2008 Aralık Anneleri

sağol canım gerçekten içim oldukça rahatladı.. Ben ekimin 13 ünden itibaren izne çıkıyorum.. sen naptın izne çıktınmı yada ne zaman çıkıcaksın??

ben eylul 1 den beri evdeyim canım, 1 ay olmuş nerdeyse valla nasıl geçti anlayamadım... Keyfim gayet yerinde, darısı basınıza canım...

kızlar gunaydın..
Ben izmir gumuldurdeyim...Dun şirinceye gittik izmirli arkadaslar bilir çok guzel bir yerdi yarın hava daha iyi olacak diyorlar, (inşallah)
Herkese şimdiden şeker gibi bir bayram diliyorum...
sizlerin ve bebişlerin yanaklarından opuyorum

merhaba arkadaşlar,
bu güzel mübarek ramazan ayının son gününü yaşıyoruz.Allah seneye tekrar nasip etsin inşaallah.
hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun.
tatlılara dikkat edelim kızlar.şekerimiz yükselmesin sonra.
a.s.

merhaba güzel anneler,

herşey yolundadır umarım, bayram havasına girmiş forumumuz :))))

kızlar bu sabah sık aralıklarla karnım sertleşti kasılma olduğunu düşünüp doktorumu aradım. oda hemen gel dedi. NST'ye bağlandım. çok şükür bişey yok. bebişlerimide gördüm bu arada.

yolculuk konusunuda tekrar teyit etmiş olduk, çıkabilirsin dedi doktorum. ve bu akşam yola çıkıyoruz.

hepiniz dikkat edin kendinize ve yeğenlerime. aman tatlıyı şekeri fazla kaçırmayın tamam mı?

herkese şeker tadında bir bayram diliyorum.

Eşinizle, bebişinizle, ilenizle, tüm sevdiklerinizle mutlu huzurlu en önemlisi sağlıklı bir bayram geçirmeniz dileğiyle hoşçakalııın :))))))))))

a.s. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

zeacım sanada güzel bayramlar canım:)
aman dikkat et kendine.yorma sakın kendini.
bebeişlerinn iyi oolmasına çok sevindim.
kocaman öptüm hepinizi canım a.s.

çok teşekkürler eminem,
sende dikkat et kendine. bizde kocaman öpüyoruz seni.

şimdi çıkmam gerek. evde biraz işlerim var. ağır ağır halledeyim yola çıkmadan.

eren paşamada koccaman öpücüklerkaydirigubbakcemile3

a.s.a.s.

merhaba kızlar,morelim çok bozuk,ablam hamileydi hatırlarsanız.kanaması olduğundan hast.yatırmışlar.bebeği sonlandırma durumu varmış doktorun.bebeğin keseinin yanında bi parça varmış,bu risk yaratabilirmiş.,pskolojikmen mafoldu ablam.elim kolum bağlı benimde, yanındada değilim.bu ablamın 4.bebeiğini kaybedişi off kızlar içim parçalanıyor,çok morelim bozuk ya,

ilkim cim geçmiş olsun ablana sabır diiliyorum çok zor zamanlar geçiriyor olmalı..
Allah hepimize bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin..
bu arada herkesin mübarek ramazan bayramını tebrik ediyorum mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum sağlıklı huzurlu ve mutlu..
bi de artık uyumak iyice zorlaştı mı sizde de geceleri sağa sola dönerken çok zorlanmaya başladım..bazen de karnımın üstü top gibi sertleşiyor umarım bi sorun teşkil etmiyordur bu durumhamileliğim açısından..sizce? kasılmalar çok nadir oluyor.. arkaarkaya ve sürekli değil..
hepinize kocaman sevgiler..kaydirigubbakcemile3

♥ Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

günaydın bayram şekerlerima.s...Kocamı bayram namazına yolladım kahvaltı hazırlamadan önce sizlere bayramlaşmak istedim:1hug:

Bayram sabahı ilk forma yazan ben olucam sanırımhihoyyyt.. Herkesin mubarek Ramazan Bayramı kutlu olsun. Rabbim bizi evlatlarımızla daha nice nice bayramlara eriştirsin inşallah.:Saruboceq:. Bu bayram küslükler kırgınlıklar olmaması dileğiyle paşa oğlumla her birinizi yavrularıyla tek tek öpüyoruz.Şeniz.

Nice bayramlara kızlar hoşçakalın:lepi: (Kızlar çok tatlı yemeyin olurmu şekercilerkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bayramınız kutlu olsun .rabbım bebıslerımızle bırlıkte daha nıce bayramlar nasıp etsın allah hepımızı hayırlısıyla kurtarsın ınsallah

canım öncelikle iyi bayramlar gercekten çok üzüldüm tabii kolay bişey değil ablani şu anda avutabilmek umarım hersey iyiye gider risk ortadan kalkar, bayram sonrası iyi haberlerini alırız... Sende kendini fazla yıpratmamaya calış tekrar cok geçmiş olsun....

Bayramınız tekrar kutlu olsun sevgili annişler
Nasıl geçiyor bakalım bayramin ilk gunu? umarım kendinizi gelene gidene hizmet edeceğim diye fazla yormuyorsunuzdur...
Bende bugun denize girdim fazla yüzemeye cesaret edemedim ama nefsim köreldi :))) Çok mutlu oldum
Dun de Efes'i gezdik bebişimle şimdiden tarih öğreniyor bizim ufaklık...
Burdan İzmirli annişlere birkez daha selam ederim...

Evime döndüm kızlarhihoyyytBayram ziyaretlerimizi de bitirdik bugün.Kuşadası'na yazlığa gitmiştik.Cumartesi günü denize girebildik kızımla.Pazar günü şakır şakır yağmur yağdı.Yağdıkça rahatladım.Şu kuraklık tehlikesi yüzünden yağmura hasretim.Hep yağsın istiyorum:1rolleyes:Akşamları yine güzel yürüyüşler yaptık temiz havada.

Bayramın 1. günü de Aydın'a akraba ziyaretine gittik.Yaşlı sevdiklerimin beni gördüklerinde yüzlerindeki mutlu ifade beni kat kat daha mutlu ediyor.Hele torunlarını hamile halde görmek onlar için ne büyük bir mutluluk.Bunu tahmin etmek zor değil çünkü gülümser haldeki yüz ifadeleriyle bakışları göbeğime takılabiliyor:1rolleyes:Onları mutlu etmekten apayrı zevk alıyorum.Onların da bebeğimi görebilmeleri için dua ediyorum.

Zeynep'cim bak telaşlandığınla kaldın.Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.Bundan sonra öyle kendini üzmek yok tamam mınaniknanik

İlkim'cim kardeşin için çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun.Allah sabırlar versin.

Hepinizin bayramını tekrardan kutlarım güzel annelera.s.Sağlıklı,huzurlu nice bayramları büyümüş çocuklarımız ve ailemizle birlikte geçirebilmek dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…