2008 Aralık Anneleri

zemays cım sağol canım.. bebegimi dün görmedim düns adece malum işlem yapıldı.. pazartesi görmüştüm oğlumu maşallah teyzesi 1500 gr geçmişti ..yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım..mutlaka haber ver merak ederiz

ayyy canım bencede git sen hizmet bekliyon artık hizmetmi edecen bu halinle:CüvCüv:
ben istanbuldayım canım hiç istemiyor biryere gitmek bayramın 1 ve 2.inci günü ev yogun olur malum annem bizde kardeşlerim gelir birde yakın akrabalar ama sağolsun onlarda bana iş yaptırmaz ablamla annem halleder her işi sonrada rahatça yatarım diyorum bakalım kısmet :CüvCüv:

kankim zerenim arım balım peteğim .. bayramda bol bol yat kuzum dinlen..ben öyle yapıcam valla bu bayram sadece annemlerle kayınvalidemlere gidicem ondan sonra evimde dinlenip kocişimle vakit geçiricem..

zeamays kız 4 aile birdenmi dedin.. ay napıo bu insanlar canım sen hamilesin senin hizmete bakıma ihtiyacın var .. kocanla bir an önce konuş ve bu saçmalığa son verin siz kaçın başka yerlere.. yazık değilmi sana o geleceklerede çok kızdım hiçmi düşünmezler canım

maşallah kocaman olmuş tosuncuk Allah nazarlardan korusun.

bende yarın hastane dönüşünde evde olacağım işe gelmeyeceğim (tatil bugünden sonra başlıyor benim için :sm_cool: ) evden yazarım mutlaka canım.

sormayın kızlar biz gidemezsek gelen çok olacak. tamam belki elimi bişeye sürdürmezler ama öyle yalnız olduğum gibi yatıp dinlenememki bide gelecekler diye evde iyice bir temizlik yapmak lazım, camlar silinecek, perdeler yıkanacak oofffff bir sürü iş. Bide gelenler evde oturmayacaklar İstanbulu gezmek isteyecekler bide bu kalabalıkta çık gez yandık yaniii. Eşimde benimle aynı fikirde diyor ne yapıp edip biz gidelim :jeyyar: 2 gün kalır geliriz diyor. bakalım yarın doktorla görüşeceğiz. İnşallah bir sorun yoksa gideceğiz bizde. Dün kayınvalideye telefonda dedim zaten biz büyük ihtimalle geleceğiz diye :jeyyar: oda kendini zorlama biz geliriz demezmi :1shok:

benim annemde gelir yardıma ama bu bayram onlarda tatile gidecekler. bu yaz gidemediler, şimdi bizim yüzümüzden kalmasınlar. Zaten bebişler gelince uzun süre ne onlar nede biz tatil yapamayız :))))

merhaba kızlar.nurgüncüğüm çok sevindim güzel haberler getirdiğine,doktorum banada açılma yok dedi,ama dikkat etmeye çalışıyorum ayakta fazla kalmamaya dikkat ediyorum.
bayramda yalnızım,memleketime gitmek istedim annemlere ama bişi olur bide yollarda allah korusun,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik derken aman aman.zaten kayınvalidemlerle görüşmüyoruz,yalnızım yine bu bayram,eşimle gezerim dışarı çıkarım.arkadaşlar derken geçer öyle böyle.
öyle yormayın kendinizi kızlar naz yapın.:ecrin_bebek:

merhaba kızlar, nurgün geçmiş olsun gözün aydın, maşallah tosununa da ne kadar kg almış ya
ben de bayramda dinlenecem, ilk 1-2 gün ziyaret olur daha sonra dinleniriz.
zeamays sen de stres oldun durduk yere, fazla kalabalıkta yorulursun herhalde, hayırlısı ya stres yapma, rahat ol sen de.
doktor izin verirse gidersin.

ayy kız nurgül bayramda birde k.valideye gitmekte var değilmi öffffffffffffffffffffkafamçokkarıştı
yarında kadir gecesi aramak lazım nezaket insanlık bende kalsın kocişimin hatrına ararım artık:dilcikar:

selam kısslar nasılsınız??
yaşasın bayram geldi.. benimde kayınvalidemler gelecek. valla ben açık açık söledim hiç bişi yapamam kusura bakmayın diye. oda misafirliğe gelmiyoruz kızım dedi. bakalım ve görelim ne olacak.

ne kaaa büyüttüm dimi klava: napiiim şekerim evlendiğimden beri ilk defa eşimin ailesini evimde ağırlaya(ma)yacağım, onun stresi sardı beni. neyse bakalım dediğin gibi hayırlısı olsun. yarın belli olur herşeyCADIARZU

ara bacım ya aramakla bişi olmaz gene büyüktür hem eşinin hatırına..benimki bugün geliyor yazlığından tatili bitti akşamda yemekteyiz bakalım konumuz ne olacakÇok üzgünüm çoook haa bide ağızlarına laf vermemek gerek aramadı gelin diyekaydirigubbakcemile3

kızlar neolur dua edin benim için yarına randevum var dr inşallah sonuçlar güzel gelir morelim sıfır dün gecede uyumadım bugünde uyuyamam herhalde sürekli ağlamaktan artık gözlerim acımaya başladı senağlama

canım ya kafana takma dedim sanayerimseniben .. Allahın izniyle iyi haberlerle döniceksin :Saruboceq:..hem bak şekerin tekrar yüksek çıksa bile diyetine devam eder zamanla düşürürsün.:teselli:. zaten 2 ayımız kaldı doğuma ondan sonra normale döner şeker değerin..kendini sıkıpta gelinimide üzme ..ne diyoruz stressiz yaşam sağlıklı yaşam demektir. bak şükretki bebeğin sağlıklı canım.. senle konuştuklarımızı düşün dünürüm:1hug:

slm kizlar nasilsiniz bakalim bugun umarim herkes cok iidir bende bugun :teytey::teytey::teytey:seker testi sonucumu aldim cok sukur bisey cikmadi hersey normalmis darisi herkesin basina isallahhh

inşallah canım inşallah takmamaya çalışyom ama işte olmuyo zaten hep aklımda o varda öyle kendimi teselli ediyom şükrediyom ama biryandan da su koyveriyom galiba ben

Merhaba güzel annişler:CüvCüv:
Zeren ve Lora gözünüz aydın.Darısı benim gibi test yaptımamışlara.

Zeynep'cim bu ne stres canım.Yapma böyle ama bak kızın da şaşırmıştır bu niye ağlayıp duruyo,ben iyiyim ki diyodurkaydirigubbakcemile2Herşey iyi olacak.En kötüm ihtimalle diyet yapmak zorunda kalacaksın.Sen aynı gıcık doktoruna mı gideceksin yoksaOndan mı stres oldun:uhm:Sakinleş biraz güzel annesi:CüvCüv:Kızını kucağına alacağın an'ı düşün:ecrin_bebek::1rolleyes:

inşallah bişey çıkıcak zeynep, niye bu kadar moralini bozuyorsun, boş yere ağlama valla bebişi de üzüyosun.
bu ikinci testte herkesin normal çıkyor genelde

ya ben diyetten korkmuyom yaparım zaten yapıyorumda dr söylediklerini kafamdan atamıyom bir türlü o yüzden korkuyorum eger kötü sonuç alırsam acaba ne gibi kötü şeyler söylicek ona korkuyorum ben

Ya 3 sayfayı okuyuncaya kadar kopup durdu forumdan.Kafam da karıştı dolayısıyla.Nurgün gözün aydın canım.Senin yerine Zeren'e gözün aydın dedim.İçime doğdu belki o da güzel bir haber verecek yakındayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…