2008 Aralık Anneleri

merhaba kızlar hayırlı cumalar
kadir gecemiz mübarek olsun, yapacağımız dualar kabul olsun, hayırlara vesile olsun
bugün herkes oruçlumu kızlar

Günaydın tatlı anneler..
herkese hayırlı kandiller.
Allahım bu mübarek gecenin hürmetine bizleri sağ salim yavrularımıza kavuştursun inş.
Birbirimize de dua etmeyi unutmayalım..
hepinizi öpüyorum göbüşlerinizden :1hug:

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum ayrıca,
bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'nin hayırlar getirmesini ümit ediyorum.

kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum bayram boyunca forumda olmama.s.
çok dinlenin mutlu geçirin dilerim:Saruboceq:
bunlarda kızımdan sizlere:ecrin_bebek:

Günaydın ve hayırlı cumalar bütün güzel Aralık annelerine.
Mübarek Kadir gecesinde hepimizin duaları kabul olsun inşallah.

Kızlar ben bu akşamdan Bayramın ilk günü akşamına kadar yokum.
Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutlarım:1hug:
Bütün anne adaylarının bir sonraki bayrama kucaklarında bebekleriyle girmelerini dilerim.Göbücüklerinizden öperim:CüvCüv:a.s.

Günaydın

Hayırlı cumalar arkadaşlar.KADİR GECEMİZ hayırlı olsun inşallah.Yapılan tüm ibadetler hayırlı ve makbul olsun inşallah.(amin)

İnşallah,tüm hastalara hayırlısıyla şifalar,borçlulara edalar,dertlilere devalar nasip eder. Hayır dualarımızı kabul etsin,rahmetini ve merhametini nasip etsin,affını nasip etsin inşallah.(amin)

İnşallah,dr.da işleri olan siz arkadaşlarımın da neticeleri iyi çıkar,hayırlı haberler alırız.(amin)

Sevgiler.:asigim:
:1hug:a.s.

gunaydın kızlar
kadir geceniz mubarek olsun
nurguncum belki sen yazdın da ben gormedim
senin ne gibi bir rahatsizliğin vardı canım doktor alttan muayne istedi?
bende yarın izmir'e gidiyorum valla ne doktora sordum ne bişi bir anda fazla mı rahatladım ne?

herekse hayırlı cumalar ve herkesin kandili mübarek olsun canım arkadaşlarım.geride bıraktığımız 7ayı beraber geçirdik burda.aynı heyecanları aynı duyguları paylaşarak.rabbim bugece de ettiğimiz bütün dualrı inş.kabul eder,rabbime açılan avuçlar içindeki dualarla 3ayımızıda sağ sağlim doldururuz inş.
rabbim bu yaşadığımız duyguları mübarek günde herkese,tatmak isteyen ttüm arkadaşlarımıza nasip etsin.:Saruboceq:benimde dualrım bebeğim ve hep sizin için olcak.sizi seviyoruza.s.

herkese merhabalar kizlar herkesin kadir gecesi mubarek olsun isallah bu gunun hurmetini dilerim rabbimden hepimiz bebeklerimizi saglikli ve kolay dogumlarla kucagimiza alalim allah hepimizin yardimcisi olsun isallahhhhhhhhhhhhhhh

merhabalar güzel anneler,

Kadir gecemiz hayırlı olsun. Tüm dualarımız kabul olsun inşallah.

kızlar doktordan geldim şimdi.

bebeklerim çok iyiler çok şükür. herşey yolunda.

uzun yol meselesinide sordum doktora. Arabanın arkasında ayaklarını uzatarak git dedi. yavaş yavaş gidin dedi. birde arabaya binerken ve indikten sonra kalsiyum hapı içeceğim kasılmalar olmasın diye. yani gidiyorum memlekete :lepi::lepi: 2 gün kalıp geleceğiz sonra dinlenmek için bayaa bir zamanım olacak :))))

canım benim dr.dediğini yap aynen,içini de ferah tut bişicik olmaz,nezaman yolculuk canım.şimdikten hayırlı yolculuklar,allaha emanet ol canım

canım hadi gözün aydın olsun :1hug:.. minik kuşlarının iyi olmasına çok sevindik oğlumla.. valla şekerim misafiri beklemek yerine misafirliğe gitmeyi doğru yapmışsın tebrikler böylece boollllcaa dinlenirsin kuzucuklarınla..bende uzun yola gittiğimde arkada ayklarımı uaztarak gittim çokta rahat bir yolculuk geçirdim kalsiyumda önemli tabii mutlaka alm yola çıkarkena.s...

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah(c.c) dualarımızı kabul etsin.

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN.

ALLAH TÜM DUALARIMIZI KABUL,

GÜNAHLARIMIZI AF EYLESİN İNŞAALLAH...

DUALARDA HATIRLAMAK VE HATIRLANMAK TEMENNİSİYLE...

canım benim dr.dediğini yap aynen,içini de ferah tut bişicik olmaz,nezaman yolculuk canım.şimdikten hayırlı yolculuklar,allaha emanet ol canım

sağol canım, aynen uygulayacağım, pazartesi akşama doğru çıkarız herhalde yola. İyi dileklerin için çok teşekkürler güzel anne a.s.a.s.

çok teşekkürler canım, çok mutluyum kızlarımı gördüm kocaman olmuşlar

valla napalım canım gitmek lazım :)))) o kadar misafiri ağırlayacak gücüm yok. bir sonraki bayrama artık diyeceğim ama o zamanda lohusa olacağım :sm_cool:

kızlar ben geldim çok şükür şekerim düşmüş sonuçlar gayet güzel hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim verdiğiniz destek için
kadir geceniz mübarek olsun hepinizin yüce mevlam bütün dualarınızı kabul etsin

çok sevindim zeynepciiim,
bu mübarek günde güzel haberlerle geldik ne güzel :)))))))

gözün aydın tatlım çok sevindim:1hug:

supermiş canım çok sevindim... yerim ben o kuzuları...inşallah çok guzel bir tatil gecirirsin bende izmir gumuldur'e gidiyorum gecen gun sormuşsun cevap yazamadım bir turlu bende sana orhan pamugun kitabı hakkında goruslerimi yollamıştım gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…