- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #12.881
cocostarcım inş canım.
hadi hayırlı uğurlu olsun.inan evde olmak çok güzel.evinle ilgilenmekle 1günn geçiyor.yavaş yavaş bebişinn giysilerinide yıkar ütüler hazırlarsın anca yani.
2ayımız kaldı.
hayırlısı olsun.
sen hangi ildeydin canım=?
rahmet bereket yağmur yağsın tabi negüzel :)
tatlı yapmıycaz galiba canım kayınvalidemler 1gün gezcekler kardeşler faln.
2günde bursaya gitcekler kayınvalidem bursalı.
bizde eşimle evde olcaz.
evet hava güzel diyor inş güzel olur .çocuklar için :) malum çoooooook işleri var harçlık toplıycaklar mahalleyi gezcekler oooooooooo :)))
erenimde iyi teyzesi rüyamda gördüm meleğimi.inş hayırlara çıkar.
doğurmuşum ama göbek deliğimden saçlı faln bi bakıyorum sırtında ve karnında kına var kınalı yani.
yüzünde inş yoktur allahım diyorum bi bakıyorum yok ohhh çokşkr diyorum ama çok güzeldi meleğim yaaaaaa.
ultrason rresmi hep yanımda durmadan bakıyorum normal böyle rüyalar görmem artık sanırım :)a.s.
sen ve oğlunda iyidir dimi canım?
vurduğunda yada karnında gezdirdiğinde elimi ayağımı anlıyormusun???
haklısın canım masa başıda olsa insan yoruluyor.vucud yorulmasa kafa yoruluyor.
bende heyecandan bebişimin eşyalarını hazırladım teytemiz çekmecede duruyor :)
doğum çantasını hazırlıycaz sadece inş.
konyadada yağmur varmı?soğukmu orasıda??
gunaydin tatli aralik annisleri umarim herkes iyidir turkiyede hava nasil bilmem ama burasi fistik gibi gunes harika parliyor ohh ya hep sizmi gunes yuzu goreceksiniz birazda biz gorelim ama degilmi umarim bebislerde iyidir ne guzel cogunuz 30.haftaya girmissiniz darisi basima artik bizimde 30.haftada ayrintili ultrasonumuz var yine 4 boyutlu.sizler giriyomusunuz bu haftalarda kizlar ayrintiliya
3 gündür felaket yağmur yağıyor Rabb'im eksik etmesin. hava da baya serin burada. artık kış kendini belli etmeye başlıyor gibi.
havanın güzel olmasına sevindim canım burda tam tersi yapmurlu rüzgarlı ama negüzel bereket rahmet yağıyor :) kışın geldiğini iyice hissettik artık.patikler ve hırkalar çıktı piyasayakaydirigubbakcemile3
ayrıntılı ultrasona önceden girmiştik 20li haftalarda.
dr ultrasonuda 4boyutlu renkli görebiliyoruz.
güzel haberlerini bekliyoruz canım daha 3haftan var sanırım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?