2008 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar.

Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun, sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlara ailece çocuk çoluk girmekler nasip olsun.
İlkimcim çok geçmiş olsun, inşallah ablan da düzelir, bebişini bu sefer kucağına almak nasip olur. İyi haberlerini bekliyoruz

Çok yormayın kendinizi, dikkat edin.

günaydın annişler,herkeslere iyi bayramlar tekrar..
dün bayramın ilk günüydü ve erken kalkıp rutin bayram ziyaretlerimi yaptık çok keyifli idi...
bugünse hep birlikte gezmek istiyoruz havada müsayit ama dün erken kalktığımız için ev halkı hala uyuma modundayerimseniben
iyi tatiller öpüyorum sizleri...a.s.

hayat işte iyi kötü devam ediyor.morel bozukluğunun yanında insanın içinde bir tutam da mutlulukda olmak zorunda.sizi seviyorum canım arkadaşlarım

merhaba kızlar bayramda keyifler nasıl ben şuan yalovadayım
kız zeynep sana ulaşmak ne zor öptüm hepinizi:CüvCüv:

bayramda yatıp dinlenicem derken tam yattım grip oldum off yaa portakal suyu meyve falan geçiştiriom ama ilaçsız zormusss

İlkim'cim ablan nasıl oldu?Umarım hem onun hem bebeğin durumu daha iyidir.Geçmiş olsun tekrar.

Ceyrem'cim sana da çok geçmiş olsun.Bol c vitamini al,sıcak çay,çorba iç.Terlemek de çabuk iyileşmeyi kolaylaştırıyor.
Aman dikkat edin kızlar.Ben de bugün biraz üşümüşüm galiba.Temiz fanilalarımın içine göbeğimi sığdıramadığım için fanilasız çıkmıştım.Başım ağrıdı biraz.Hastalanmadan geçirsek şu hamileliğimizi.

merhaba aralık ayının güzel anneleri hepinizin bayramı mubarek olsun. allah bir ömür boyu güzel ve hayırlı bayramlar geçirmemizi nasip etsin.

günaydın güzel anniş adayları bayramınız mübarek olsun nasıl gidiyo bayram bizim ilk gün bitti gezmelerimiz hastayız ev halkı olarak grip olmuşuz şimdi öksürmekten boğazlarımız ağrıyo offffffff eski bayramların tadıda kalmadı biz küçük ken ne güzeldi inşallah çocuklarımıza kadar hepten bitmez bayram heyecanı

merhaba kızlar,geçmiş olsun limon ve neneyi kaynatın için.dikkat edin kendinize.
ablacığım bayramdan sonra 3lü test yaptırcak,sonucuna göre hareket edecekler.bebeği çok iyi fakat o parçaya kan pompalıyomuş bebek.dua edip duruyoruz ne yapalım kızlar.rabbimin vardır bildiği.öpüyorum sizleri,

kızlar nasılsınız.....

gripi yakalananlardan biride benim ilaçsız hakkaten çok zor..

misafirde gelende çok var.bu halde zor valla ..

kendinize dikkat edin canlarım..

merhabalar kızlar ramazan bayramınız mübarek olsun izmirden anca gelebildim bayram boyunca sürekli yattı gripten fena grip olmuşumsenağlama

Önerilerin için teşekkürler.ALLAH(CC)hayırlısıyla şifa nasip etsin inşallah.(amin)
ALLAH(CC) büyüktür,hayırlı haberlerde alırız inşallah(amin)
Sevgiler,selamlar.
a.s.:1hug:

kızlar merhaba
benim hamileliğim 29+4 bugün iki gündür bebeğimin hareketleri azaldı güçlü tekmeler yerini yavaş hareketler aldı acaba büyüdüğü için mi yada sizin bu dönem oldumu.iki gündür kayıyor gibi hareketleri oluyor.sert bişiler sürülüyor içimde.değişti birden anlatabildim mi.

fenerbahçemine teşekkür ederim öööööyle cevap bekliyodum.cukulata yedim az önce denemek için yine öyle az hareket etti.sanırım dediğin gibi bişi olsa hiç tepki vermezdi sanırım.

kızlar bebişler bazı günler az hareket edebiliyor ya da hareketleri cansız olabiliyor bunun için telanşlanmayın bende de oluyordu ertesi gün yine kıpır kıpır hareket ediyor..korkulacak bişey yok yani..denedim gördüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…