- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.861
kızlar ben geldim çok şükür şekerim düşmüş sonuçlar gayet güzel hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim verdiğiniz destek için
kadir geceniz mübarek olsun hepinizin yüce mevlam bütün dualarınızı kabul etsin
arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve de şimdiden iyi bayramlar. Ben bugün işten ayrılıyorum :) henüz evde internet bağlantım yok ama olur olmaz tekrar sitedeyim.
kendinize iyi bakın
aaaa cok ani oldu ama hayırlısı chealndecim hele de uzun suredir calışıyorsan evde çok keyif alacaksın...Sana tam çifte bayram olmuş, darısı diğer calışan arkadasların basına ...
Bir an evvvel internetini baglatıp aramıza donersin inşallah...
zeren yafrim merak ettik tabee yaa ama ben tahmin etmiştim p.tesi ile cumayı çalışmayacağınız için bugün fazla çalışacağını..neyse cnm iyi olduğuna sevindim :))
nurguncum belki sen yazdın da ben gormedim (bu konuda konuşmak mi istemiyorsun yoksa mesajımı mı görmedin çok emin olamadım)
senin ne gibi bir rahatsizliğin vardı canım doktor alttan muayne istedi?
yok canım mesajını görmedim görsem mutlaka cevap yazardım ..p. tesi kontrole gittiğimde doktor ultrasonla bebeğe bakıyordu bu sırada şikayetin yada problem varmı diye sordu.. bende ara sıra elimi göbeğimin üstüne koyduğumda yukarıya doğru toplandığını hissediyorum dedim ama bebek hareketimi yoksa kasılmamı olduğunu ayırt edemiyorum dedim. doktorda ayağa kalkınca aşağıya doğru basınç hissediyormusun dedi bende evet dedim..alttan bakmam lazım açılma olabilir dedi tarifin kasılmalara işaret dedi..çatı muayenesimi yapıcaksınız dedim ewet ama daha hafif olacak dedi.. korktum bende hazır değildim yarın gelirim dedim..ve 2 gün snr gidip baktırdım. kızlar o abartanlara inanmayın azıcık bile acı olmadı ya 5 sn ya sürdü ya sürmedi..öyle işte canım bu konuda hayırlısıyla böylece kapandı.. eger açılma görseydi doktor raporumu verip 9 ay bitene kadar yataktan kalkamayacağımı söyleyecekti.. çok şükür rabbime korktuğuma uğramadım..
canım tekrar çok gecmiş olsun neyse için rahat etmiştir... Sen ne zaman işten ayrılmayı dusunuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?