- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.801
çok sağol canım, inşallah güzel haberlerle dönerim.
bu arada bayram konusunda yarama tuz bastın. bende yatacağım dinleneceğim diye plan yapıyordum ama misafir gelme olasılığı var yani biz memlekete gitmezsek onlar gelecekmiş hemde 4 aile(((((( bu yüzden ne yapıp edip 1-2 günlüğüne bizim gitmemiz gerek. Ancak o şekilde kendime dinlenmek için zaman ayırabilirim. klava: klava:
zemays cım sağol canım.. bebegimi dün görmedim düns adece malum işlem yapıldı.. pazartesi görmüştüm oğlumu maşallah teyzesi 1500 gr geçmişti ..yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım..mutlaka haber ver merak ederiz
merhaba kızlar, nurgün geçmiş olsun gözün aydın, maşallah tosununa da ne kadar kg almış ya
ben de bayramda dinlenecem, ilk 1-2 gün ziyaret olur daha sonra dinleniriz.
zeamays sen de stres oldun durduk yere, fazla kalabalıkta yorulursun herhalde, hayırlısı ya stres yapma, rahat ol sen de.
doktor izin verirse gidersin.
ayy kız nurgül bayramda birde k.valideye gitmekte var değilmi öffffffffffffffffffffkafamçokkarıştı
yarında kadir gecesi aramak lazım nezaket insanlık bende kalsın kocişimin hatrına ararım artık:dilcikar:
canım ya kafana takma dedim sanayerimseniben .. Allahın izniyle iyi haberlerle döniceksin :Saruboceq:..hem bak şekerin tekrar yüksek çıksa bile diyetine devam eder zamanla düşürürsün.:teselli:. zaten 2 ayımız kaldı doğuma ondan sonra normale döner şeker değerin..kendini sıkıpta gelinimide üzme ..ne diyoruz stressiz yaşam sağlıklı yaşam demektir. bak şükretki bebeğin sağlıklı canım.. senle konuştuklarımızı düşün dünürüm:1hug:
kızlar neolur dua edin benim için yarına randevum var dr inşallah sonuçlar güzel gelir morelim sıfır dün gecede uyumadım bugünde uyuyamam herhalde sürekli ağlamaktan artık gözlerim acımaya başladı senağlama
Merhaba güzel annişler:CüvCüv:
Zeren ve Lora gözünüz aydın.Darısı benim gibi test yaptımamışlara.
Zeynep'cim bu ne stres canım.Yapma böyle ama bak kızın da şaşırmıştır bu niye ağlayıp duruyo,ben iyiyim ki diyodurkaydirigubbakcemile2Herşey iyi olacak.En kötüm ihtimalle diyet yapmak zorunda kalacaksın.Sen aynı gıcık doktoruna mı gideceksin yoksaOndan mı stres oldun:uhm:Sakinleş biraz güzel annesi:CüvCüv:Kızını kucağına alacağın an'ı düşün:ecrin_bebek::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?