2008 Aralık Anneleri

iyiyim eminecim .. valla hava baya soğudu ama bayramda güneşli olacakmış inşallah bu aralar bir yağışlıki Allahım yağmurdan kardan esirgemesin.. su büyük sorun ankara için .. sen nasılsın bakalım paşan nasıl.. bayram için tatlılar hazırmı tatlılarrrrr )))

rahmet bereket yağmur yağsın tabi negüzel :)
tatlı yapmıycaz galiba canım kayınvalidemler 1gün gezcekler kardeşler faln.
2günde bursaya gitcekler kayınvalidem bursalı.
bizde eşimle evde olcaz.
evet hava güzel diyor inş güzel olur .çocuklar için :) malum çoooooook işleri var harçlık toplıycaklar mahalleyi gezcekler oooooooooo :)))
erenimde iyi teyzesi rüyamda gördüm meleğimi.inş hayırlara çıkar.
doğurmuşum ama göbek deliğimden saçlı faln bi bakıyorum sırtında ve karnında kına var kınalı yani.
yüzünde inş yoktur allahım diyorum bi bakıyorum yok ohhh çokşkr diyorum ama çok güzeldi meleğim yaaaaaa.
ultrason rresmi hep yanımda durmadan bakıyorum normal böyle rüyalar görmem artık sanırım :)a.s.
sen ve oğlunda iyidir dimi canım?
vurduğunda yada karnında gezdirdiğinde elimi ayağımı anlıyormusun???

kızlar günaydın,

dün dr dan çalışabilir raporu aldım. aslında şu an 30+5, yani biraz erken almış oldum ama haftaya bayram alamıycam. dr da zaten uzatma rapooru veririm ilerde sıkıntı olmaz dedi. bikaç arkadaşım da daha iyi olmuş bebek bazen 1 hafta kadar erken doğabiliyor iznin yanmamış olur dediler. bakalım hayırlısı artık.

şu durumda 5 hafta daha çalışacağım, umarım sağlıklı bir şekilde 9 ayı hepimiz tamamlarız.

cocostarcım inş canım.
hadi hayırlı uğurlu olsun.inan evde olmak çok güzel.evinle ilgilenmekle 1günn geçiyor.yavaş yavaş bebişinn giysilerinide yıkar ütüler hazırlarsın anca yani.
2ayımız kaldı.
hayırlısı olsun.
sen hangi ildeydin canım=?

canım ben konyadayım. bu arada heyecandan birçoğunu yıkadım zaten bebeğimin kıyafetlerini. dayanamadım :) evde olmayı ben de özledim. sabah 8 akşam 18 çalışıyorum. gerçi çoğu kez masa başındayım ama ne olsa insan yoruluyor

haklısın canım masa başıda olsa insan yoruluyor.vucud yorulmasa kafa yoruluyor.
bende heyecandan bebişimin eşyalarını hazırladım teytemiz çekmecede duruyor :)
doğum çantasını hazırlıycaz sadece inş.
konyadada yağmur varmı?soğukmu orasıda??

desene tatlı telaşın yok bu bayram:jeyyar:.. banada kayın valide ben yapıp vericem size diye haber yollamış bakalım bekliyoruzcokacimcoook.. güzel bir rüya görmüşsün bende görüyorum hep doğurmuşum kucağıma veriyorlar mutluluktan nasıl ağlıyorum Allahım hepimizi o günlere çıkarsın hayırlısıyla.:Saruboceq:.ewet bende 3 boyutlu çektirdim paşamın resimlerini bakıp bakıp iç çekiyorum ..benim karnım son bir aydır yamulup duruyor.. kuzumun canı sıkılıyo gezmeye çıkıyor arada.. bazen karnımın tek bir tarafı bir şişiyor ya poposu yada kafası diyorum.tam neresi anlayamıyorum. mucize diye buna denir işte.. Allahım sen ne büyüksün demek kalıyor a.s..az önce karnımda gene oynuyor geriniyordu bizim iş yerindeki temizlikçi farketti bak bakkkk nasıl yamuldu karnın diyo:roflol: maşallah yavrum sağlıklı ve hareketli Allahın izniyle:CüvCüv:

gunaydin tatli aralik annisleri umarim herkes iyidir turkiyede hava nasil bilmem ama burasi fistik gibi gunes harika parliyor ohh ya hep sizmi gunes yuzu goreceksiniz birazda biz gorelim ama degilmi umarim bebislerde iyidir ne guzel cogunuz 30.haftaya girmissiniz darisi basima artik bizimde 30.haftada ayrintili ultrasonumuz var yine 4 boyutlu.sizler giriyomusunuz bu haftalarda kizlar ayrintiliya

3 gündür felaket yağmur yağıyor Rabb'im eksik etmesin. hava da baya serin burada. artık kış kendini belli etmeye başlıyor gibi.

havanın güzel olmasına sevindim canım burda tam tersi yapmurlu rüzgarlı ama negüzel bereket rahmet yağıyor :) kışın geldiğini iyice hissettik artık.patikler ve hırkalar çıktı piyasayakaydirigubbakcemile3
ayrıntılı ultrasona önceden girmiştik 20li haftalarda.
dr ultrasonuda 4boyutlu renkli görebiliyoruz.
güzel haberlerini bekliyoruz canım daha 3haftan var sanırım.:1hug:

3 gündür felaket yağmur yağıyor Rabb'im eksik etmesin. hava da baya serin burada. artık kış kendini belli etmeye başlıyor gibi.

negüzel canım yaaa bizimde burda.
kış geldi gerçekten.
patikler şallah hırkalar çıktı artık hihoyyyt
burnumun üşümesini bile özlemişimkaydirigubbakcemile2

kızlar şimdiden bayramınız mübarek olsun birazdan çıkarız işyerinden. artık bayram sonrası pazartesiye kadar girip yazamam sizlere. öptüm hepinizi. Allah'a emanet olun canlarım.

evet cnm daha 3 hafta var malesef bende 20li haftalarda girmistim suer bisey oglumun yuzu net gorunuyor tipki annesinin kopyasi valla artik 30.haftamizda daha net cikar yuzu tam belli olur sanirim kime benzedigi bakalim hayirlisi olsun isallah bu arada siz yagmurun tadini bizde gunesin tadini cikaralim artik disari cikmak istiyorum ama malesef bir arkadasim yokki cikayim tek basimada cikmak istemiyorum oylece gunese bakip kaliyorum malesef artik yarin kocisimle cikariz

merhaba kızlar,yağmurlu soğuk bir havadan sevgiler sevgiler sevgilerhihoyyyt.içim daralıyo böyle havada ama bereket yağdı şükürler olsun.kış geliyo diye seviniyorum,yavruma kavuşmamın sevincinden dolayı.hepimiz öyleyiz,aralık gelsin diye can atıyoruz.
aman üşütmeyelim kızlar,anneciğimin ördüğü yeleği çıkarmıyorum üstümden.
loracığım tadını çıkar güneşli havanın,:1hug:

herkese günaydın, herkes bayram tatiline başlamış anlaşılan kimseler yok bugün,
hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun kızlar, bir sonraki bayramda bebeklerimizle huzurlu bir bayram geçirmek dileğiyle

iyi pazarlar herkese kimseler yok malum bayram tatil telaşı ama hava değişikliği mahvetti bizi bugun ateşim var biraz vücudum kırgın çok bide üstüne üstlük ayağım belimden çok kasıyo oyy oyy günler yaklaştıkça şikayetlerde artıyomuş bende hep ilk 6 ayımdaki gibi geçicek zannediyodum :) hayırlısı sağlıklı olalımda anneler herşeyi çeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…