2008 Aralık Anneleri

zeynepcim,iyi düşün sonuç iyi olsun derler ya şimdi kanadalı bilimadamları bunun sadece sözde değil iyi düşünmenin genleride etkilediği yönünde bir takım buluşmara imza attılar yani eskiden bu sadece güzel bir cümle iken şimdi bilimsel doğruluğu da kanıtlanmak üzere...
hepimiz hamilelik gereği gereğinden fazla yoğun duygular yaşıyoruz ki bunun en iyi örneklerinden biri de benim.. açıkcası artık herşeyi gerektiği kadar ve iyi düşünüyorum ki sonuçta iyi ve hayırlı olur inşallah...
iyi haberlerle döneceğine inanıyorum sende inan lütfen kendini fazla yıpratma çünkü önce sen sağlıklı birey olmalısın ki bebişinede bu anlamda hayırlı ve yeterli olmalısın bence bunları düşün canım..

ya ben diyetten korkmuyom yaparım zaten yapıyorumda dr söylediklerini kafamdan atamıyom bir türlü o yüzden korkuyorum eger kötü sonuç alırsam acaba ne gibi kötü şeyler söylicek ona korkuyorum ben

cnm ya seninde doktor felaket habercisiymis valla neden doktorunu degistirmiyosunki sen mesela kilo konusuna gelince bak ben 10 kilo aldim toplamda ama doktorum yinede ii diyor sonucta zayif oldugum icin 20 kiloya kadar bile normal oncelikle su kilo konusunu cok takma sekere gelince seni cok iyi anliyorum ama ilk testte kotu cikan ikincisinde ii cikabiliyormus olmadi cok cok diyet yapacaksin merak etme biseycik olmayacak o kadar cok tanidigim varki sekeri olan hamilleikten dolayi hepside nur topu gibi bebeler dogurdular vallahi sen simdi stres yapiyorsun bebegin bundan skerden oldugundan daha fazla etkilenir cnm o yuzden lutfen kendini yipratma bebegini dusun hersey cok guzel olacak bak gorursun rabbim yardimcin olsun isallah

arkadaşlar pc denmi yoksa sitedemi bi sorun var bilemiyorum ama hem çok yavaş hemde sürekli bağlantı kurma halindeyim kopuyorum..dünde bu sorun vardı umarım geçici bir sorundur çünkü forum bu şekilde hiç tat vermiyor((

cnm sitede sorun var sanirim merak etme bizdede ayni sey soz konusu malesef baya beklemek zorunda kaliyoruz umarim gecici surede duzelir

cnm sitede sorun var sanirim merak etme bizdede ayni sey soz konusu malesef baya beklemek zorunda kaliyoruz umarim gecici surede duzelir

kızlar cok teşekkürler vediğiniz destek için sizler olmasaydınız iyice karamsar olup cıkardım iyiki varsınız ve sizin gibi arkadaşlarım var cok sağolun herbirinizi öpüyorum kızımlaa.s.

canım zeynebim hani stres yapmayacaktın :1no2:
benide üzüyorsun :teselli:
iyi düşün iyi olsun canım:1hug:

canım benim niye böyle karamsar oluptabebeiğinide kendinide üzüyorsun,tam dayaklıksıngeliyom şimdi yanına,beni hamile hamile getirtme oralaraklava:

evet güzel düşün güzel olsun.bu herşey için geçerli.

sevgili zeynep belki daha öncede yazmıstım yineliyorum pekçoğumuzun annesi dr yuzu görmeden kaç tane evlat sahibi olmus heleki annemde bildim bileli boğazında top yutmöus gibi koca bi guatr var düşünsene şimdi guatrlı hastaları tedavi etmeden çocuk sahbi yapmıyolar bide böyle düşün..bişicik olmucak bak görürsün banada dr ilk aylar plasantan aşağıda vs şeyler sööledi hergunum iç çamasırımda ne görücem acaba korkusuyla geçti bu mubarek gunde dua et bol bol drlar bööle allah ne eksik etsin ne muhtaç onlara

Kızlar size bişi itiraf edicem. Ben en son 20.haftada dr a gitmiştim. Ve gittiğim hiçbir dr la anlaşamadım. (sanırım bende bi anormallik var :) P.tesi yeni bir dr. a gittim. Kadın iyi ama tüp bebek uzmanı olduğu için vizite 10ytl iken 80 ytl alıyor. O yüzden tekrar bugün medical park'ta bir dr buldum. Yani bu 5. dr'um oluyor. İnşallah doğurana kadar kafama göre bi dr bulucam . Tabi bu arada ne şeker tahlili, ne 2. düzey usg hiç bişi yaptırmadım. Amaaaaa bebişim gayet sağlıklı çıktı. Dr 1313 gr olduğunuçok da sağlıklıgöründüğünü söyledi. Düşünün bi... Annelerimiz hamile olduğunu öğrendikten sonra kaç kez dr yüzü gördüler acaba. Ayrıca o dr'lar ne gibi testler uyguladı.Şimdi allah korusun dr hangimize bebekte sorun var dese aldırabilirizki... O yüzden bence biraz da kaderci olmak lazım. Bizler deli gibi dr'a taşınıyoruz ama bir sürü hemcinsimiz hala köylerde neredeyse kendi kendine topaç gibi bebişler doğuruyo. Ben çok kafaya takmanın bebeklerimize hiç iyi geldiğini düşünmüyorum. Özellikle Zeynep sana söylüyorum. Biraz daha serinkanlı olmalısın. Çünkü anne olmak serinkanlılık ve metanet gerektirir. Daha hiç bişi belli değilken kendini bu kadar yıpratmak niye ?

günaydın kızlar nasılsınız:CüvCüv:

herkeze hayırlı cumalar dilerima.s.

ALLAH hepimizin kadir gecesini hayırlara vesile etsin dilerim:Saruboceq:
ibadetlerimizi kabul eylesin yüce yaradan:Saruboceq:

günaydın sevgili annelera.s.
mubarek kadir gecemiz hayırlı uğurlu mubarek olsun..Bu kutsal gecenin doğacak evlatlarımıza hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum..Bol bol dua edelim kızlar bu gece açılan hiç bir el geri çevrilmeyecek.. Heleki Allahın izniyle bizlerin duası..

Herkes için dua edelim kızlar .. Unutmayın kendimiz için yapacağımız en büyük dua başkalarına yaptığımız duadır...Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:...

kızlar merhabalar;

hepinizin Kadir Gecesi Mübarek Olsun.

dualarda bizleri de unutmayın ne olur. Rabb'im bu güzel günü hakkıyla idrak edebilmeyi nasip eylesin bize...

günaydın arkadaşlar
herkese hayırlı cumalar ve hepinizin kandili mübarek olsun.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve cümlemizin dualarını kabul etsin.

günaydn arkadaslar kandiliniz mubarek olsun allah eşimizle evladımızla ailelerimizle sağlıklı sıhhatli çok kandiller göstersin cümlemize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…