 gel şimdi sabaha kadar uyu uyuyabilirsen kaydirigubbakcemile3
seviyom ben kocacımı çok seviyom, allah bizi onlardan ayırmasın...
doru bugünün en güzel haberleri senden geldi, senin adına çok sevindim.
Gelmişsin gece kuşumkaydirigubbakcemile5Oooh yarasın.Güzel uyumuşsunuz.Ogeday da dinlenmiştir.Başlar şimdi tekmelemelerine
Geçer tabii bu halin canım.Evine iyice bi alış hele..
Ben de kocişimi çok seviyorum.Bebeğimin sağlığı için dua ederken,babası da bizimle olduğu için şükrediyorum:Saruboceq:Yaşasın kocişleer!!hihoyyyt
başladı bile tekmelemeye teyzesi, horon tepiyo bizimkisi içerde, her istediği oluyo artık. sen naptın bugün, her şey yolunda mı :CüvCüv:
MaşallahBizim kız da farklı değil Bacaklar hareketli bizde de.
Kız kardeşimle sahile çıktık,biraz gezdik,biraz deniz kenarında oturup yemek yedik falan derken gün bitti.Hava serindi bugün,güneş olmasına rağmen.Evden çıkarken kararsızdım ama iyi ki ceket almışım yanıma.Hafif üşüdüm bile belki.Biraz başım ağrır gibi oldu.Eve gelince yemekleri eritip sıcak kakao içtik kocişle.Çok iyi geldi
Sen çalıştın di mi bugün?
günaydın arkadaşlar,
nasılsınız???
ya bir şey soracağım....anlatabilirsem eğer tabi...akşamları sağdan sola dönerken sanki böyle içimden birşeyler dökülüyormuş da onu tutmak için böyle karnım kasılıyo/içten garip bir titreme gibi birşey oluyor....anlamlandıramıyorum-anlatamıyorum....şimdi de öyle garip bir his var; ağrı filan değil; tarif edemediğim garip bir gerginlik....of
arkadaşım normald,r herhalde bende son zamanlarda okadar çok şeyden şikayet ediyorumki benimde karnım bu aralar kaskatı oluyo resmen patlıcak gibi sertleşiyo ama bazende sanki hiçbişey gibi yumuşacık oluyo e normaldir herhalde sağlıkla inşallah geçsinde biz herşeye katlanırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?