2008 Aralık Anneleri

canım cok sevindim bak gordun mu korkulacak bişi yokmuş...
masallah Naz kızımıza o hiç bırakıp gider mi annesini (şu takviminde ki yazı çok acıklı onu degiştirir misin çok uzuluyorum okudukça)

bayramların bende özel bir yeri vardır özelliklede ilk günü ,gelişen teknoloji sayesinde eski bayramların tadını ve hazzını alamasamda bayramlar çok özeldir benim için...hatırlıyorumda bayramlığımın çorabına kadar etiketini koparmadan yatağımın yanına koyardım sabah erkenden kalkar sevine sevine bayramlıklarımı giyer büyüklerimle bayramlaşır sonrada hediye paketi gibi tüm gün dolaşır dururdum..:)))
ne yalan söyliyeyim herşeyi ile eski bayramları arıyorum ben ama o tadı alamasamda ben bayramı hala bayram tadında yaşamak adına o gün erkenden kalkıyorum evime bayram havası gelsin diye pencerelerimi açıyorum arkasından ev halkını uyandırıyorum oğlumu her bayram bayram şarkısı ile uyandırıyorum ve aynı benim küçükkken yaptığım gibi bayramlıklarını yanına hazırlayıp koyuyorum ,daha sonra ise rutin bayramlarımızın değişmez geleneği(ve lütfen değişmesin zaten)büyüklerimizi ziyaret....yenilen çikolatalar ,ikramlar ......işte bu rutin ziyaretler bana çok büyük keyif veriyor o yüzden hiç bir bayrm özelliklede bayramın 1.günü bu hazzı yaşamak varken tatile gitmedim...
Bayramın bayram tadında yaşanması dileği ile şimdiden hepinizin mübarek Ramazan Bayramını gönülden kutluyorum,sağlık sıhhat ve huzur dolu nice bayramları kutlamak dileği ile sağlıcakla kalın...

arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve de şimdiden iyi bayramlar. Ben bugün işten ayrılıyorum :) henüz evde internet bağlantım yok ama olur olmaz tekrar sitedeyim.

kendinize iyi bakın

arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve de şimdiden iyi bayramlar. Ben bugün işten ayrılıyorum :) henüz evde internet bağlantım yok ama olur olmaz tekrar sitedeyim.

kendinize iyi bakın

aaaa cok ani oldu ama hayırlısı chealndecim hele de uzun suredir calışıyorsan evde çok keyif alacaksın...Sana tam çifte bayram olmuş, darısı diğer calışan arkadasların basına ...
Bir an evvvel internetini baglatıp aramıza donersin inşallah...

ani oldu ama iyi oldu....yoruldum epey...patronla konuştum açık açık...anlaşınca da doğum iznini beklemeden ayrılıyorum...evde dinleneceğim, kızın odasını hazırlayacağım, gezeceğim, alışveriş yapacağım inşallah....darısı bir an önce doğum iznini bekleyen arkadaşların başına.

ayyyy yoruldum ben geldim kızlarkaydirigubbakcemile
bayram izni 9 gün diye canıma okudular üfffffffff-tatlicadiarzu-
doğum iznine çıkınca ne yapacaklar bilmemlülülülülülü
beni merak eden tatlımı tatlı arkadaşlarım iyiyim kızlar iş çok sadecegamyoncuiremsu
sizinle sohbeti bende özledim ilk fırsatta açtım forumuhihoyyyt

zeren yafrim merak ettik tabee yaa ama ben tahmin etmiştim p.tesi ile cumayı çalışmayacağınız için bugün fazla çalışacağını..neyse cnm iyi olduğuna sevindim :))

zeren yafrim merak ettik tabee yaa ama ben tahmin etmiştim p.tesi ile cumayı çalışmayacağınız için bugün fazla çalışacağını..neyse cnm iyi olduğuna sevindim :))

nurguncum belki sen yazdın da ben gormedim (bu konuda konuşmak mi istemiyorsun yoksa mesajımı mı görmedin çok emin olamadım)
senin ne gibi bir rahatsizliğin vardı canım doktor alttan muayne istedi?

nurguncum belki sen yazdın da ben gormedim (bu konuda konuşmak mi istemiyorsun yoksa mesajımı mı görmedin çok emin olamadım)
senin ne gibi bir rahatsizliğin vardı canım doktor alttan muayne istedi?

yok canım mesajını görmedim görsem mutlaka cevap yazardım ..p. tesi kontrole gittiğimde doktor ultrasonla bebeğe bakıyordu bu sırada şikayetin yada problem varmı diye sordu.. bende ara sıra elimi göbeğimin üstüne koyduğumda yukarıya doğru toplandığını hissediyorum dedim ama bebek hareketimi yoksa kasılmamı olduğunu ayırt edemiyorum dedim. doktorda ayağa kalkınca aşağıya doğru basınç hissediyormusun dedi bende evet dedim..alttan bakmam lazım açılma olabilir dedi tarifin kasılmalara işaret dedi..çatı muayenesimi yapıcaksınız dedim ewet ama daha hafif olacak dedi.. korktum bende hazır değildim yarın gelirim dedim..ve 2 gün snr gidip baktırdım. kızlar o abartanlara inanmayın azıcık bile acı olmadı ya 5 sn ya sürdü ya sürmedi..öyle işte canım bu konuda hayırlısıyla böylece kapandı.. eger açılma görseydi doktor raporumu verip 9 ay bitene kadar yataktan kalkamayacağımı söyleyecekti.. çok şükür rabbime korktuğuma uğramadım..

selam kızlaar,

evde olmakda zormuş yaa. biraz toz alayım toparlayayım evi dedim şu saat oldu anca bitti. daha yemek yapamadım. ama annemlere gideceğiz zaten. yemeğe gerek kalmadı :)))))))

lilyumum canım teşekkürederim, inşallah hepimiz hamileliğimizin geri kalan zamanında da hep güzel haberler getiririz birbirimize.

goldcuuum teşekkürederim canım. kızlarım iyiler çok şükür. kitap hakkında yazdıkların gelmedi canım. mesajmı atmıştın? bu arada havalar şimdilik serin yağışlı ama bayramla birlikte ısınacakmış. İnşallah dilediğin gibi bir tatil olur. bizimki tatil değilde ziyaret olacak ilk 2 gün sonrası tatil :)))))))

kociş geldi kızlar, çıkıyorum ben. hoşçakalın :))))))) hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum.

canım tekrar çok gecmiş olsun neyse için rahat etmiştir... Sen ne zaman işten ayrılmayı dusunuyorsun?

Arkadaşlar;
Forum içinde arama yaptım bulamadım. Balık yağı kullanmaya başladınızmı? yada kullanıyorsanız tavsiye edeceğiniz bi hap varmı? Doktoruma sormdan bi sizlerdende fikir alim dedim

ben çok uzun zamandır balık yiyemediğim için dr bana marincap tableti önerdi ve artık gunde 2 tane alıyorum çünkü hala balık yiyemiyorum.

canım tekrar çok gecmiş olsun neyse için rahat etmiştir... Sen ne zaman işten ayrılmayı dusunuyorsun?

sağol canım gerçekten içim oldukça rahatladı.. Ben ekimin 13 ünden itibaren izne çıkıyorum.. sen naptın izne çıktınmı yada ne zaman çıkıcaksın??

günaydın kızlar bayram öncesi son iş günü.. tabi patron son anda yan çizip p. tesi çağırmazsa..

:sm_cool:amanın amanın amanın:sm_cool: 30. haftaya girmişiz hihoyyyt annesinin kuzusu paşası mercimeği aşkitosu börtü böceği eşşeği ne kadar büyümüş öyle maşallahAllahım sen sorunsuz 9 ayı bitirmeyi nasip et.:Saruboceq:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…