2008 Aralık Anneleri

emiy başın sağolsun canım..Allah sabrını versin..inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalır sağlıkla doğurup kucağını alırsın canım.. Allahın takdiri böyleymiş elden bişi gelmiyor.

ben artik aralik annesi degilim 1 ay önce bebegimi kybettim

Çok üzüldüm.Başınız sağolsun.ALLAH(CC)dayanma gücü nasip etsin.İnşallah,hayırlısıyla yine annelikle sizi taçlandırsın.İnşallah dayanabilir ve ağlamazsınız.Evladınız sizi cennetin kapısında bekleyecek.Siz olmadan da içeri girmeyecek.Rabbim,kolaylıklar versin. Selametle. Sevgiler. :teselli: :1hug:a.s.

ben artik aralik annesi degilim 1 ay önce bebegimi kybettim

Canım başın sağolsun, zaman her şeye çare sakın unutma ve umutsuzluğa kapılma canım, bende 2005 ilk bebeğimi 4,5 aylıkken kaybettim, ilk zamanlar o acı hiç geçmeyecek gibi geliyor ama, yeni gelecek bebek bütün acıları dindiriyor emin ol, kendine iyi bak ve kendini çok üzmemeye çalış

günaydın kızlarrrrr.. dün haber veremedim kızamayın sakına.s.

doktora gittim en sonunda ve hiiççç açılma yok herşey yolunda dedihihoyyyt.. sakın alttan muayeneden korkmayın tek parmakla süren 5 saniyelik bir işlem acı sızı asla yok..

desteğini esirgemeyen bütün dostlara teşekkür ediyorum, inanın baş ucumda her birinizin desteğini ve duasını o anda hissettim iyiki varsınız..a.s.

Günaydın

Nurgün,çooookk sevindim. hihoyyythihoyyyt Hamd olsun,çok şükür herşey normalmiş. İnşallah,sorun yaşayan tüm dostların da sorunları bir an önce geçer,biter.
Her ne olursa olsun benim korkum çoooookk ve atamıyorum.İlk doğumdan sonra 8 yıl geçti ama olmuyor işte atamıyorum.Şu anlık bu doğumu düşünmek istemiyorum, düşünmüyorum.Kâbus olacak çünkü bana herşey,huzurum kaçacak. :1no2: Zaten bu da sorunlu bir hamilelik.Ama buna da hamd olsun diyorum.

Tekrar geçmiş olsun,gözün aydın arkadaşım.Sevgiler.:1hug:a.s.

günaydınlar,

nurgüncüüüm çok sevindim canım herşeyin yolunda olduğuna kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebişine baktımı? nasıl?

benimde yarın kontrolüm çok heyecanlıyım çok :sm_cool:

canım dilerim yarın bebeklerini görür mmutlu olursun hiç sorun çıkmaz :Saruboceq:

kızlar bayrama az kaldı neler yapacaksınız:uhm:
valla ben yatacam çok yoruldum sırnaşık şey

canım dilerim yarın bebeklerini görür mutlu olursun hiç sorun çıkmaz :Saruboceq:

canım dilerim yarın bebeklerini görür mmutlu olursun hiç sorun çıkmaz :Saruboceq:

çok sağol canım, inşallah güzel haberlerle dönerim.

bu arada bayram konusunda yarama tuz bastın. bende yatacağım dinleneceğim diye plan yapıyordum ama misafir gelme olasılığı var yani biz memlekete gitmezsek onlar gelecekmiş hemde 4 aile (((((( bu yüzden ne yapıp edip 1-2 günlüğüne bizim gitmemiz gerek. Ancak o şekilde kendime dinlenmek için zaman ayırabilirim. klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…